*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Ana !Sa fii sanatoasa micuta printesa, sa ai o copilarie fericita alaturi de surioara ta.
Delia, scumpa mea, sa iti bucure sufletul intrega viata,sa ii dea domnul drum bun in viata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

chestia cu avizu ar trebui sa fie dupa fiecare 3 zile consecutive de absenta de la gradi. probabil inc anua facut inventarul de avize la cei care au stat acasa in vacanta... ca o sa fie in stare sa ma puna sa-l aduc!

mie mi se pare logic sa ceara avizul dupa ce copilul a fost bolnav... da dom'le, l-a vazut un si acum e sanatos copilul, poate reintra in colectivitate... dar daca a avut vacanta?!

alinush, daca iti iese, sa pui povestirile si pe-acolo, poate ne mai inspiram.

feli, poti sa-i faci o poza? ce si cum canta? o poate dezbraca linistita? sau trebuie protejat sistemul? nu de alta, dar fi-mea merge la dans numai ca sa stie sa danseze ca aurora, cu printul, la finalul filmului... ar da-o pe spate cadoul asta de craciun. asta daca nu cumva primeste de ziua ei...
de la mine oricum nu, eu i-am luat o tabla. pe o parte e clasica, cu creta, pe cealalta, cu marker. e f. simpatica, o sa-i fac poza.

de la buni primeste roata olarului. ce "veselie" o sa fie la mine in casa...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh
mie mi se pare logic sa ceara avizul dupa ce copilul a fost bolnav... da dom'le, l-a vazut un si acum e sanatos copilul, poate reintra in colectivitate... dar daca a avut vacanta?!

Exact asa zic si eu, e stupida treaba aviz dupa o amarata de saptamana in vacanta in care pana la urma e expus la mai putini virusi decat la gradinita

alinus nu, mama, dupa orice absenta de 3 zile consecutive, indiferent de motiv, trebuie sa vii cu avizu'n dinti.

Citat:
feli, poti sa-i faci o poza? ce si cum canta? o poate dezbraca linistita?

cine sa o dezbrace, printul?

Feli multumim mult de studiul de piata privind jucariile! e diferenta mare 200-250-300 la casuta A-c-Z.
Si anul trecut Carrefour a bagat ceva reduceri la jucarii in perioada dinainte de sarbatori, cumparasem eu niste jucarii tot de la ei pt ceva aniversari inainte si apoi am vazut ca s-au ieftinit cu cateva zeci de RON.

Nu te supara dar mie mi s-ar parea exagerat sa le bage in fiecare dimineata spatula in gat. Imi amintesc ca mi-era groaza de manevra asta cand eram mica, imi venea sa vomit de fiecare data

Alinus da, e Dodo care a fost la ziua Sarei anul asta si anul trecut la Nati si la Nichita
Farfuria aia era speciala, avea o adancitura pe fund, era cvasi imposibil sa o scapi, dar copiii erau simpatici foc ca erau foaaarte concentrati sa nu o scape :) Nu merge cu o farfurie obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza!
Cu jucariile eu sunt de-a dreptul furioasa: deocamdata am baleiat raionul din real si n-au mare lucru in plus fata de anul trecut, in schimb totul e aproape dublu la pret!
Oricum, mosul e tare nehotarat in privinta Anei, jucariile de baza le cam avem, n-avem nici o idee ...
Cu Cristi in schimb e simplu, daca nu gasim altceva nou, mai agatam cate un exemplar din Thomas sau Cars si am bifat sarbatoririle .

Le-as lua o jucarie mare pentru casa, dar gonflabilele am vazut ca au disparut, din pacate. S-ar fi pretat ceva de tzopait sau o masinuta cu bile. Topoganul are la noi un real succes . Ca si casuta.

Iar de Mos Nicolae vreau sa le iau ceva carticele frumoase cu ... Craciunul , sa pregatim sarbatorile. Anul trecut m-am trezit prea tarziu cand am vazut ce carti minunate pot exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Vad ca si la voi aceeasi problema...jucariile. Sunt in mare dilema, de fapt cred ca am mai intrebat odata, ce cadouri luati copilasilor pt aniversari, Mos, etc? La noi una va fi Baby Born-ul, m-a zapacit cu ea, a vazut-o la o prietena de-a ei si i s-a pus pata. Iar in rest...habar nu am

Cristinamh iti urez nervi de otel si inarmeaza-te cu folie de plastic sau saci din aia de la REBU taiati...ca vad ca va face buni cadou Roata Olarului. E haioasa tare, dar face mizerie..eu am pus o folie pe jos in bucatarie si acolo de jucam, dar mai improasca cu lut ud cateodata.

Noki cum fu felinarul?

Feli multam pt pont, o sa bag si eu un ochi pe la Carrefour daca zici ca au jucarii multe

Vedeti ca impreuna cu ziarul Adevarul, martea apare colectia de DVD-uri cu Tom si Jerry. Ieri a aparut volumul 2, poate il mai gasiti pe undeva.

Gata, fug la treburi...pupam pe toata lumea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

maria jucariile pt curte probabil apar in magazin mai spre primavara

Mie Silvia mi-a facut listuta scrisa pt Mosi + pt zana Maseluta cand ii va cadea dintele care i se misca.

