Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26 oricum acum fac dopar accindental la olitza asa cum ar face si in scaunul de masa daca l-am pune in fundul gol timp de 30min25 martie 2009
Ce-i drept eu ezit si pentru ca mi-as complica viata inutil. Nu mai spun ca nu stiu unde-as mai tine si o olita, la cate am prin casa pentru ea. Ar fi tentant insa daca as putea renunta definitiv la pampersi.Am o prietena care si-a pus fetita de la 6 luni pe olita si acum, la aproape doi ani, mai folosesc pampers noaptea si uneori si ziua. Nu pot trage concluzia insa ca e mai bine.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

iesim afara ca e super fain !!!

Pisigri, ai PM

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

a am uitat sa va zic , copilul meu mai are si pasiune ptr flori, scormoneste in ghiveci cu pamant, rupe frunze...

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
iesim afara ca e super fain !!!Pisigri, ai PM Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Si la noi e fain, dar avem interdictie. Oare cand pot sa o scot? Dupa ce ii trece eruptia am voie? Ca nu a iesit saracuta de duminica din casa.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

l-am trimis pe cristi in metro sa-i cumpere aspirator lu' socra'miu de ziua lui (ca i l-am furat noi pe al lui)- misto cadou, nu??? si evident ca mi-a venit acasa cu ditamai jucaria pentru mutzu; ca maine e ziua lui, e gabriel; e un broscoi cat casa care canta, are corpul cu inele care se rotesc si compui muzica cica, si dupa ce te saturi apesi pe un buton si reda ce ai mesterit pana atunci, si danseaza broscoiul si fuge prin toata casa; e absolut bestial, dar face o galagie infernala, credeam ca o ia mutzu la urlat... da' de unde;.. se intindea dupa el si dansa din labute pe muzica aluia; evident ca jucaria e de 18 luni... da' mai conteaza la tac'su'; a zis ca n-a putut sa plece fara el, de cand l-a vazut

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Millie
Fetelor pana la ce varsta se fierbe apa pentru bebelusi? Eu m-am obisnuit asa tare cu sterilizatul biberoanelor si fiertul apei (plate) ca pana acum nu mi-am pus problema cand ar trebui sa ma opresc.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Am probleme cu laptopul tare greu mie sa citesc sau sa scriu,asa rau merge..

Si Teea e din nou racita (a treia oara in ultimele 2 luni)dupa ce terminam tratamentul incepem unul pt.imunizare , ne-a recomandat doctorul lantigen b si ma bate gandul sa cumpar si eu un aparat salin.Pisigri de pe acel sait l-ai cumparat?

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Anamariame dar ce are Eva?scuze ca nu reusesc sa citesc din urma,multa sanatate! Si eu tot de duminica nu am mai scoso pe a mea,daca o tine tot asa nu o mai scot pana la primavara

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

eu stau pe net si el face asta

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

inutil sa va zic ca are peste tot pamant, pe haine, maini, in cap, in gura... ma duc sa-l spal si sa fac smotru..iar

dragos tea mea

Mergi la inceput