Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Multumim, Millie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

cred ca si daca sunt bine imbracati nu au un somn linistit, ma refer la infofolit, nu cu un body si pantalonas

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bianca - si eu tot vw ash alege, deshi ranault are modele mult mai frumoase...dar pt mine mashina inseamna germania! si poate ash accepta una englezeasca...asa de compromis
bafta sa gasiti una frumoasa frumoasa si cu tot ce ii trebuie in ea. imposibil sa nu gasiti ceva sa va placa la nemti. e vreo problema cu inmatricularea casutelor astea in mod special, sau te referi la problemele clasice de inmatriculare?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Koko, bestial nazdravanul tau! M-am distrat- eu si Razvan, care la un moment dat a inceput sa chiuieAcum stam pe olita cam asa: http://www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1KLORANE, un vot pentru RAZVANhttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2Am fugit la epilat! Revin mai tarziu
Ce frumos sta el pe olita. Si pare chiar fericit! Ma bate gandul sa achizitionez si eu una sa incercam.Sunt pe varste, banuiesc, nu?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Voi cat dati pe borcanelele Hipp? Cele care cumparati? Ca eu sub 6 lei nu am gasit nicaieri (nici in Carrefour) si vad acum pe site-ul DM ca sunt 4,9 lei.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Aditapop multumim , ce fericit e nazdravanul tau pe olita. La cate luni ai inceput sa-l pui pe olita?

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

eu nu am de gand sa il pun pe olitza pana nu ajunge la varsta la care sa foata fizic sa se tzina si priceapa ca cele doua operatiuni pot fi controlate. deocamdata zic multumesc ca s-au inventat pampershii si las copilul in pace. oricum acum fac dopar accindental la olitza asa cum ar face si in scaunul de masa daca l-am pune in fundul gol timp de 30min

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna dimineata
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Cristian, bebe de Monnvas
Maia Andreea, bebe de Saby

Am pus un filmulet cu junioru' care face bulbuci aici, e cam lung filmuletul dar va descurcati voi.
Al meu nu vrea cereale bio si pace: i-am facut fructe cu 2 lingurite de cereale, a mancat vreo 3 lingurite si a inceput sa planga...asa ca tot la lapte am servit, 150 ml si a si adormit.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

ce scump e,asa bazaie si Teea

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

eu le cumpar de oriunde gasesc. ca preturi sunt intre 4,5 si 9 lei. de obicei cand ies ca cumpar borcane ma opresc la dm, auchan si in farmacie. si ajung acasa cu 3 sacose plinesi m-am uitat pe ele, sunt si produse in ungaria, austria dar si germania.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Voi cat dati pe borcanelele Hipp? Cele care cumparati? Ca eu sub 6 lei nu am gasit nicaieri (nici in Carrefour) si vad acum pe site-ul DM ca sunt 4,9 lei.

am dat si 5,3 si 5.1 si de la sensi am luat pret bun. de la DM in oct am luat 2 la pret de unul 5.3

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput