Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Iulika29 spune:
Buna dimineata pe racoare!!!sau pe ger!!!
Fetelor va multumesc pt aprecierile la 'michelinu' meu
..asa ce imi creste inima![]()
..stiti voi mamicile cum e![]()
[bNela][/b] un pic de rabdare cu suzetica..nu te supåra..pt ca o va lua ...si Bruce exact cand am vrut så ma resemnez si am zis hai så i-o mai dau oleak mi-a smuls-o pur si simplu..si acum o ia bine mersi si chiar zici ca e somnifer pt el-- o ia cand tb sa adoarmå..cum o molfaie i se inchid ochii..e mare diferenta cu suzeta ca in loc så maraie molfaia la ea cu nervi nu altceva
..Si eu din acelasi motiv am insistat cu suzi si anume pumnul in gurå..Si o lasa mai moale cand e cu suzi dar uneori il surprind cum isi scoate suzi subtil si baga ditamai pumnu..Si al meu e foarte balos nu decat putin
Pupåm dulce Struta cea frumoaså si mami De strutzå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
NelaM spune:
Neata Iulika, mulumesc frumos de incurajari, inseamna mult pentru mine.
Cert e ca mai vreau sa mai am rabdare un pic si sa incerc si cu inca doua tipuri de suzi, ca stiu ca ma poate salva suzi din multe, dar mai ales asta cu pumnul in gura, ca ma innebuneste cand o vad cum il linge, parca "vad si aud" microbii cum sunt doldora acolo!!
Asa asa, sa creasca inima in mamicuta, ca are si de ce, e un frumos Bruce. Si asa o fata senina are, zici ca baiatul asta nu plange nicioadata! Pupam voinicul si mami cocheta!
Ce aveti azi in plan, mai iesiti la plimbarica sau e prea ger? 
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
monikus spune:
Buna fetele,
Am vazut ca ati fost foarte active si v-ati mobilizat cu poze. Nu am apucat sa le vad, dar cu prima ocazie voi incerca sa va vad frumusetile.
Sper sa pot pune si eu poze noi sapt viitoare.
Adi
.
Mama si Pisa azi mi-am propus sa mananc pizza. De dimineata am luat si jumatate de ardei gras. Acum sa vedem cum reactioneaza bebe. Sper sa nu fie mai rau ca inainte.
Aseara am sperat ca daca ii fac baie o sa fie mai linistit. De unde.... A urlat si nu a vrut sa doarma deloc de la 8 seara pana la 2.30 dimineata. Cum il puneai in patut sau pe pat sau in bouncer parca aveau toate ace.Totusi, dupa ca a urlat atat a adormit asa ca nu i-a trebuit mancare cam 5 ore cumulat somn + plans.
Azi speram sa fie mai bine. Pe mine ma ia frica cand ma gandesc ca de luni raman singura cu urlatel. Sper sa fie ok.
Va doresc un weekend linistit tuturor si va transmit un
.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Neata Iulika, mulumesc frumos de incurajari, inseamna mult pentru mine. Cert e ca mai vreau sa mai am rabdare un pic si sa incerc si cu inca doua tipuri de suzi, ca stiu ca ma poate salva suzi din multe, dar mai ales asta cu pumnul in gura, ca ma innebuneste cand o vad cum il linge, parca "vad si aud" microbii cum sunt doldora acolo!!Asa asa, sa creasca inima in mamicuta, ca are si de ce, e un frumos Bruce. Si asa o fata senina are, zici ca baiatul asta nu plange nicioadata! Pupam voinicul si mami cocheta! Ce aveti azi in plan, mai iesiti la plimbarica sau e prea ger? ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Ana, |
Påi cum nu??

Eu nu prea stau locului..Azi mergem in vizita la Vanessa( amica lui, cea mica din pozå
)..si apoi pe afarå daca nu se intuneca..pe la 15.30

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Fetelor, intrebare urgenta...are ceva daca ieri am facut vaccinul si i-as face gauri in urechi astazi, ma refer din punc de vedere medical?As vrea sa merg sa i fac de este intr-un alt oras si nu stiu daca sa ma trambalez pana acolo sau nu??????
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Fetelor, intrebare urgenta...are ceva daca ieri am facut vaccinul si i-as face gauri in urechi astazi, ma refer din punc de vedere medical?As vrea sa merg sa i fac de este intr-un alt oras si nu stiu daca sa ma trambalez pana acolo sau nu?????? Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |
Claudia, eu as mai sta o putin, sa fiu in locul tau. Am inteles ca o perioada scurta dupa vaccin sistemul imunitar e un pic dat peste cap, daca doamne fereste se intampla ceva la urechiuse (infectie sau mai stiu eu ce, doamne fereste, ca pana la urma este o rana deschisa cand o inteapa). Aici spre exemplu nu poti da gauri la bebei decat de la 3 luni incolo.

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana,
NelaM spune:
Gata, ma duc si eu la somnic, ca Ana doarme dusa.
O seara placuta va doresc si un weekend excelent!
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
4mykids spune:
Mersi Nela, o sa mai astept vreo 2 sapt,si ma duc inainte de celalalt vaccinVa pupam si va dorim la fel.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
carinablanca spune:
Mare liniste azi pe forum.
Eu a trebuit sa fug sa ma ocup de fetita. A stat putintel in patut dar ca de obicei, ne-a apucat sughitul su nu am mai avut stare. Si am mai facut si kk.
SI ca sa nu se agite prea mult pana la masa de amiaza ne-am plimbat pe afara.
Acuma am papat deja pranzul (si mama si fetita) si tragem un pui de somn (deja e in patut de mai bine de 15 min si nu s-a trezit)![]()
Claudia si eu sunt de parerea Nelei. Nu as face azi gaurile in urechea fetitei. Chiar am cititi ca o luna dupa administrarea vaccinului antipoliomielitic nu e indicat sa primeasca copilul vreo medicatie sub forma de injectie si Doamne fereste sa se infecteze gaura de la urechi.
Daciana Ilie noi am mers pe vaccinele recomandate de pediatru, chiar daca cel de hepatita B l-am cumparat noi deoarece nu l-au primit de la stat la cabinet.
de scumpete de fetita (31.08.2009)
carinablanca spune:
Am uitat ce vroiam sa mai spun: Nela eu zic sa insisti cu suzeta ca e mana cereasca mai ales noaptea cand se trezesc asa de plictiseala de multe ori si eu bag suzeta si mai doarme asa o ora sau chiar doua. Bine asta se intampla daca a papat bine la masa anterioara.
Si iubita mea o mai scuipa chiar si acum, mai ales seara cand avem orele de veghe (8-9) si asteptam baita si atunci e super yumy pumnul si ne facem ca vrem sa vomitam ![]()
de scumpete de fetita (31.08.2009)