Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Salutare!!!! Azi dau de baut pt ca printesa mea a facut 2 luni ![]() ![]() . E cea mai frumoasa, scumpa, cuminte, dulce fetita din lume si o iubesc enorm. |
Sa-ti traiasca! La multe lunite si anisori!
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Eu nu stiu ce s amai fac cu alaptatul acesta, nu imi iese, Nicholas sta 2 chiar 3 ore la san, greu adoarme, nu sta in nici un patut, carucior landou numai in brate, noaptea f f f rar are interval de 2 ore intre papa, mai legan si perna pe care doarme langa mine suzi nu vrea,ceai nu vrea si uite daca ii dau un biberon cu lapte doarme dus, e clar e infometat, eu sunt zombie, lapte este dar nu trage bine, incerc sa il tin treaz, adoarme iar trage si tot asa.![]() De iesit am iesit doar in primele 2 sapt cand dormea bine de atunci adio, am iesit pana la mall care e la 5 min de mers pe jos ca sa merg direct la camera mama si copilul sa pape Nicholas 2 ore apoi fuga inapoi acasa ca se trezeste si trebuie sa pape din nou. Am incercat odata s a il las in masina cu Adi ma ardea sa imi iau un sutien de alaptat a sunat Adi in 3 min vinoooo ca plange( saracul Adi numai asta mai tre sa cumpere in rest face de toate si mancare face, el care nu stia diferenta intre aragaz si frigider) Pe Andreas vreau sa il inscriu la ceva ore dupa gradinita pt ca nu ma mai pot ocupa de el. Cum sa mai continui ![]() Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Ai incercat sa folosesti o pompa? Poate sunt infundate canalele. Si pentru distantarea meselor, cumnatei mele i-a fost recomandata suzeta.
Al meu e doar unul, doarme toata noaptea si tot sunt obosita nu stiu cum as fi rezistata programului tau.

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
miha74 spune:
Seara buna fetelor!
pe unde umblati???? sunteti toate la baite, alaptat....,
am intrat si eu intr-o fuga, ca sunt franta. ieri si astazi am avut musafiri, randuri, randuri...noroc ca asta seara au plecat repede, si m-am ocupat si eu cum trebuie de copii
Multumesc pentru urarile de bine, si doresc si eu asemenea tuturor Mihailor, Mihaelelor, Gabrielelor si Gabrielilor
La multi ani, sanatosi si voiosi!
si acum va invit la petrecere: 

miha74 spune:
cristina- ce face Emma? Am citit ca e bolnavioara

am facut si noi sambata 2 luni, si incepem si noi timid sa zambim si parca sa privim mai atent
.
acum 3 zile a avut si primul contact fizic cu Matei, s-au dat cap in cap
. intrucat Matei vrea sa o ia in brate, daca o las pe canapea se urca sa stea cu ea...vrea sa o pupe tot timpul...
eu deocamdata rezist cu toti 3, poate ca ma pregatisem si pentru foarte greu (asa imi place mie, ca sa ma bucur daca e un pic mai usor). Matei e mai nazdravan, dar reusesc sa il tin sub control
, si cel mai important, cand nu reusesc sa il "controlez" ma amuz de tot ce face, spunandu-mi ca tot timpul se poate mai rau. ![]()
ma bag si eu seama, apropos de sterilet si anticonceptionale. Al meu dr, a zis ca imi recomanda prezervativul, ca nu e de acord cu nici un anticonceptional atata timp cat alaptez, iar sterilet a zis ca mai incolo, dupa vrei 6 luni.
selen80 spune:
Buna seara
am intrat si eu repede, dupa o "hoarda" de musafiri, sa urez LA MULTI ANI TUTUROR CU NUME DE SFANT (inclusiv celor dragi cu nume de Mihai, Gabriel si derivatele
, SA VA TRAIASCA SA VA BUCURATI DE EI)!
LA MULTI ANI PANDA! SA FII FERICITA LANGA COMORILE TALE! 

LA MULTE LUNITE MARIA, SARAH SI CAROL! 

revin....sper...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
alex25 spune:
Avand in vedere ca ma mai mult citesc si cand ajung la zi nu mai apuc sa raspund
, intru sa fac capitol, ca sa ma revansez
.....si sper sa si revin.
-------------------------------------------------------------------------
Aexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA 

Da Doamne sa fim sanatoase!
POZE

suzi nu vrea,ceai nu vrea si uite daca ii dau un biberon cu lapte doarme dus, e clar e infometat, eu sunt zombie, lapte este dar nu trage bine, incerc sa il tin treaz, adoarme iar trage si tot asa.