La Nati e mai greu si cred ca voi proceda ca Feli care a dus-o pe Ilincuta prin Cora la "consultari".

De M.N. vreau sa le-o cumpar pe Belle, e singura printesa care le lipseste. Plus Pocahontas care e pe lista Silviei dar nu am vazut-o in magazine. Plus DVD-ul cu Pisicile Aristocrate plus vreun puzzle.

De M.C. Silvia o vrea pe Degetica neaparat si sa mai vedem.

Maria sa stii ca nu apar foarte multe jucarii noi de la an la an, inca am mai vazut ce i-am cumparat Silviei pe la 1-2 ani.
Anei ai putea sa-i iei un bebelus daca ii plac. Nati are la bunici un bebelus Nenuco(parca asa se numesc) cu scaun inalt de luat masa, are succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ca veni vorba de aviz...
Luni ne-a intors de la usa gradinitei ca tusea. Marti am mers cu avizu'n dinti, vorba Laviniei, ieri iar ne-a intors asistenta de la usa, ca tuseste si ca-i sar parintii in cap. Ca cica pe dr. pediatra nu o doare mana sa scrie o adeverinta cum ca-i apta de gradinita. Mentionez ca: nu are febra, nu are nik la plamani, nu are nimic la gat, doar ca tuseste dimineata vreo 2 ore dupa ce se trezeste. Am rugat-o pe asistenta de la gradi sa o consulte si ea, ca doar e asistenta, nu? A zis ca nu, ca pe ea o iau parintii la rost bla bla bla

Sunt in urma rau cu cititul

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Am felinarit aseara, a fost frumos, dar muult mai frumos ar fi fost daca nu i-ar fi fost foame copilului (eu neavand in Cismigiu ce sa-i dau sa pape).Apoi am ajuns la gradi unde facusera placinte cu mere si cu dovleac, dovleac copt si punch de fructe pentru copilasi si vin fiert pentru adulti, da' din pacate bufnita nu serveste placita, asa ca pana nu a papat niste sticksuri nu s-a lasat.

Cateva poze aici.

Jucarii - avem tolba plina d ela ziua bufnitei, asa ca zicem pas pe moment. Si da, Miri, i le-am dat pe toate.

La mare valoare la noi sunt acum cartile Disney (alea de era gratuite la Adevarul, dar eu nu le-am prins atunci si le cumpar acum cu 12 ron/bucata de la tarabelel de langa ASE). In fiecare seara ii citesc jumatate de carte, cat timp isi bea lapticul. Suntem fetite mari, deja. Avem procedura de culcare cu citit.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cristinaN... haha, pai le strang de gat cu mana mea daca mi-o da inapoi cu aviz!
azi-noapte de ex am avut un tzantzar. nu ma intrebati de unde a inviat nemernicu, l-am auzit, dar nu am dat de el. in concluzie, fi-mea era iar azi cu bubite rosii, mi=era asa mila de ea... plangea ca de unde a venit tazantzaru ala rau sa o ciupeasca. a ciupit-o de burta (ca doarme cu burta goala) si deja avea bubutze sub brat.
am trimis-o la gradi, si abia astept sa vad daca zice ceva asistenta. ca doar le-am dus fisa, avize, cum ca e alergica, si sa nu mi vina cu prostii ca are pete pe burtica...
si, daca un doctor a semnat avizu, apai ea sa faca bine sa primeasca copilul. de ce ne mai trimite dupoa aviz daca nu da 2 bani pe el!?

mada, ma gandeam sa montez o perdea de dus pe un cerc... si sa ne bagam in cilindrul ala cu roata .

la frumoasa adormita, ma gandeam sa nu fie vreo papusa de-aia de care nu te atingi daca vrei sa mai si cante... fi-mea le dezbraca, le schimba intre ele... asta vara toti printii si printesele erau goi pe prispa la mama, faceau plaja.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hop si noi, ca iar am absentat din randul bolnavilor. Suntem in formatie completa acasa, cu prietena noastra ANGINA, mama ei de treaba. Se pare ca se face o leapsa la gradi cu ea si nu scapam nicio ocazie sa participam. Exact identic debutul, cu frisoane, tineti minte ca data trecuta ma panicasem daca nu cumva a facut convulsii. febra f mare, care nu cedeaza la nimic, frectii cu otet, baie, algocalmin-singurul la care a rectionat (deja merge la varsta asta jumatate de pastila, picaturi nu mai exista).SI bonus de data asta, o doare gatul cand inghite.
De asta noapte nu mai face febra, il astept pe frate-sau sa o ajunga din urma, de maine, probabil.

Am primit si eu in posta catalogul cu jucarii de la Carrfour, io de-acolo m-am aprovizionat anul trecut pt Craciun, am amortizat reducerea dinainte de Mos Nicolae, au fost cateva seri cu reduceri mari incapand cu ora 20. de exemplu pe o bucatarie ECCOFIER care am vazut-o zilele astea cu 60, 70 ron in magazine am dat 30 ron atunci

pupici, fug la trupa vesela

Mergi la inceput