Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Ylari, Eva e absolut adorabila! Ce mult a crescuuuut! Ce frumoasa e...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Multumim frumoooos!!! Abia astept sa mai fie concursuri sa trimitem poze

Adriana, Eva nu e prea incantata de albinutza. Poate maine, ca azi a fost foarte agitata, plimbata, a venit si soacramea de la tzara... si nu prea i-a dat atentie.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Bratafel Ilinca avea cearcane la ochi buzele uscate si faza cu burta i-a facut dr cand am ajuns...eu sincer niciodata nu mi-am dat seama dupa asta...dar pur si simplu trecusera vreo 3-4 zile in care ea bause cateva gurite de apa si atat..regimul a fost cu paine prajita, mere coapte, orez la greu, telemea sarata, mai tarziu carnita la gratar si cam atat...nimic legume si fructe proaspete, nimic care sa fermenteze (gen cartof), nu lapte (a mea atunci nu vroia lapte de nici un fel, dar fara lactoza e ok). Si ceaiuri numai menta i0au dat la greu, apa plata.

Sanatate multa!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari wow ce mare si frumoasa e!! VAd ca i-ati luat masuta si scaunel pana la urma...si la mine e pe lista...abia astept. Sper sa stea si in albinuta in curind. Mama ce sufragerie mare la casa de la curte...ce m-as dori si eu!
Adriana asa e, nu le putem avea pe toate. Dar sunt sigura ca va fi frumos si acolo, e un cartier linistit si frumos.
Gabitzule ce baieti mari si scumpi. Imi place tunsoarea lui Andrei, nu e ma castron. E bross. maama, ce-mi placea cand aveam vreo 15 ani. Baiatul de care imi placea atunci se tundea asa...hehe vremuri! Lui Andrei ii vine f bine. Cred ca o sa iau si eu pinguini d-aia, ca prea sunt la moda. Merci de link.
Piggy
Alysh ce faci, cum se simte Vladi, de ce nu intri, ma ingrijorezi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

multumesc de urari, dar Georgiana vine de la Gheorghe. ca asa-s eu, mai gheorghe . dar mi-a placut ca mi-ati urat , ganduri bune primesc oricand cu maaaare placere
gabitza, frumosi baieti mai ai
ylari, covoras de baie cu ventuze gasesti si in ikea (eu de acolo am luat). si sunt si in carrefour.
piggy, jucarii din lemn se gasesc si la carturesti. m-am uitat si eu pe site-ul pus de ylari si am recunoscut niste jucarii primite de fiica-mea de la sora-mea, luate de la carturesti...
pinguini cred ca ii iau si eu, ca poate asa o fac sa-i placa la baie. ne stie tot blocul cand facem baitza

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari am vazut pe scumpetea ta, e o frumoasa, ce ochi are, superbi!

Gabitamam admirat si pe nazdravanii tai, ce frumos se joaca ei la baita! Mi se pare ca se iubesc si se joaca frumos impreuna, nu? Asa ma visez si eu cu doi baieti, si ma gandesc mereu la baietii tai.

Laurita foarte frumoase hainute. Eu sunt cea mai fericita sezonul asta ca se poarta mov si gri, culorile mele preferate. Si eu mi-am luat cizme gri, am sa pun pozici sa le vezi. Uite aici:
http://family.webshots.com/album/575446838FUltPM

am mai pus si eu cateva pozici de la gradinita si de la petrecerea de aseara, a fost tare frumos, a venit un clown si s-au distrat cei mici de minune, le-a facut trucuri cu porumbel, cu iepuras, cu pestisor, i-a colorat pe fata, a fost fain. Am vazut si eu ce iese dintr-o petrecere cu 8 baietei si 2 fetite. Bataie la greu, va zic eu!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza. Haideti la , fetelor.

Ce de poze am vazuuuuuuuut ...

Prima data am vazut-o pe Eva, o blonduta frumoasa foc, sa-ti traiasca Ylari, este minunata fetita ta.

I-am vazut pe cei doi frati, Andrei si Raducu, frumosi foc. Gabitza, imi place freza lui Andrei, ii sta bine. Sa va traiasca, aveti doi copii superbi, sunteti o familie foarte frumoasa.

L-am vazut si pe Patrickut care de cand este la gradi parca s-a maturizat putin, mi-a placut mult cum statea cumintel pe scaunel alaturi de ceilalti copii. Doloress, tu arati foarte bine, bravo, sa porti sanatoasa cizmele, sunt foarte frumoase.

Va doresc o saptamana frumoasa, cu zile insorite. Multa sanatate tuturor. Papaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Ma dreg si eu cu un ceai cu miere de tei ca nu-mi mai trece jena din gat.in rest nu am nimic

DOloress sunt f frumoase cizmulitele...vreau si eu...dar nu gasesc. fir-ar sa fie. Trebuia sa-mi cumpar anul trecut ca erau peste tot... Imi place si cum te-ai asortat cu ciorapi si tot! Imi place la gradi la Patrick, pai si io m -as simti bine, atata veselie, petreceri, jucarii cu nemiluita, spatiu de alergat, ma-si-naa! pai daca o vedea Mirci...
Chinabulina ce zici tu mai, gogoasei nu-i place la baie???e prima data cand aud asa ceva..cumpara repede pinguinii!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata fetele,

Multumesc ca ati intrebat de noi, multam si pt sfaturi, incurajari, tot.
Vlad e ceva mai bine, dar isi revine f greu. A tot revenit febra, nu asa mare, dar a revenit. La spital nu am ajuns.

Am vazut poze frumoase cu Eva, Andrei si Raducu si tinute super de Laurita si Doloress.

In rest sunt la job si cam fara vlaga.
Imi revin si mai scriu.

Va pupez!

ALI, mami de Vlady si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor!!!
L-am vazut pe Patrik ce barbatel frumos esteeee, si la gradi acolo as vrea si eu.
Laura, de dimineata acum s-a cocotzat pe albinuta, s-a imprietenit cu ea!
Voi iesiti pe afara?
Va pup pe toate, va multumim ptr complimente tuturor.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!
In primul rand vreau sa urez tuturor ce s-au serbat ieri sa aiba o viata linistita alaturi de cei dragi! Imi cer scuze de intarziere, dar ieri nu am stat pe-acasa ca sa pot intra pe DC si sa fac urarile la timp.
Alysh, multa sanatate lui Vlad, sa se faca bine repede! La serviciu ma gandesc ca stai acum ca pe ghimpi. Of, of…
Reallaura, tot nu ti-a trecut mai durerea de gat? Am pus eu vineri parca o reteta de sirop, nu cred ca are ce rau sa-i faca burticii. Cand ma durea gatul mai luam si bomboane mentolate airwaves, mie imi faceau bine.
Dolloress, foarte frumos la gradi. Si frumos si mugurasul si mamica!
Vazut si poze de Gabitzam cu puii Andrei si Raducu. Tare bine ii sta lui Andrei. A fost bun tortul? Iti urez sa-ti infloreasca orhideea mereu, doar stiu cat de mult iubesti florile si cat le ingrijesti.
Bratafel, fetele ti-au dat sfaturi de papica….eu nu m-am confruntata cu problema asta si nu stiu…
Simonix, succes cu mutatul! Si spor la asamblat!
Adriana, pana la urma v-ati hotarat? Va mutati?
DanaH, sanatate multa si putere de munca! Hai ca mai ai putin si scapi!

Fetelor va multumesc mult pentru gandurile bune si pentru sfaturi in ceea ce priveste Delia nemergacioasa. Am vorbit si cu o mamica din parc, medic(dar nu de copii si nu ortoped), am mai citit si pe net si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar vedea-o pe Delia un neurolog……asa ca acum sunt in cautarea unuia. Ieri a mai mers un pic Delia de la tati la mine, dar cand o puneam a doua oara incepea sa urle. O mai lasam un pic, iar o puneam, mergea, urla….si tot asa. Cunoasteti vreuna un neurolog pediatru bun?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput