Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa.81

buna.pe fetita mea o alaptez cu biberonu ca nu am lapte.nu vrea nicicum la sin pt. ca nu mi iese mai nimic si se enerveaza .trage de cateva ori si dupa aia nu mai vrea.m am muls cu pompa de lapte dar nu iese mai mult de 20 ml.si ala colostru si asa ca s a invatat pe biberon.rog mamicile care hranesc copilul artificial sa mi scrie si mie.sterilizati dupa fiecare mancare biberoanele?
faceti mai multe biberoane cu laptic odata?
noaptea mi e f. greu ca ii fac tot timpu pe loc lapticu.ii puneti exact o lingurita de lapte praf la 30 ml. apa?
va rog din suflet sa mi scrieti si mie.

Si eu ii dau lapte praf baietelului meu,de la nestle beba pro1.nu este bine sa lasi laptele preagtit dinainte,eventual numai apa s-o pregatesti in sticlute(pe care o fierbi inainte).eu sterilizez fiecare sticluta in aparatul de desinfectat.Am mai multe sticlute pe care dupa fiecare masa le spal si cand sunt vreo 6 le pun in aparat,asa mereu am sticlute desinfectate pregatite.te cred ca este greu noaptea.pe cutia mea scrie la 30 ml de apa o lingurita de lapte praf,e bine sa faci cum scrie pe cutie sa nu pui nici mai mult nici mai putin.Eu noaptea asa procedez:fierb apa de seara,o pun in termos(insa nu ramane mult timp calda)apoi imi masor in cateva sticlute cati ml apa imi trebuie in fiecare si le pun capacul.cand e ora de mancare pun sticluta in aparatul de incalzit sticlute de bebe pana se incalzeste la temp ideala si apoi pun laptele praf.Mie la spital mi-au spus sa nu pregatesc de diniante laptele ca nu e bine sa stea asa.suna cam complicat ,sper ca ai inteles cat de cat ce am vrut sa iti spun.

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Raluca_u si din partea mea, refacere cat mai rapida lui Stefan, m-am rugat pt voi sa treceti usor peste operatie si sa fie sanatos puitul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

crissa våd ca ti-au raspuns fetele...eu biberoanele le sterilizez o data pe zi..suzetele la fel...lapte nu prea ramane in bibe..precum spunea aida ar trage o limba la sticlå dupå ce terminå dar nu i-as mai da daca ar råmåne decat imediat..si eu am mereu apå in termos caldutå..nu dureaza decat 2 minute prepararea laptelui..

tin sa o felicit si sa o imbratisez pe diana_n pt o atitudine pozitiva demna de urmat

daci marfå spovedania..mi-a plåcut muult..

raluk mami tu te astepti la ce e mai rau dar vei vedea ca alexutu va scåpa repede de colici..nu te mai gandi ca e musai så tina pånå la 3 luni..acusi veti conversa si iti va zambi de te vei topi si asta in curand

luci må bucur ca davidutu a luat chiar ff bine in greutate..niste pozute noi?

seleneeu ii fac båita singurå de cele mai multe ori..si folosesc gel/såpun pt copilasi asta in cazul in care nu reusesc sa il clåtesc bine nu ar fi probleme..si functioneaza..

manga supeba rochia..ti-ar fi stat super dar vb ta acu e frig pt ea..

nelala tine si la strutza mamii

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

buna ziua fete, fetite si baietei

sunt si eu cu gandul la Raluca, tin pumnii sa-si revina repede Stefanutz si sa scape de probleme

Elle sunt superbe body-urile! poate te cuplezi cu 2 fete din Buc si le cumparati asa...eu m-as baga daca as fi mai aproape, ca si la pret sunt bunicele..

Monis bine ati revenit acasa, sper ca a trecut cu bine prima noapte! puiul e minunat!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

nu am intrat de mult timp dar mi-a fost imposibil. stefan e bine, acum doarme - se reface. a urlat astazi cat nu a plans el de cand s-a nascut pana astazi adunat. a plans de foame, nu de durere.
scurta istorie - stefan a inceput sa aiba muci de la 3 saptamani. cu scurte pauze asa am tinut-o. acum 3 sapt Adinutza a inceput sa faca febra mare, 3 zile 39.5 si apoi a aparut laringita in miez de noapte, am tratat-o a trecut si tusea dar a luat-o stefan. dupa o saptamana a ramas doar cu mucii. pe el l-am tratat doar cu ser si apa de mare. sapt trecuta pot spune chiar ca mucii erau aproape dusi. marti seara am vazut ca plange altfel - un plans pe care l-am recunoscut de la Adina, un plans tanguit mai mult un geamat. cand l-am verificat la urechiute tragea capul tare si plangea mai tare.
am sunat dr si i-am spus - cred ca are otita. i-am descris tot si m-a trimis dimineata la 8 sa fiu la budimex la un dr orl. s-a confirmat diagnosticul si era deja destul de rau, dar ne-a lasat acasa cu antibiotic. azi tre sa merg la control. stefan nu mai plangea de durere si eu credeam ca e mult mai bine, cand colo era mai rau - asa ca ne-a retinut pt timpanotomie de urgenta, timpanul bomba tare sub presiunea puroiului. problema a fost ca tre sa il tinem sa nu manance, pt ca interventia s-a facut sub anestezie totala.

