*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

mie mi-ar fi convenit, de ex sa se uite in gatul lor dimineata, nu cu spatula, cu o lanterna.(dar la maria sunt 400 copii in gradi si o singura asistenta, interesant, nu?) Ca sunt sigura ca asa s-ar mai limita nr bolilor, de ex angina asta. eu sunt sigura ca nu este depistat de multi, iar perioada contagioasa e atata timp cat sta cu veziculele alea in gura, chiar daca nu mai face febra. Pai multi nu s-or uita in gatul copilului cand face febra si daca a doua zi e ok, il trimite la gradi ferm convins ca totul e in ordine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Referitor la gradi, noua ne spuneau educatoarele, ca ar trebui sa mearga in fara plata conform ultimilor dispozitii cu privire la bugetari, insa la noi in gradi au cazut de acord sa se sacrifice cu totii si vor veni la programcu randul chair daca vor fi in fara plata si vor fi unite, pentru a evita sa dea pe cineva afara ...
Ciudata situatie! Intrun fel le inteleg si pe educatoare, ca nu le e usor nici lor ... dar ma bucur ca sunt intelegatoare.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, 400 de copii? Pai cate grupe sunt, Doamne iarta-ma????? ca si daca pui 40 de copii de grupa (ceea ce e inuman dupa parerea mea), tot inseamna ca sunt 10 grupe????

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,

Bifam si noi prima faringita la Cristian...saracutul a inceput cam devreme la 6 luni cu din astea...dar asta/i viata...are de unde culege..ca sora/sa imprastie de zor...Probabil faringita de saptamana trecuta de la andreea care la ea a tinut o zi jumate...i/a pasat/o lui bebe...Ieri dimineatza avea febra si atinut/o tot intr/un 38 toata ziua...azi pe la 10 avea 37 cu 5...vedem cum evolueaza....

Vine ziua domnisoarei...si exact subiectul jucariilor ne intereseaza si pe noi...habar nu aveam ca sa ii iau,tobogan are,papusi nu prea se da in vant dupa ele...le dezbraca si le arunca intr.un colt Ieri seara se uita domnisoara intr/un pliant cu reclame la jucarii..si hop a vazut un laptop bilingv,de invatat litere,cifre...oricum scria ca are 17 activitati...habar n/am care or fi alea...si gata..pe ala il vrea...dar cred ca il primeste doar de Mos Craciun...ca e cam scump...De ziua ei am vb cu educatoarele sa organizeze ceva la gradi...si anul trecut i/a placut tare mult ca i/au cantat toti copii la multi ani

Sarbatoarea de Sf Martin s/a tinut si la gradi la Andreea...au facut fiecare cate un felinar din diverse chestii..o sa/l pozez pe al ei...interesante oricum..si mi/a cantat de vreo saptamana un cantecel..ceva cu Meine Laterne....nu stiu continuarea...

Sanatate copilasilor bolnaviori..Ioana imi pare rau de pacatoasa de angina.Pupam sa va treaca repede..Ce tratatment faceti pentru ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ioana, sanatate maxima copilasilor si poate are stef noroc si nu face.

noki, iti dau exemplu la gradi alexiei sa vezi ca se poate si mai raauu
-grupa mica 3 grupe/40 copii(medie)/ pe grupa
-grupa mijlocie- 3 grupe/40/grupa
-grupa mare-3 grupe/40/grupa
-grupa pregatitoare-3 grupe/35/grupa
[bla]

coralia sanatate multa!

in gradi este epidemie de varicela, desi ii controleaza dimi si merg f putini copilasi la ore, alexia mea azi dimi a inceput sa tuseasca . eu ma astept ca in 10-14 zile sa am 3 buburuzati in casa...( al treilea e mihai ca l-a tinut ma-sa ca pe un ou sa nu se sparga nu a fost neam la gradi pana la scoala si nu a facut nicio boala a copilariei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bravos, Noki, ai dreptate cu nr grupelor. Cu mentiunea ca la grupele mici sunt pana la 47 de inscrisi

auleo, Roxi, ce vremuri buboase va asteapta. Tot trebuie sa le faca pe toate, mai devreme sau mai tarziu. Sanatate maxima! Iar tie multi

Coralia, sanatate maxima puiului mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Roxi, Coralia sanatate multa !!

Noki, foarte frumoase pozele!! Saralina e o adevarata domnisoara!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gradinita Apaca - are 600 de locuri. Copii inscrisi sunt evident mult mai multi (eu cred ca pe putin 1000, in conditiile in care pentru o grupa Ministerul Educ prevazute 25 d elocuri si s-au inscris in medie 35).
Gradinita la care merge Ilinca - 300, oficial. Copii inscrisi si acceptati - peste 500, estimez. Grupa Ilincai are 35 de copiii, dar mai mult de 24 nu au venit niciodata. Acum, din cauza gripei, vin max 19 (dupa spusele educatoarei).

Din cate am citit si am discutat cu prietenele, gradi a noastra e cea mai crizata din motive de epidemie. Ni s-a comunicat ca de maine nu va mai intra niciun parinte fara masca (asistentele se plimba pe holuri ca sa ne verifice) iar copiii care invata la salile de la etaj vor fi schimbati in holul mare, de la intrare si vor fi condusi sus de un insotior al gradinitei. Plus ca se anuleaza serbarea de Craciun. Sau se organzeaza una, fara parinti, se filmeaza si parintii se uita la filmulet Isterie generala!

sanatate multa bolnaviorilor!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Coralia, www.mein-laubach.de/Sonstiges/Lieder/St%20Martin%20Ich%20gehe%20mit%20meiner%20Laterne.html" target="_blank">uite cantecelul cu "meine laterne" La gradi nu-i invata toate strofele, doar cateva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

negara, si pe noi ne-a trimis acasa azi. iar. chiar daca aveam patalama de la dr. la ce dreq mi-l mai cere, avizul asta! io asta vreau sa stiu! daca nu da doi bani pe aviz, sa nu ma mai puna sa mai alerg dupa el! n-am vazut atata prostie! m-au sunat la pranz ca tuseste sa venim sa-l luam. altfel il izoleaza intr-o camera doar cu scaun!!!!!!!!!!!!!!!!!! fara pat........ adica sa stea in fund pana la ora 17. mentionez ca nu are alte simptome. tuseste doar. s-a dus taica-meu si l-a luat, ce sa faca saracu'...
nene, ce-or face cei fara bunici? parintii isi dau demisia de la serviciu sau cum? concedii medicale pe vremurile astea nu se pot lua ...cine isi baga, e ca si trecut deja pe lista de disponibilizari. deci ce fac parintii cu isteria asta?

feli, asta cu serbarea filmata fara parinti e cea mai tare.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput