Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie
Anamariame dar ce are Eva?scuze ca nu reusesc sa citesc din urma,multa sanatate! Si eu tot de duminica nu am mai scoso pe a mea,daca o tine tot asa nu o mai scot pana la primavaraMonica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni
Are rubeola Eu am scos-o cam in fiecare zi pana acum, chiar si pe ploaie odata, ca am fost nevoita. Pe ceata nu cred ca as indrazni, in rest, nu vad de ce nu. Trebuie sa se obisnuiasca si cu vremea rece. Bine, daca-s -15 grade nu cred totusi Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koko_1
Millie Fetelor pana la ce varsta se fierbe apa pentru bebelusi? Eu m-am obisnuit asa tare cu sterilizatul biberoanelor si fiertul apei (plate) ca pana acum nu mi-am pus problema cand ar trebui sa ma opresc.mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
Pai poti renunta la fiert apa plata. Eu nu am fiert-o niciodata si nici majoritatea fetelor de aici. Daca e apa de la robinet, e altceva.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

eu stau pe net si el face asta

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Foarte tare, ce de-a treaba are el! E un scump si jumatate

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
eu stau pe net si el face astaSimona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
Aoleu, ai treaba!Sa il speli bine pe manute, sa nu aiba pamant sub unghii ca e periculos.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

,a mea mi-a deschis dulapul si face ''curat''

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui millie

Anamariame dar ce are Eva?scuze ca nu reusesc sa citesc din urma,multa sanatate! Si eu tot de duminica nu am mai scoso pe a mea,daca o tine tot asa nu o mai scot pana la primavara

Are rubeola
Eu am scos-o cam in fiecare zi pana acum, chiar si pe ploaie odata, ca am fost nevoita. Pe ceata nu cred ca as indrazni, in rest, nu vad de ce nu. Trebuie sa se obisnuiasca si cu vremea rece. Bine, daca-s -15 grade nu cred totusi

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Off mititica,sa-i treaca cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu apa plata nu am fiert-o niciodata, nici cand era nou-nascut, dar in general folosesc apa humana, bag nishte dorna cand chiar raman fata. de sterilizat nu am mai sterilizat de f mult timp. atata timp cat nu sterilizezi storcatorul de fructe sau blenderul..nu vad de ce sa styerilizezi biberoanele.
parea mea

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Millie
Fetelor pana la ce varsta se fierbe apa pentru bebelusi? Eu m-am obisnuit asa tare cu sterilizatul biberoanelor si fiertul apei (plate) ca pana acum nu mi-am pus problema cand ar trebui sa ma opresc.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

25 martie 2009

Mergi la inceput

Multumim, millie!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

e f haios dar eu totushi ash evita sa bage pamantul in gura. e plin de fosfati si toate minunile de ingrasaminte...noi dam legume bio si el sa bage nishte portii de pamant de flori/???vezi ca de multe ori pamnatul are si salmonela. hai ca te-am speriat de tot

Citat:

dragos tea mea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26
eu apa plata nu am fiert-o niciodata, nici cand era nou-nascut, dar in general folosesc apa humana, bag nishte dorna cand chiar raman fata. de sterilizat nu am mai sterilizat de f mult timp. atata timp cat nu sterilizezi storcatorul de fructe sau blenderul..nu vad de ce sa styerilizezi biberoanele.parea mea25 martie 2009
Pai cica bacteriile din lapte se dezvolta rapid si de aia tb sterilizate. Si eu am cam rarit-o in ultima vreme, de multe ori as vrea, dar nu reusesc si ma trezesc ca tb sa ii fac lapte si nu am in ce.Dar borcanasele si tetinele le schimbati lunar, ca am citit ca asa se recomanda?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput