*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ma sunt...david a vazut intr-un parc si a facut mare tambalau ca stapana calutului nu-l lasa sa se joace....am plecat imediat sa-i caut copilului calut...am cautat in tot cartierul titan...in final mi l-a luat mama dupa ce a dat comanda la un magazin si am asteptat 2 saptamani...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ba nene, copiii la astia ai vostrii merge distrasu atentiei?
la laura de la 2 ani nu a mers nici o forma de distras, cand i se punea nebunii pe ceva urla pana se inrosea. vestea "buna" e ca si nicoala pare ca ii calca pe urme: cand ii scoti stickerele sora-sii din gura sau ii iei creioanele colorate pe care le mesteca constiincios, urla tataaa, poti sa ii dai tu si mama zornaitorii ca nu o impresioneaza.

anca, am citit eu de "copii indigo" (indigo children) cauta pe wikipedia. pe scurt o tanti a scris o carte si a insirat niste caracteristici foarte evazive in general pozitive iar multi parinti si-au identificat odoarele cu "noua generatie". mult marketing, multi bani in joc. multi din copiii considerati "indigo" sufereau de fapt de tulburari psihiatrice, majoritar ADHD.

ca veni vorba de tulburari, as vrea sa mai fac niste precizari relativ la discutia de ieri despre autism. autismul nu e ceva alb sau negru, se vorbeste de "tulburari din spectrul autist". multi din noi prezinta unele din caracteristici insa e nevoie de o suma si de anumite intensitati pentru a avea un diagnostic. eu am niste prieteni buni cu fata de 23 de ani diagnosticata la 8 ani cu autism clasic si am tot vorbit cu mama ei pe tema asta. autismul fetei e undeva la mijloc pe o scara care porneste de la un individ complet handicapat si se termina la un individ complet functional. fata e super ok, face conversatie, chiar si in engleza, foarte desteapta, insa nu se poate intretine singura. sta in belgia deci primeste ajutor substantial de la stat, insa e dependenta de parinti.
deci andy, da, autismul se poate diagnostica la orice varsta. chiar si la 40 de ani diverse nivele de autism se pot combina cu diverse nivele de inteligenta si atunci apar mecanisme de aparare sau imitare a comportamentelor considerate "normale" de catre majoritatea oamenilor. un autist de regula zice ca el e cel ok si cu restul lumii e ceva in neregula (si pe alocuri ii dau dreptate )

unul din raspunsurile la intrebarea de ce atatea diagnosticari lately e ca inainte oamenii cu astfel de tulburari erau considerati doar "ciudati" si nu ajungeau la doctor. fata respectiva are un unchi "ciudat", care la 50 de ani era la azil caci nu putea sa se intretina singur.

de ce nu cred eu povestea cu vaccinul, mai ales afirmatia "inainte de vaccin era ok", pentru ca vaccinul cu pricina se face la 1 an si inainte de 1 an sunt foarte putine caracteristici autiste care se vad, si cu siguranta nu de parinti ci eventual de un specialist.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Carmendu...o intrebare offtopic pt tine.Cumva il cunosti personal pe Viorel Copolovici, detinatorul site-ului pranzuldincaserola.ro.Nu de alta dar sotia sa Anca este o buna prietena a mea care inainte sa nasc imi spunea ca are o prietena si fosta colega pe nume Carmen care abia a nascut si baietelul ei va fi aproape de varsta cu fim-ea...ei...poate este doar o coincidenta.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

david are 2 carticele cu animale...una sta la bucatarie la masa si a 2-az este in biblioteca cu pricina....a rasfoit-o atent...a bolborosit, a facut mai-mai si apoi s-a dus tinta la revistele mele...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bertha, ma tot tin sa iti zic. am ras sa mor la faza cu pinguinii care ai dezgropat-o acu ceva timp pe vremea aia io nu ma convinsesem inca ca o sa nasc un copil sanatos si visam tot felul de tampenii. meanwhile mi-a trecut

faza cu doctora m-a lasat paf. din nefericire e o realitate, sunt multi asa si nu prea ai ce face decat sa ii eviti. i-ai zis de dulce? baga picanterii

eu ma intreb cateodata ce as face daca as fi in romania si as da de un asa doctor. cred ca mi-as seta un autism temporar (ca tot vorbiram) si i-as zice verde in fata ce gandesc fara nici un filtru de bun simt. nu aveti idee cu cat respect imi vorbesc aici doctorii indiferent de specialitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anes, cum sa ma supar, asa e, exista clar o latura comica a povestii. Sunt sigura ca peste un timp vom rade copios cand ne vom aminti. Oricum, eu am povestit ce era mai socant, daca mai vreti, mai adaug: a venit la ora 15, desi programul incepea la 14, a durat 20 min pana s-a schimbat (adica si-a tras o camasa de uniforma peste bluzaei) si, ca sa fiu si rautacioasa, dar sincera, avea mustata mai mare ca sotul meu si barba aproape la fel, pe cuvantul meu de onoare...insa tati e mai tepos. Stiu ca asta nu afecteaza latura profesionala, dar ofera o imagine dezagreabila pacientului. Calificativul de "carentata" a fost pus dupa ce i-am spus ca nu mananca lactate. Stiu ca nu e un diagnostic f intalnit si oamenii nu stiu ce-i aia, nici eu nu stiam acum putin timp, doar imi trecuse pe la urechi (o doamna din parc mi-a zis referitor la asta "pacat de ea, ca uite ce frumoasa e, n-ai zice ca nu-i normala" ), dar la un medic parca as avea alte pretentii.

Amalia, ce poze frumoase am savurat! alea cu maimuta sunt bestiale! Si David e f frumos si seamana mult cu tine. Nu mi-a placut ca iar te-ai asucuns in spatele obiectivului. Ce-ar fi sa sapi putin dupa o poza cu tine, mi s-a parut ca te-am zarit langa tort, gresesc?

Babyzapi, bravooo, ati luat-o la picior! Zibeeeee, musai sa pornim si noi, altfel fuge frantuzul asta mic dupa altele!

Anca, ai jignit fata cu lapte praf Rusinica!

Bebecris, ai baiat studios!

Criss, bravo pt tort! Asteptam impresii de la consumatori.

Ioana e bine, n-a mai vomitat si nici scaune proaste n-au mai fost, doarme f linistita acum. Of, ca tare speriati am fost! Acum mai trebuie sa revina cat de cat si pofta de mancare. Azi a supt pe saturate!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bertha, maica, tu la ce te apuci sa insiri la oameni ce probleme are ioana?

ia zi tu cum ar fi io sa ma duc in parc sau pe la prietene si sa povestesc de gaurile la inima ale lu nicole??

edit: da' tu de ce te incapatanezi sa ii dai lapte la sticla daca inca mai alaptezi? teoretic ar trebui sa manance mancare gatita pe zi si dimineata si seara de la tine. sau zic tampenii?

(despre laura una mi-a zis ca nu am voie sa o las sa planga ca are gauri - tipa coafeza de meserie, si alta m-a intrebat cum pot sta asa linisita?? - ca ea nu ar fi om daca ar stii ca copilu ei are gauri la inima!)

de regula cand il prinzi pe unu ca are o problema trebuie sa il faci sa se simta si mai naspa decat se simte de fapt incrementandu-i parametrii problemei si aratandu-i ca ceva nasol sau foarte nasol se poate intampla. poate ala nu se prinsese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetele am gasit o carticica pusa pe aici de o alta mamica membra DC...nu am citit0o inca dar m-am gandit sa o impartasesc avand in vedere ca am citit atatea recenzii bune

http://www.scribd.com/doc/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani

Ps.se poate lua gratuit trebuie doar sa va faceti un cont

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

amelia, ce frumos v-ati distrat! am vazut aceeasi chimie intre frati! si vad ca david acrescut in ultima vreme! cum te descurci cu hainele? am un verisor de 10 ani, mama lui se plange ca trebuie sa-i cumpere tot timpu' haine ca-i raman mici.
iza, sa fie int-un ceas bun! sa ne chemi la o hora!
raluca, nu-l cunosc. eu sunt interesata pentru ca vrem sa ne deschidem un restaurant si cercetam piata. profil consumator, gusturi,....
cand ne-am casatorit, ne-am fixat un termen de 10 ani ca sa ne deschidem carciuma. mai am 6.
am rabdare pentru ca vreau sa o fac asa cum imi place mie. ca un bistro.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Amalia, ce poze frumoase am savurat! alea cu maimuta sunt bestiale! Si David e f frumos si seamana mult cu tine. Nu mi-a placut ca iar te-ai asucuns in spatele obiectivului. Ce-ar fi sa sapi putin dupa o poza cu tine, mi s-a parut ca te-am zarit langa tort, gresesc?


ea e. dar dupa cum arata ar putea sa manance doua torturi din alea saptamanal. amalia, tu mananci asa de obicei? mancare, tort, orice...? superbi copii ai, mie mi se pare ca seamana cu tine amandoi

i-am dat mail lui wndy. daca raspunde dau copy paste

cherie, sunt o naspa ca nu ti-am zis "helau". te-am tot citit zilele astea. pupam cherie si ale!

Mergi la inceput