acum suntem acasa si el doarme.
va multumesc pt gandurile bune, mesaje si telefoane.
va multumesc ca ati fost langa noi chiar daca in ultimul timp noi nu am mai reusit sa intram sa va scriem.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ra;luk mie nu mi se pare prea ok faza cu ata...eu zic sa faci cumva sa te duci la dr cat mai repede...lasi laptic acasa si te duci....vorba unei fete (imi cer scuze ca nu mai stiu cine), daca are laptic, n-o sa-ti duca lipsa prea mult...si eu sper ca daca spui la cabinet ca esti lehuza, nu te lasa sa astepti, pe mine m-a bagat imediat cand am fost sa-mi scoata atele...

am avut su noi o noapte mai normala...desi a adormit pe la 12 (dar si din vina noastra, ca i-am facut baita pe la 10.30 - Luci credeam ca suntem singurii parinti nebuni la ccap care fac baie copilului la ora asta ), s-a mai trezit la 1 si i-am mai dat sa pape, ca dupa baita a avut iar o criza de plans la san si nu mancase prea bine...si a dormit pana la 7 dimineatza, cu o singura trezire pe la 4.30 din cauza de partzuri, dar a adormit singura la loc....la 7 iar papica, si a dormit pana la 11.30...si eu pe langa ea

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

monis felicitari pt bebe si bine ai venit acaså..am vazut pozuci cu bebe frumos..te asteptåm pe la noi dupå perioada de acomodare..

monikus vin vremuri mai bune....acusi vei intra låcrimånd si vei posta fericita ca bebe ti-a zåmbit

aida asa-i ca e fain cand rade eriku in hohote..eu nu ma mai satur de zambetul lui..

despre noi:

ieri am fost la intalnirea aceea cu pårintii stiti voi..si am vb de påpica(am vazut si filmulete)..aici dupå 4 luni se recomanda diversificarea si la cei alåptati si la ce hrånoti cu lapte praf..si se discuta la greu si ce credeti ca eu faceam?! må gandeam cand a trecut asa repede timpul si parcå ma ieri vb de kkålici, culoarea si altele de nou nascuti si acu... acu am ajuns sa discutåm incet incet de diversificare si altele de '' copii mari''..

apoi l-am cantårit..7,2 kg avem la 2 luni si 3 såpt..si-a mårit perioada de somn chiar de curand.. papa la 21 apoi cate oportie mai mica sau mai mare de måråit si somn la 22 si se mai trezeste la 4 cand mananca jumate de portie fata de cat månånca ziua , dupå care somn pånå la 8-9 cand se trezeste mereu razand in hohote..papa si incepe drågåleala.. dupå care maii tage un pui de somn de o ora cat påpåm noi cei mari..si apoi pa somn..påna seara..azi a gresit ca am fost afara si a adormit bustean si doarme si acu...pe mine

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce de lume pe aici

Aida, mai vrem si noi poze cu foca. NU l-am mai vazut demult.

Nici pe Bruceulica nu l-am mai vazut de ceva timp

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
monikus vin vremuri mai bune....acusi vei intra låcrimånd si vei posta fericita ca bebe ti-a zåmbit

Bruce, minunea noastrå

sunt convinsa ca ne va fi bine si noua dar mai intai trebuie sa trecem peste problemutele astea. Acum mi se pare tare greu cu un bebe. Nu as fi crezut sa fie atat de greu. Oricum, invatam si noi si bebe cum trebuie sa ne comportam unii cu altii.
Vai, ce mare s-a facut Bruce-ulica. Sa iti traiasca si sa fie sanatos si cumintel in continuare ca sa va bucurati de el.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

gegea ti-am admirat copilasii frumosi..cretulina mea preferata e o superba ..imi vine så o pap nu alta..si filip mi se pare ca ii seamånå.. nu e cretulin si el??

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput