Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

fetelor unde este acest magazin DM in Bucuresti? Eu nu am fost niciodata, ma intereseaza si pe mine borcanelele Hipp mai ieftine.

Mami de fetita si de baietel

uite aici toata reteaua lor: http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna dimineata
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Cristian, bebe de Monnvas
Maia Andreea, bebe de Saby

Am pus un filmulet cu junioru' care face bulbuci aici, e cam lung filmuletul dar va descurcati voi.
Al meu nu vrea cereale bio si pace: i-am facut fructe cu 2 lingurite de cereale, a mancat vreo 3 lingurite si a inceput sa planga...asa ca tot la lapte am servit, 150 ml si a si adormit.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Super dulce puiu,

Nu te stresa cu cerealele ....nici noi nu le agreem pe toate...acum ne plac cele cu biscuiti de la milupa (nu-s bio) si tot de la ei papam '7 cereale'. Am incercat mai multe feluri pana ne-am edificat ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Intreba mai multa lume. Noi am trecut la suplimente alimentare cam asa:
- fier 10 picaturi/zi, doza crescuta progresiv, 30 zile
- calciu - o foila calciu gluconic/zi, 10 zile, din ultimele 2 zile de calciu crescuta doza de Vigantol treptat pina ajunge la 8 picaturi si continuat cu el in doza asta o luna
- vitamina C 2,5ml/zi
- acid folic 1cp/2 zile
- Immunofortis sau Immunogrip; nu am inceput inca sa ii dau
- sintem in pauza de 15 zile de Sanasol.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Cred ca trebuie sa merg si eu la un control cu Alexandra sa vad ce ne recomanda si noua, noi in afara de vigantol nu luam nimic !! mai e cineva in aceasta situatie ??

Pisigri, sa scrii mai des si pe blog ca te pricepi tare bine ; am citit ca de obicei, pe nerasuflate
Felicitari

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

referitor la faza cu paturica in cap. eu zic totushi sa nu va bazati ca stie sa si-o dea jos, omul in situatii de panica reactioneaza cu totul diferit. poate ati patzit si voi sa fitzi paralizate de frica. ce poti sa faci cand esti calm si relaxat nu are nici o legatura cu ce poti face cand te sperii.

eu ii mai dau maxim 1,5luni lu' asta al meu pana o ia in picioare. cum intorc capul cum il gasesc in picioare, se ridica de absolut orice. tocmai ce l-a prins ta-su din zbor. nu am apucat decat sa tzip: cade! prinde-l!!!se ridica de marginea canapelei care e din buret gros, rotunjita, nu are cum se tzine, dar nici nu se lasa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

noi nu luam vigantol, facem injectie cu vit D, in schimb luam calciu ptr asimilarea d-ului, complexul de vit b si acum ptr imunizarea, impotriva gripei asteai si sa trecem de perioada rece luam septilin ... deh numai cand avem chef

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Alex multumim
I-au placut mult cerealele de la nestle; acum i-am luat milupa "7 cereale" si de la bioreclama - reclama mascata "ovaz cu pere" si nu-i plac.
Cica ovazul e foarte indicat pentru ei.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Am scris un mesaj lung si apoi sa pierdut
[left]La multi ani Cristian ,Maia Andreea [left]

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - nici noi nu luam nimic in afara de vigantol. pediatra a zis ca daca nici asta nu e un copil sanatos atunci ea isi da demisia din meserie. cu talasemia pe care o banuies a zis ca cel mult o sa-l afecteze daca o sa faca sport de performanta dar mai vedem pana atunci. bafta la medic si sa nu va dea nimic

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

copii nostrii vad ca seamana unul cu altul de zici ca ia facut doar o mana

la toti le place sa se joace cu telecomanda, mobilul, cablurile, compul, cu orice numai cu jucariile astea minunate pe care noi le tot cumparam nu vor. se bag pe unde nu e voie.
ei in mare masura imita pe cei mari si daca tot vad la noi ca vb la tel, fol telecomanda ei de ce nu ar face-o?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, si noi suntem in aceeasi situatie, nimic in afara de vigantol (nici macar acum, la rubeola). Aris, dar care ar fi situatia de panica? Sa le vina paturica peste fata in somn? Eu totusi o invelesc seara cu ea si dimineata (sau, ma rog, la prima trezire) o gasesc in aceeasi pozitie. Are un somn foarte linistit, nu se foieste mai deloc.Si legat de masurile de Humana, puteau sa le faca si ei de alta culoare, pentru mame ignorante asa ca mine .Banuiesc ca si la H3 tot albastre sunt...Eu nu le-am folosit pe cele noi de la H2 pentru ca aveam de la H1 sterilizate vreo 10 si mi-a fost lene. Dar nici prin cap nu mi-a trecut sa masor.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput