Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ce de lume pe aici ![]() ![]() Aida, mai vrem si noi poze cu foca. NU l-am mai vazut demult. Nici pe Bruceulica nu l-am mai vazut de ceva timp Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Dar parca nici pe Dragoselu' nu l-am vazut de ceva vreme

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
Razvan (21 august 2009)
angelli spune:
OOOF raluka_u, e groaznic, sa ai doi puiuti si sa faca ping pong cu virusii, mai ales ca bebele e asa de mic.Si la noi e asa, abia astept sa treaca iarna sa pot respira,mi-e groaza.Am avut si noi un episod urat de viroza a stat Andreas cu branula cu antibiotic iar puiutul a facut muci, am scapat numai asa.Am decis sa ii fac lui Andreas o cura cu Bronchovaxom, poate nu mai face complicatii, stiu ca nu e bine cu vaccinul acesta dar trebuie sa fac ceva si pt.bb
te pup
sanatate puiutilor.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Dar parca nici pe Dragoselu' nu l-am vazut de ceva vreme ![]() ![]() |

pai atunci tema de casa la toata lumea sa reinoim albumele
, hai sa dam si un termen sa fie mai fun si apoi sa avem zi de vizionat si clatit ochii 
... Eriku e agitat asa ca am de lucru

monique02 spune:
Buna seara fetelor 
Tocmai am terminat de incarcat poze:
http://picasaweb.google.ro/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora#5401022730178841714
Ce zici Aida, ce rapida am fost ![]()

monica_dicut spune:
POftiti de va uitati la Dragos
M-am conformat ![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
carinablanca spune:
| citat din mesajul lui crissa.81 buna.pe fetita mea o alaptez cu biberonu ca nu am lapte.nu vrea nicicum la sin pt. ca nu mi iese mai nimic si se enerveaza .trage de cateva ori si dupa aia nu mai vrea.m am muls cu pompa de lapte dar nu iese mai mult de 20 ml.si ala colostru si asa ca s a invatat pe biberon.rog mamicile care hranesc copilul artificial sa mi scrie si mie.sterilizati dupa fiecare mancare biberoanele? faceti mai multe biberoane cu laptic odata? noaptea mi e f. greu ca ii fac tot timpu pe loc lapticu.ii puneti exact o lingurita de lapte praf la 30 ml. apa? va rog din suflet sa mi scrieti si mie. |
SItuatia noastra e asemanatoare.
Nici bebelina mea nu mai prea accepta sanul. Max 10min si nu trage prea mult.
Noi sterilizam biberoanele dupa fiecare utilizare . Am luat mai multe sticel si un sterilizator sa ne ususam treaba.
Nu fac mai multe biberOANE DEOARECE SCRIE pe laptele praf cA NU E INDICAT SA stea pregatit mult timp.
Si da pun exact o unitate de mawsura la 30 ml
Sper sa-ti fie de folos info

de scumpete de fetita (31.08.2009)
mary_07 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut POftiti de va uitati la Dragos M-am conformat Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Ptiu ptiu sa nu-l deochi

Ce scump poate fi in body-ul roz
(era primul lucru cumparat pt bb2)Am de gand sa-l pastrez ...asta daca n-o fi cazul sa-l folosesc colo peste cativa ani

Si ce frumos se iubeste el cu tati

...
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
Razvan (21 august 2009)
Iulika29 spune:
![]()
![]()
Aida ce ai facut tu din noi!!![]()
Aici sunt poze 'fierbinti' cu Brucu.![]()
Monica ce frumos a crescut Dragoshelu..si ce frumos doarme el ..pe hol

Monique cat de bine seaman printesele tale intre ele..cea mica e o superba..si ce cuminte sta ea pe perna de alåptat..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
monica ptiu ptiu ce printese frumoase ai! ce dragastoasa este sorella mai mare .. si ce garderoba are printesa mica .. mamamama .. sunt tare faine ultima rochita (mov) si cizmutele roz .. le-ai luat din bucuresti?
eu tot caut ceva frumos si neimpopotanat ptr botez .. sa-i sugerez nasei ce sa ia. am vazut pe site la debenhams nistele modele tare dragute dar nu stiu daca aici in mall vitan le-or avea ..
monica ce mare e dragoselu .. e un frumos si semana tare cu mami a lui. am admirat si eu bodyul roz ..
iulika ce buflici superb ai tu acolo .. pupam grasunu'!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
aidaciolac spune:
bey tzaca
ce sunteti , deci am ras sa lesin 
Nu am apucat sa vad febletele noastre , ca am zis sa incarc si eu 2 poze facute saptamana asta
... gata , intru la vizionat poze pana se trezeste foca ca e ora de balaceala ![]()