Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Asaaa...ca mai am, sint ca babele din poarta puscariei

Bianca, am vazut o parte din pozele din album azi-noapte, mi-am pastrat si pentru azi. Dakar, ai? Pai ce salivam si noi uitindu-ne la televizor... In rest, mari amatori de mers cu cortul, in zone cit mai pustii si mai linistite si mai fara facilitati, sa avem noi iluzia aventurii de survival si linisteeeeee. Fara manele si seminte si urlete. Anul asta am sarit partea cu cortul ca era prea complicat cu Pisilinca, dar la anul abia asteptam sa o initiem in tainele pusului cortului si aprinsului focului. Bine, cu focul mai asteptam un pic. Cine stie, poate ne vorbim si ne intersectam pe undeva cit e vara de lunga, mi-ar face mare placere, ca noi sintem mai "pustnici" si mergem ca porumbeii (ma rog, mai nou ca stolul de gugustiuci), prietenii nostri cam au accese de tuse fara apa calda non-stop si ospatarite...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

ma gandeam ca o sa ziceti ca sunt freak. dar uite ca mai e lume ca mine. sa stii ca legat de cort (cel de pe masina) am avut o surpriza placuta. Lui Valdimir i-a placut la nebunie in cort. Seara statea si se hlizea la stele. Noi putem sa facem pat si in masina. Insa nu am reusit sa il facem sa doarma acolo. Cred ca e tavanul prea jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

`neta si e buna tare cafeaua

Cristian, bebe de Monnvas

Maia Andreea, bebe de Saby

Sa cresti-ti mari si cuminti, multi ani de-acu-nainte, sa aveti parte de fericire sanatate si multa iubire.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

fetelor unde este acest magazin DM in Bucuresti? Eu nu am fost niciodata, ma intereseaza si pe mine borcanelele Hipp mai ieftine.

in galeriile real

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex2alex
Partea hazlie e ca in seara asta a stat tati cu el, cica sa adoarma el puiu...si cand m-am dus sa vad ce fac barbatii mei....consoarta dormea dusa si Alex ii canta de mama focului. Acu a adormit si artistul.

cunoastem faza idem si la noi

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Buna dimineata
Aici e Razvan al lui mami:
http://www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1

admirat baiat frumos si alintat de tati

dragos tea mea

Mergi la inceput

olga nu am poze .. ca nu am facut... asteptam sapt viitoare sa ne intalnim cu floric si raru, mititica cu teo si daca ne citeste iuca si inna30 poate da un semn

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bianca -hahhaha nici decum...uite ca suntem o gramada amatoare de cort. noi mergeam in vama pe cand vama era vama nu porcaria care a devenit. apropos, sora-mea a patitza nashpa anul asta. eu intrat peste ei in cort si le-au furat toti banii si telefoanele. cu ei acolo, dormindeu nu ash fi crezut ca e posibil asa ceva. acum ne-am cumparat o bucata de teren in corbu si vrem sa facem o cabana mica dar probabil ca intr-o luna ne-o fura cu totul
aaa si visul nostru e ca mai la batranetze sa ne cumparam o casa pe rotzi si sa cutreieram lumea, asa invidioasa eram cand ii vedem pe moshulici cum se plimbau ei din tara in tara

pisigri - pai daca asta o motiveaza pe fata promit sa stau cu mobilul in buzunar sa il prind cu chef de vorba. deocamdata tzipaasta nu cred ca vrei sa imite aia mica

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello, in sfarsit Razvan a reusit sa adoarma...mai nou vrea sa se culce singurel, se tot foieste de pe o parte pe alta, dar pana la urma adoarme...acum de dimineata nu mai speram sa-l vad dormind, l-am pus pe salteluta lui si mi-am zis, asta e..o sa-si faca somnul mai tarziu..a adormit in 2 min. cu tv. pe realitatea, fara probleme
Al meu isi tot schimba obiceiurile de somn, de exemplu pana saptamana trecuta adormea numai leganat (cu exceptia somnului de noapte cand pica lat), acum, nici sa nu simta pozitia leganat-somn in brate ca face o galagieeee... ai vostri bebei cum adorm?
Bianca2503, am admirat si eu locurile faine pe unde umblati...bravo pentru voi, eu m-as stresa rau cu copilul pe drum...dar e bine sa-l obisnuiesti de mic...la vara am zis ca mergem si noi pe undeva, prin tara, Apuseni sa zicem.
Provista, flacaul tau e super super, cu ochisorii aia m-a dat gata are deja o gagicuta?

KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Fetelor, nu radeti, dar eu nu stiu sa pun citat, cine ma invata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
[brcam asa adica:
http://picasaweb.google.com/biancabarbu2002/Vadu79Iulie2009#5368303216837376674

in afara de Bulgaria nu l-am mai scos din tara.O sa plecam pe 16 pana in Germania insa cu avionul- sper sa fie ok.

cu masina l-am mai scos la offroad, pe la munte-ii place tare mult, doarme de n-are aer.

legat de maroc nu e nevoi e de vaccin nici pt oameni mari. noi le-am facut acum 2 pentru ca plecasem la Dakar si ar fi trebuit sa ajungem pana in Mauritania si senegal, dar cum Dakaru' s-a anulat ne-am multumit cu Marocul.

acuma ce sa zic,cred ca cel mai bine e sa nu iti faci planu ca tziganu' si sa te adaptezi din mers fara sa te enervezi. iti iei strictul necesar:pampers, borcanele eventual, haine, ceva medicamente de febra si cele de zi cu zi adica vigantol iar legat de sterilizat biberoane cred ca sunt 2 variante:ulei de castor de la chicco (se sterilizeaza la rece) sau iei sterilizatorul cu tine si il cari prin benzinarii (ca ai vazut ce dotate sunt afara) la hotel. foarte important este si suportul partenerului, adica sa fiti amandoi convinsi ca faceti ce trebuie, nu unul sa fie inconcediu si altul sa se chinuie.

Bianca, m-am uitat la poze, superbe! Bravo voua, that's the spirit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Provista, flacaul tau e super super, cu ochisorii aia m-a dat gata are deja o gagicuta?

n-are ... inca

dragos tea mea

Mergi la inceput