Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 6
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop Fetelor, nu radeti, dar eu nu stiu sa pun citat, cine ma invata? |
intri in contul tau profilul personal la semnatura
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
bianca2503 super poze. sunt facute rapid rapid si multeeeeeee... de faci un film pe rapid. trebuie sa ai un aparat superprofesionist
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
citat din mesajul lui aris26 bianca -hahhaha nici decum...uite ca suntem o gramada amatoare de cort. noi mergeam in vama pe cand vama era vama nu porcaria care a devenit. |
si noi si noi mergem cu cortul... dar anul asta nu am avut curaj cu cel mic in dotare...poate la anul
dragos tea mea
alex2alex spune:
a...am uitat sa va zic....legat de jucarii.
Dintre mormanele de jucarii pe care le avem, noi preferam urmatoarele "jucarii": telecomanzi, telefoane, ap foto(cu asta ne jucam mai rarutz ca si gustam din tot ce atingem), cutiile de medicamente (ca e de carton ca e de plastic...is mai bune decat jucariile de 60/70 de lei, o cutie goala de Pringles(rosie) in care am bagat cate ceva ca sa sune, o sticla de jumate in care am bagat alune si staniol si ce-am mai gasit ca sa fie colorate chestiile, un snur auriu pe care l-am impletit (il cumparasem sa fac ceva din el pt Craciun dar...), incarcatorul de la tel...sau orice are cablu...
a...si sa nu uit...laptopul e la mare cautare, dar i-am taiat accesul dupa ce mi-a scos 2 taste (nici nu stiam ca se pot scoate tastele de la laptop).
Acuma...avem momente cand ne jucam si cu jucarle adecvata varstei, preferata e o oita de plus cu care dormim si pe care o roadem de numa...aia "must have" oricunde ne ducem, oricand vrem sa dormim
Ma duc ca ne-au apucat istericalele.
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Eseea fetelor unde este acest magazin DM in Bucuresti? Eu nu am fost niciodata, ma intereseaza si pe mine borcanelele Hipp mai ieftine. |
Eseea, m-am uitat pe net, habar nu aveam de existenta DM, cica in Militari Shopping Center, in Vitan si Berceni (tot mall-uri)
provista spune:
citat din mesajul lui dyana27 neatza fetele noi am avut o noapte bestiala, cu o singura trezire la 4 jumate; si evident trezire generala la 7; nu stiu cum a reusit... dar la mai multe!!!!!!!! |
asa sa fie... cat mai multe nopti linistite
dragos tea mea
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui aris26 essea - e unul in auchan militari si in realuri. dar in militari nu e oferta decat la amestecul de legume pe care asta al meu nu il mananca. am trecut la chestii de 8 luni pt ca nu sunt pasate si ii plac mai tare astea pe care le mesteca. nu pricep de ce nu aduc marca lor de borcanele ca stiu sigur ca au si ei si sunt bio. poate daca se mai duc alte fete sa le frece pe vanzatoare(eu le-am tot zis)si cand o sa vada cererea o sa aduca |
No, bine ca a raspuns Aris, ca m-am lamurit si eu acum
anamariame spune:
citat din mesajul lui aris26pisik - asa...a inceput Anutza agitatia. asta asa sa nu te mai plangi ca e lenesa.cat despre premergator ai rabdare, o sa se prinda ea ca se poate deplasa si atunci sa vezi tu. la inceput si al meu tot asa facea, daca il trageam eu ridica picioarele. chiar si acum e shmecher, o rupe la fuga si cand vede ca are suficenta vitez ridica picioarele...sa nu munceasca inutil...zici ca se da cu placa de skate25 martie 2009 |
koko_1 spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Cristian, bebe de Monnvas
Maia Andreea, bebe de Saby
Am pus un filmulet cu junioru' care face bulbuci aici, e cam lung filmuletul dar va descurcati voi.
Al meu nu vrea cereale bio si pace: i-am facut fructe cu 2 lingurite de cereale, a mancat vreo 3 lingurite si a inceput sa planga...asa ca tot la lapte am servit, 150 ml si a si adormit.
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
PetraTudor spune:
A, Bianca, am mai vrut sa-ti spun ceva: frumos nume, Vladimir
In alta ordine de idei, le multumesc fetelor pentru sfaturile de rezolvare a problemelor conjugale - mai ales Chatonel a avut o idee interesanta . Monnvas, descaltata sunt ...dar tot amarata...