Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari am admirat si eu pe Eva! Frumoasa foc! Am admirat si albinuta, e clar ca vor fi prietene!
Am scos capul pe geam, e vant, dar nu e frig. Cred ca am sa ies putin in fata blocului cu Delia(cand s-o trezi), printre blocuri nu e chiar asa vant.....decat sa ma capieze in casa...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

O saptamana frumoasa sa avem, copii sanatosi, jucausi si mamici odihnite si binedispuse

Mereu imi propun sa scriu dar mereu se intampla ceva si nu mai apuc. Ieri eram chitita sa va scriu dar m-am luat cu vorba pe mess si apoi dusa am fost .

Vad ca Georgiana aseara n-a reusit sa adoarma usor . Emotiile! Am iesit aseara sa-i distragem atentia de la ce are in program astazi sau amine, sa o imbarbatam ( ori sa o imbatam ) pt hopul ce urmeaza sa-l treaca . Sa-i tineti pumni : astazi sau maine se va opera si are niste emotii cumplite. Plus o saptamana fara gogo e prea mult pana si pt noi. Andra de la prima ora a diminetii, cum se trezeste e cu TEOOOO, TEOOOOO la purtator.

Multa sanatate lui Vlad si Biancai , o zi usoara la servici mamicilor muncitoare, fetele cu noi achizitii sa se bucure de noile tinute, sarbatoritele de cadouri si tot asa!

Eu, bineinteles , ca sunt pe fuga, am astazi o gramada in program, am mult de munca, pe dupa-amiaza sunt si profesoara , am si musafiri diseara, ash vrea sa ma duc si la sala ... dar vedem daca mai ramane timp.
Sper sa mai intru, oricum de citit incerc sa va citesc!
Va , sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Neatza!

O saptamana frumoasa sa avem, copii sanatosi, jucausi si mamici odihnite si binedispuse

Mereu imi propun sa scriu dar mereu se intampla ceva si nu mai apuc. Ieri eram chitita sa va scriu dar m-am luat cu vorba pe mess si apoi dusa am fost .

Vad ca Georgiana aseara n-a reusit sa adoarma usor . Emotiile! Am iesit aseara sa-i distragem atentia de la ce are in program astazi sau amine, sa o imbarbatam ( ori sa o imbatam ) pt hopul ce urmeaza sa-l treaca . Sa-i tineti pumni : astazi sau maine se va opera si are niste emotii cumplite. Plus o saptamana fara gogo e prea mult pana si pt noi. Andra de la prima ora a diminetii, cum se trezeste e cu TEOOOO, TEOOOOO la purtator.

Multa sanatate lui Vlad si Biancai , o zi usoara la servici mamicilor muncitoare, fetele cu noi achizitii sa se bucure de noile tinute, sarbatoritele de cadouri si tot asa!

Eu, bineinteles , ca sunt pe fuga, am astazi o gramada in program, am mult de munca, pe dupa-amiaza sunt si profesoara , am si musafiri diseara, ash vrea sa ma duc si la sala ... dar vedem daca mai ramane timp.
Sper sa mai intru, oricum de citit incerc sa va citesc!
Va , sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri!

io am cetit in diagonala si pe sarite.
De ce se opereaza ChinaBulina???

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca si mie mi-a scapat, ce e cu Georgiana?? Tinem pumnii oricum, sper sa nu fie ceva grav!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nici eu nu stiu, ce este cu chinabulina? Scumpa, te imbratisez oricum si suntem toate alaturi de tine,

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Zicea ea ca are de sarit un hop saptamana asta. DAr n-a zis despre ce e vb.

O imbratisare calda si de la mine draga Georgiana Chinabulina, iti tin pumnii si ma rog ca totul sa fie ok! Sa ne tii la curent Msbb, te rugam!

ALI, mami de Vlady si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

draga chinabulina, te imbratzisez cu drag si sper sa treci repede si bine peste hopul acesta, oricare ar fi el.

Te asteptam cu drag sa revii printre noi si sa ne povestesti nazbatiile tizei noastre

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Dupa vizite repetate la Urgente s-a hotarat ca cel mai indicat ar fi sa dea divort de bila . Are o piatra de 2,5 cm care i-a facut zilele amare in ultimele luni. Am vorbit un pic mai devreme cu ea la tel si se pare ca maine va avea loc operatia. O vizitam nitzel mai tarziu sa luam pulsul.

Ii voi transmite gandurile si incurajarile voastre!

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Si de la noi o incurajare pentru Chinabulina

Si merci frumos, Adriana, pentru ca ne tii la curent :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CHINABULINA – iti tinem pumnii, sa fie totul bine! Noi fetele crescute la Campulung nu ne dam batute cu una cu doua! MsBB multumim ca ne tii la curent!

ALYSH – of, si eu la fel am patit, cand m-am intors la servici l-am lasat pe Patrick bolnavior acasa, mai statea si agatat de tzatza, ma gandeam cu groaza ca ma intorc si-l gasesc deshidratat. Pupici lui Vlady sa se faca bine repede!

Multumesc fetelor de aprecieri! Mai am de muncit la dat jos niste slaninute, insa mi-e teama ca o sa ma las de sala de cand am sa incep sa lucrez de-acasa, de pe 14 decembrie. As iesi sa alerg pe-afara, dar vine iarna! Eu sper sa ma tin, sa ma duc macar odata pe saptamana insa cine stie…. Vreau la anul sa raman gravida si sa fiu in forma cat de cat.
Da, Patrick e super-fericit la gradinita lui. Acum ma felicit ca l-am dat in mediu familial. Am mai discutat cu mamici sambata la petrecere care au copii la gradinite mari si am vazut clar inconvenientele. Gradinitele mari sunt pentru copii de la 3 ani in sus, nu prentru cei mici. Acolo e mai multa disciplina, toata lumea mananca, toata lumea doarme, toata lumea deseneaza, program nu gluma, nu e loc de exceptii. Pentru un an jumate parca e prea aiurea sa-l inrolam in armata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput