Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 12

dandanaG spune:
dandanaG spune:
 plateeasi mie mai imi zice cateodata bufnita

ce-am mai ras. Am incercat sa adorm la loc dar nu prea am reusit decat pe la 5-5.30
 ce-am mai ras. Am incercat sa adorm la loc dar nu prea am reusit decat pe la 5-5.30
Imi pare tare rau ca nu te simti bine.
 si pentru tine si pentru onitza sa treaca
 si pentru tine si pentru onitza sa treaca
mi-ati facut pofta de crema de zahar ars 
ma duc sa fac

Dana  27+ cu
27+ cu 

lillyka spune:
lillyka spune:
 neata fetelor...
Cam tarziu, dar niciodata nu e prea tarziu. La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi, nu va obositi prea tare...
Va pup pe toate.
Larisel, bine ca esti tu ok, in rest nu te mai amara.
Plateea, nu vreau sa ma bag ca musca in lapte, dar stiu ca mie mi-au iesit trigliceride si colesterol un pic peste limita si mi-a zis si dr de familie si ginecolog ca e normal in sarcina sa fie crescute.
Cat despre concursul de burtici eu am 110...si 16 kg in plus...
Dar macar azi am schimbat semnatura...am intrat in saptamana 34.
Va pup pe toate si distractie placuta la torturi si prajituri.
Trageti tare sa ma ajungeti din urma 
 32+
 32+  Luca Alexandru
 Luca Alexandru

lillyka spune:
lillyka spune:
 si noua semnatura...ce frumoasa e...
mai am 5 saptamani si imi vad bebele 
 33+
 33+  Luca Alexandru
 Luca Alexandru

mariucasara spune:
mariucasara spune:
 La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc onomastica azi!
Carmita_baby  si cuscra si printesa
 si cuscra si printesa 
Oniza stai in pat, odihneste-te. Sper sa te faci bine repede 
Dora_ani bine ai venit! Semnele de preeclampsie sunt printre altele, edeme, tensiune mare (peste 14 cu 9), proteine in urina. Inteleg ca nu e cazul la tine asa ca probabil medicul de familie are dreptate. Sper sa te linisteasca ginecologul.
Nicole sper sa ai timp sa intri mai des? Cum mai esti?
 sper sa ai timp sa intri mai des? Cum mai esti?
Lorex a iesit rata? 
alicredo cred ca la Calgel te referi ca solutie de dat la bebe in gurita. Eu am suferit f. tare cand am aflat ca nu se mai produce, minuni facea pentru durerile cauzate de eruptia dentara.
Larisel sa inteleg ca ai casco? Daca da, nu e placut sa ramai fara masina dar se repara. Bine ca nu ati patit nimic
Cris.dogarel sunteti doua frumoase.
Danyelana  super poze. Dar nu vorbesc cu tine ca sunt geloasa. Nici inainte de sarcina nu eram asa de slaba
 super poze. Dar nu vorbesc cu tine ca sunt geloasa. Nici inainte de sarcina nu eram asa de slaba
Si mi-am facut curaj si am masurat burtoiul: 103 cm de la 65 cm....Ma consolez si eu ca dupa cum evolueaza bebe va ajunge la 4 kg daca sta pana la termen.
Mamica  Sarei Maria (22.11.2006) si  27+
 27+   Sebastian Petru
 Sebastian Petru

danyelana spune:
danyelana spune:
  Elefantica, merci  . Sa stii ca nu ascund deloc burtik dar asa e ea mai mica. Eu chiar si cand nimeni nu o vedea, decat mine tot incercam sa  scot in fata.
. Sa stii ca nu ascund deloc burtik dar asa e ea mai mica. Eu chiar si cand nimeni nu o vedea, decat mine tot incercam sa  scot in fata.  Merci pt complimentele pt nunta.
 Merci pt complimentele pt nunta. 
Mariucasara, un mare  ca sa nu mai fii supi. Si te rog eu sa vorbesti iar cu mine ca daca nu
 ca sa nu mai fii supi. Si te rog eu sa vorbesti iar cu mine ca daca nu  .
.  

Acum  29+ cu bb mic si scumpic
 29+ cu bb mic si scumpic   Arthur
    Arthur
pozele mele 
 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire 

mamidepuiuti spune:
mamidepuiuti spune:
 satulica...84 cm?

...ma ia cu lesin...
...ma ia cu lesin...
 pe langa cei 103 ai mei...
 pe langa cei 103 ai mei...

...   danyelana,cris.dogarel sunteti frumoase foc!...cris...m-am gandit la ceva
...   danyelana,cris.dogarel sunteti frumoase foc!...cris...m-am gandit la ceva  :daca tot o "dai" pe ema in belgia,nu vrei tu sa ai fetele aproape una de cealalta?...nu mi-o dai mie pe ana (in germania)...ca imi place mult ana
:daca tot o "dai" pe ema in belgia,nu vrei tu sa ai fetele aproape una de cealalta?...nu mi-o dai mie pe ana (in germania)...ca imi place mult ana 

... si nici raducu nu-i uratel...
... si nici raducu nu-i uratel...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si   30+
30+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
        www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

dastefa spune:
dastefa spune:
 am terminat cumparaturile ,am tras o masa copioasa si un somnic bun si inainte de a ma vara la bucatarie am mai intrat putin
Danyelana abia prin ultimile poze daca se vede mai bine ca esti  si asta pt ca porti mulat.Cu o haina de iarna ceva mai lejera pe tine cu siguranta poti trece si acum drept domnisoara
 si asta pt ca porti mulat.Cu o haina de iarna ceva mai lejera pe tine cu siguranta poti trece si acum drept domnisoara
cris_dogorel frumoasa mama ,frumoasa fata si nu ma indoiesc ca si Ema va fi o scumpete.Iar la capitolul burtik cred ca facem parte din aceeasi categorie adica dintre cele cu greutate
fug la bucatarit
va astept cu drag
Mihaela  29+
 29+ 
   Daria-Stafania-16.11.2006
 Daria-Stafania-16.11.2006
 asa creste Daria  
 creste burtica

satulica spune:
satulica spune:
 cris.dogarel, ce mai amuzat cu "balonatul" tau  ; mmmm, si ziceai ceva de coliva
  ; mmmm, si ziceai ceva de coliva 

... ce-as mai manca si eu, dar n-am de unde
... ce-as mai manca si eu, dar n-am de unde  ; fain ca ai reusit cu pozele! frumoase tare sunteti voi doua! si ana e asa de fericita de surioara ce va veni...
 ; fain ca ai reusit cu pozele! frumoase tare sunteti voi doua! si ana e asa de fericita de surioara ce va veni... 
ratusca_mica, felicitari pentru casuta proaspat renovata! 
plateea, ma bucur ca esti optimista si cu moralul sus!  ai grija totusi sa te odihnesti suficient
 ai grija totusi sa te odihnesti suficient  ca mai sunt macar 10 saptamani cu bebe la purtator
 ca mai sunt macar 10 saptamani cu bebe la purtator  ; si eu am ceva probleme cu somnul incepand de pe la 4-5 dimineata, dar stau acolo la caldurica linistita doar-doar adorm la loc - destul de greu si de tarziu de cele mai multe ori
 ; si eu am ceva probleme cu somnul incepand de pe la 4-5 dimineata, dar stau acolo la caldurica linistita doar-doar adorm la loc - destul de greu si de tarziu de cele mai multe ori 
danyelana, frumoase pozele! frumoasa mamica!  dar la burtica m-ai luat!
 dar la burtica m-ai luat!  eu cu 84 tu, cu 90...
 eu cu 84 tu, cu 90... 
elefantica, tu ai chiar o burtica frumoasa si nu prea se vad kg in plus pe undeva - cred ca esti si inalta un pic, cel putin asa pare in poze, si daca ai fost slabuta (ca si mine) inainte de sarcina, se compenseaza 
lillyka, uau, ce aproape esti de marea intalnire!!!  doamne, ce repede trece timpul... aa, imi place mult "luca alexandru"
  doamne, ce repede trece timpul... aa, imi place mult "luca alexandru" 
gata, ma opresc, ca am umplut o pagina  , dar am la activ doar un mesaj azi, de dimineata, asa ca ma iertati
, dar am la activ doar un mesaj azi, de dimineata, asa ca ma iertati  ; am facut si eu o supica azi si am stat cu marcu pe-afara ca a fost foarte frumos
  ; am facut si eu o supica azi si am stat cu marcu pe-afara ca a fost foarte frumos  pentru burtici
 pentru burtici
mami de Marcu (04.02.2006)  si
 si  29+
29+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

danyelana spune:
danyelana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui dastefa am terminat cumparaturile ,am tras o masa copioasa si un somnic bun si inainte de a ma vara la bucatarie am mai intrat putin Danyelana abia prin ultimile poze daca se vede mai bine ca esti  si asta pt ca porti mulat.Cu o haina de iarna ceva mai lejera pe tine cu siguranta poti trece si acum drept domnisoara cris_dogorel frumoasa mama ,frumoasa fata si nu ma indoiesc ca si Ema va fi o scumpete.Iar la capitolul burtik cred ca facem parte din aceeasi categorie adica dintre cele cu greutate fug la bucatarit va astept cu drag Mihaela  29+    Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria creste burtica | 
Dastefa, m-ai facut sa rosesc.
 Domnisoara? In vara am facut deja 31 de anisori.
 Domnisoara? In vara am facut deja 31 de anisori.  Dar oricum imi face placere si iti multumesc.
 Dar oricum imi face placere si iti multumesc. 

Acum
 29+ cu bb mic si scumpic
 29+ cu bb mic si scumpic   Arthur
    Arthurpozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

satulica spune:
satulica spune:

m-ati pus pe ganduri cu cm vostri; am vazut-o si pe danyelana asa slabuta si cu burtica mai mare in cm ca a mea si am zis ca nu se poate!!! asadar, m-am mai masurat o data!!! surpriza!!! am 93cm!!!
 m-ati pus pe ganduri cu cm vostri; am vazut-o si pe danyelana asa slabuta si cu burtica mai mare in cm ca a mea si am zis ca nu se poate!!! asadar, m-am mai masurat o data!!! surpriza!!! am 93cm!!!  ...  ce-oi fi facut eu de dimineata nu stiu, cred ca am pus centrimetrul invers
...  ce-oi fi facut eu de dimineata nu stiu, cred ca am pus centrimetrul invers 

, ca alta explicatie n-am
, ca alta explicatie n-am  acum e pe bune! m-am masurat si verificat de vreo 5-6 ori
  acum e pe bune! m-am masurat si verificat de vreo 5-6 ori 

asa mai merge nu? 
mami de Marcu (04.02.2006)  si
 si  29+
29+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!