Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

am vrut sa zic " doar o mama"

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Noapte buna si somn usor la printese si printisori

KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
multumim, dragi mamici
Votat

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista
copii nostrii vad ca seamana unul cu altul de zici ca ia facut doar o manala toti le place sa se joace cu telecomanda, mobilul, cablurile, compul, cu orice numai cu jucariile astea minunate pe care noi le tot cumparam nu vor. se bag pe unde nu e voie. ei in mare masura imita pe cei mari si daca tot vad la noi ca vb la tel, fol telecomanda ei de ce nu ar face-o? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
A mea mai e fascinata si de punga cu vata si cutia de servetele, din care scoate tacticos cate unul cu mana dreapta, il muta in mana stanga si apoi ii da drumul, trecand la urmatorul. Daca o las, le scoate incet si cu rabdare pe toate. Apoi se apuca sa le faca bucatele mici-mici Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Eu ii dau doar vigantol (2 pic), desi dupa ce l-a consultat dr. homeopat a zis ca sa nu-i dau nici Ca si nici vigantol, pentru ca nu are nevoie.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

al meu nu mananca niciodata cereale. nu ii dau dar nici nu ii plac. doar ce au borcanele cu fructe in ele. ii mai dau din cand in cand lapte de seara de la humana cu hrishca, dar am observat ca e mai agitat dupa ele asa ca am renuntat.
apropos, cat lapte trebuie sa bea in luna a 8-a? ca al meu bea doar un biberon seara si unul noaptea. e adevarat ca mari, de vreo 250ml, dar atat. dimineata fac laptele si il arunc, nu vrea decat fructe sau iaurt(sau amandoua)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

citisem undeva ca e ok sa ii lasam sa rupa hartii cu grija insa sa nu se raneasca si sa le manance, ii distreaza si le va intari simtul psihomotor

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca -hahhaha nici decum...uite ca suntem o gramada amatoare de cort. noi mergeam in vama pe cand vama era vama nu porcaria care a devenit. apropos, sora-mea a patitza nashpa anul asta. eu intrat peste ei in cort si le-au furat toti banii si telefoanele. cu ei acolo, dormindeu nu ash fi crezut ca e posibil asa ceva. acum ne-am cumparat o bucata de teren in corbu si vrem sa facem o cabana mica dar probabil ca intr-o luna ne-o fura cu totul
aaa si visul nostru e ca mai la batranetze sa ne cumparam o casa pe rotzi si sa cutreieram lumea, asa invidioasa eram cand ii vedem pe moshulici cum se plimbau ei din tara in tara

pisigri - pai daca asta o motiveaza pe fata promit sa stau cu mobilul in buzunar sa il prind cu chef de vorba. deocamdata tzipaasta nu cred ca vrei sa imite aia mica

25 martie 2009

d-aia plecam noi in Germania. sa ne uitam de motorhome. de fapt am prefera un VW California deocamdata. doar ca e mai complicat cu inmatricularea la noi in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ana-maria - da, la situatia aia ma refeream pt ca de acolo a plecat discutia acum cateva zile. mai multe fete s-au speriat cand i-au gasit cu patura infashurata in jurul capului.
he he..cum o fi sa doarma si asta al meu asa cuminte. el treiera patul toata noaptea, se da cu capul de tablia patului, se intoarce in toate pozitiile dar cel mai bine e cu picioarele in sus pe protectia aia laterala sau pe burta cu fatza infundata in salea..isi baga palmele sub fatza si doarme ca o valiza

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Koko, bestial nazdravanul tau! M-am distrat- eu si Razvan, care la un moment dat a inceput sa chiuie
Acum stam pe olita cam asa: http://www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1

KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Am fugit la epilat! Revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, poate de asta sunt asa de linistita, pentru ca are un somn lin. Oricum, in sac de dormit nu o vad deloc. Cam asta ar fi singura solutie, nu? Sau imbracata suficient de bine pentru a nu dormi invelita...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput