Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Devylla, multa sanatate mogalnetei!!! Sper sa nu fie probleme cu lapticul din cauza rusilor!

Pup fetele, cochetele

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Nana, offf, cat o mai trageti si voi cu viroza aia!!! :( Tin pumnii sa se vindece repede fluturashu' si sa nu ajungeti iar la complicatii.

Felicitari si pt achizitionarea biletelor pt RO. Chiar ma intrebam daca la voi nu puteti merge la medicul de familie si sa ii spuneti ca veti vizita Romania si sunteti ingrijorati de gripa porcina si de situatia si sistemul medicale de acolo si sa va prescrie el Tamiflu pe care sa il aveti cu voi in caz de. La noi asa se intampla. Prietenii nostri au plecat in USA in excursie si au avut Tamilfu cu ei. Si medicul nostru s-a oferit la un mom dat sa ne dea daca avem de calatorit in afara Australiei. Merita incercat, ca doar voi acum sunteti de-acolo!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Piciulix, tare ma bucur de vestile bune de la medic!!! Tot asa sa veniti de la fiecare control!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Cecilia, bafta cu inspectiile si sper sa fie ok si cu gripa si sa nu fie probleme.

Tare mandru baiat ai!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Valentina, offf, cat le-ati mai tras si voi!!! Sper sa nu mai aveti probleme de acest gen si puiutii sa fie tot mai rezistenti la imbolnaviri!!!

Mamicile ca tine, ca Ana, ca Rox, etc imi sunt exemple si inspiratie .

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Buna fete dragi!

Mie rusine am ramas in urma cu toate noutatile ...nu m-am putu bucura nici de intalnirea voastra(apropo unde ii pot vedea??)

Situati la noi e neagra, dar nu mai vreau sa ma las pacalita "ptr a le fi bine copiilor"...
Juniorul are dureri de cap si chiar daca i-am facut o groaza de controale , sange, oculist, otorino nu am ajuns la o concluzie...tare mie teama ca e atins psihic...de asta nu mai stau pe forum incerc sa stau cat maimult cu el , chiar si in pat(dar adorm eu prima nu el)

In fine , nu vreau sa intristez pe nimeni, mai ales pe vreo graviduta

Pitica a devenit mai vorbareata si chiar sant multumita de cate stie, avand in vedere ca nu merge la gradi
la mancare iar are toane , a devenit soricioaica...iubeste parmigianno

va pup si o zi buna tuturor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Roxali, , pup mamica incercata . Nu uita ca noi suntem aici cu umerii pregatiti si cu incurajari si sprijin moral. SI daca ai nevoie de tigai extra, da un semn si le punem par avion ;)

Imi pare tare rau sa aud de stresul lui Enrico. Tin pumnii sa treaca repede si sa nu mai aiba problemele cu durerile de cap, ca tare rele sunt ...

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Asa, va las la discretie pt cine doreste, cine pofteste. Ba am si cioco fierbinte! Daca tot am bantuit azi pe aici. Pai, cum nu? Ca Adam a decis ca e foamete mare in tara! M-a tzitzilit intr-o veselie, de azi noapte, pana acuma si inca mai e din ziua de azi : la 1, 2:53, 6:20, 8, 9:29, 10:27, 11:42, 13:06, 14:20, 15:11, 17:37, si acum e 19:24 si inca baga. Noroc cu protectiile de san si cu crema de lanolina, ca de mult eram franjuri altfel

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

yaia,nu are nici o carenta ,e carie de biberon ,a stat zi si noapte cu biberonul in dinti
Roxali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Cecilia, bafta cu inspectiile si sper sa fie ok si cu gripa si sa nu fie probleme.

Tare mandru baiat ai!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Multumesc. Da sunt tare mandra de el....cra cra.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Asa, va las la discretie pt cine doreste, cine pofteste. Ba am si cioco fierbinte! Daca tot am bantuit azi pe aici. Pai, cum nu? Ca Adam a decis ca e foamete mare in tara! M-a tzitzilit intr-o veselie, de azi noapte, pana acuma si inca mai e din ziua de azi : la 1, 2:53, 6:20, 8, 9:29, 10:27, 11:42, 13:06, 14:20, 15:11, 17:37, si acum e 19:24 si inca baga. Noroc cu protectiile de san si cu crema de lanolina, ca de mult eram franjuri altfel

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Adam parca e Bogdan cand era bebe. Cam la fel suna orarul nostru de alaptat. Eh, de parca acum daca ar fi dupa el ar fi altfel....
Laptic sa fie si putere la asa o pofta de mancare.

Mergi la inceput