Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Eu nu stiu ce s amai fac cu alaptatul acesta, nu imi iese, Nicholas sta 2 chiar 3 ore la san, greu adoarme, nu sta in nici un patut, carucior landou numai in brate, noaptea f f f rar are interval de 2 ore intre papa, mai legan si perna pe care doarme langa minesuzi nu vrea,ceai nu vrea si uite daca ii dau un biberon cu lapte doarme dus, e clar e infometat, eu sunt zombie, lapte este dar nu trage bine, incerc sa il tin treaz, adoarme iar trage si tot asa.
De iesit am iesit doar in primele 2 sapt cand dormea bine de atunci adio, am iesit pana la mall care e la 5 min de mers pe jos ca sa merg direct la camera mama si copilul sa pape Nicholas 2 ore apoi fuga inapoi acasa ca se trezeste si trebuie sa pape din nou.
Am incercat odata s a il las in masina cu Adi ma ardea sa imi iau un sutien de alaptat a sunat Adi in 3 min vinoooo ca plange( saracul Adi numai asta mai tre sa cumpere in rest face de toate si mancare face, el care nu stia diferenta intre aragaz si frigider)
Pe Andreas vreau sa il inscriu la ceva ore dupa gradinita pt ca nu ma mai pot ocupa de el.
Cum sa mai continui

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Imi pare rau sa aud ca te chinui asa. Esti sigura ca prinde bine sanul? Daca nu, nu-l lasa sa suga gresit. Scoate-i sanul si pune-l din nou pana cand il prinde cum trebuie, cu gurita mare. Si eu alaptam o gramada si extrem de des la primul fiu. POvestea cu urlatul dupa trei minute era aproape regula la mine. Nu reuseam sa ies la plimbare decat cate putin si dupa aia fuga cu urlatorul inapoi de se uita toata strada la noi. Dar a trecut si urlatorul a devenit un grasan.
Poate ca ar fi bine sa incerci suzeta. Daca zici ca sta doua ore, nu papa el atata cat are probabil o nevoie mai mare de supt si te foloseste pentru asta.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Angelli, dar tu pana la ce ora il tii pe Andreas la gradinita? Eu il iau pe Andrei pe la 5. Altfel mi-ar fi si mie aproape imposibil sa ma descurc cu amandoi, si sa mai fac si curatenie si mancare. De iesit afara este exclus doar cu ei fara sot. Nu as mai putea sa-l iau pe Andrei acasa, el doar cu forta poate fi luat din parc!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Buna fetelor,
ma bucur sa va "descoper" aici. Fac si eu parte din odiseea de dovlecei de sept-oct 2009, insa recunosc ca nu am mai scris de mult pe niciunde.
As ruga sa actualizati si datele mele pe prima pagina: am nascut pe 20 octombrie, natural, fara epidurala, fetita Maria de 3700 g, cu apgar 8, la spital Cuza Voda din Iasi.

Doamne ajuta!
Mami de Maria
Poze Maria

Bine ai revenit! Felicitari pentru grasunica! Cu cine ai nascut la Iasi?
V-ati mutat in casuta voastra noua? Parca asa imi amintesc ca povesteai.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... intru si eu repede printre turele de musafiri si alaptari sa urez cu sanatate tuturor Mihaiutilor si Mihalushelor si Gabitzilor si Gabitzoaicelor sa ne traiiti cu numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cristina_Ana Andreas vine in jur de ora 4 cand nu e bolnav cate 2 sapt si sta acasa.
Biaz la maternitate spuneu ca prinde bine sanul, a luat bine in greutate cam 1 kg in luna, nu vrea suuuuuuziiiiiii

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

angelli nu te supara , dar am vazut care e baiul tau
Uite , pe mine din maternitate m-a atentionat sa nu il las sa foloseasca tzitzi pe baza de tzumi (suzeta).
Uite eu spre exemplu in ultimele 2 zile mi-am hranit copilul ca pe un catzelush ... adica : daca nu si-a mancat portia , urmatoarea masa o primeste peste minim 3 ore , poate sa ceara si sa urle si sa se tanguie , eeeei si sa vezi urmatoarea masa cum papa de zici ca este ultima sticla cu lapte din lume si o linge si pe interior.
Parerea mea , incearca sa ii scoti tzatza din gura si lasa-l 3 ore pana la urmatoarea masa sau macar 2 ore si apoi mufeaza-l iar 40 de minute si apoi iar pauza ... si poate ca o sa suga mai cu spor ...
Sigur ca va fi greu sa incerci asa ceva , poate chiar un razboi al nervilor , dar nici sa incerci nu ajungi la un rezultat.
Multa bafta!

Mergi la inceput

... cat despre urlat eu zic sa nu iti faci atatea probleme , altii urla de te dispera satui fiind si exemple aicea avem destule , si Erik avea asa niste iesiri de nu mergea nicicum linistit si urla 3 ore in sir , egal ca era in brate , in carut , afara , in masina ... daca era vremea lui de urlat atunci nimic nu il putea opri.
Pai si voi l-ati invatat rau ... ca urla 3 minute vino. Acum serios , ce te faceai daca urla asa cum au urlat urlaciosii odiseei noastre.

Te si te inteleg perfect si imi pare rau ca treci prin asta , ca stiu cum e sa faci baie pe bucati , sa bagi fierul de calcat in priza de tzshpemii de ori pe zi pana cand renunti si observi ca ai calcat doar 2 camasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Aida Multumesc de mesaj. Nu mai am mult, nu? Adica nu foarte mult? Sa-mi spui, bine? Ca nu mai pot. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dovleceilor, mamicilor, taticilor si tuturor celor dragi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

La Multi Ani! tuturor celor ce poarta numele sfintilor Mihai si Gabriel
Sa fiti sanatosi si fericiti!

...apropo de poze recente ..eu m-am conformat ... www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2009-10-29/16:18:53" target="_blank"> uite galusca lui mama

daci

mamica fericita de "galusca"

Mergi la inceput