Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
bratafel spune:
Buna fetelor
stiu ca nu am mai trecut de mult pe aici. am si eu o problema cu Bianca. a facut enterocolita si nu mai scapam de diaree. de vomat nu mai vomita. chestia e ca nu mai stiu ce sa-i dau sa manance. ii dau asa: orez fiert combinat cu morcov fiert (piure), mar copt, mucilagiu de orez, ceai de chimen. i-am dat si paine prajita si vroiam sa va intreb daca nu cumva nu trebuia sa-i dau pt ca contine gluten. ca medicamente: calciu carbonic, hidrasec, furazolidon, smecta.
daca aveti idei de mancarici va rog sa ma ajutati.
sanatate tuturor.
http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png
Adriana_78 spune:
Alsyh, sanatate multa lui Vlady! Sa nu apara complicatii si sa-si revina cat mai repede!
Ylari, despre ce Nazomer contaminat vorbesti??
Mama tocmai a venit cu un tub de Nazomer cu Echinaceea si m-am si minunat ce ieftin este! 6 RON!! Am fol. de cateva ori.
ca apropo, Cleo, mie mi se pare Sterimar scump, parca costa in jur de 26-30 Ron. Cat costa Marimer atunci, daca zici ca Sterimar e mai ieftin?
Ce cald si frumos a fost azi! 20 de grade ... asa mai merge, vezi viata mai in roz
Annika a adormit deja, la pranz a dormit doar o ora si toata dupa-amiaza a fost cam cu fundul in sus.
Vrem sa ne mutam, am gasit un apart. nou nout in Floreasca.
E frumos sa stii ca tu esti primul care intra in casa aia.
Sa vedem ce vom face. Mai sunt mici chestii care nu ne convin - camerele copiilor sunt cam micute -- plus ca ne cam indepartam de Herastrau, unde pana acum mergeam pe jos
o noapte linistita
Adriana
YLARI spune:
Bratafel eu i-am dat si sticsuri/grisine, carnita fiarta si blenduita cu orezul fiert. In rest, ce spui si tu aia i-am dat si eu. Pup bebe sa se faca bine. Aaaaa, si ceai de menta la greu.
Adriana pai acum vreo 2 zile au anuntat ca lotul 3033 a fost retras de pe piata ptr ca a fost contaminat cu o substanta dezinfectanta si au ajuns copii la spital cu mucoasa nazala distrusa A noastra face parte din lotul 3043.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Adriana_78 spune:
Ylari, merci! ma duc sa ma uit si eu la nr. - sper sa gasesc unde e scris.
Bratafel, nu am auzit ca ceaiul de chimen sa fie bun la diaree. Stiam ca in cazul tusei e ff indicat.
Menta, musetel si sunatoare sunt bune.
Banane (nu f. coapte insa) stiu ca ii mai poti da, alte mancaruri in afara de cele enumerate de tine - nu mai stiu. Painea prajita e sigur buna
MUlta sanatate!
Adriana
chinabulina spune:
buna seara si de la noi!
vad ca sunt ceva copii bolnaviori. le uram tuturor sanatate.
alysh, si eu cred ca, daca nu-i scade febra, mai bine sa mergeti la doctor din seara asta.
bratafel, imi pare rau ca si voi sunteti cu probleme. si fiica-mea mi-a facut azi 2 placinte. sper ca a fost de la ce a mancat (mai multe fructe decat de obicei), ca tare nu-i momentul sa mi se imbolnaveasca tocmai acum, cand trebuie s-o las cu bunicii o saptamana . asta ii dau si eu la diaree. plus lapte fara lactoza. sanatate multa!
adriana, felicitari pt apartament. marimer e cam 50 de lei (cam atat era ultima data cand am luat )...
si nu in ultimul rand... la multi ani, ralu_t! mai treci pe aici si povesteste-ne de falcute
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
gabitzam spune:
Bratafel, trece-o pe lapte fara lactoza. Banane poti sa-i dai. Supa cu mai mult morcov. Mar copt si orez.
Edit: azi e ziua placintei cu mere Acum am scos-o si eu din cuptor. Cand am facut-o l-am luat pe Andrei cu mine in bucatarie sa ma "ajute", ca eu nu pot singura L-am pus sa-mi numere lingurile de zahar, de lapte, de ulei, sa punem zahar pudra deasupra acum cand am scos-o din cuptor. As vrea sa nu ramana cu ideea de mic ca bucataria e doar pentrui fete.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
acum l-am culcat si eu.
Felicitari gospodinelor cu placintele cu mere!
Alysh draga mea, ce m-a incantat f tare a fost faptul ca poti sa returnezi in termen de 2 sapt daca nu esti multumit. Mi se pare super ca au adoptat si aici ideea asta. Nu m-am uitat ff bine la toate tipurile de rochite, a mea e dreapta in jos,nu conica, chiar ma gandeam sa incerc sa vad daca se poate stramta in jos, daca nu ma consult cu soramea sa vad daca o pastrez..
Multi pupici lui Vladi sper sa scada febra si sa nu ajungeti la spital! si eu am mancat mult azi, iar pe 9 e ziua lui barbatemiu si mergem la resto si maine si poimaine
Ylari bine ati venit in Pantelimon. cat mai stati??
Adriana Floreasca e un cartier linistit si frumos, pacat insa ca nu e atat de accesibil ca si Aviatorilor...iar casa voastra acum e superba...banuiesc insa ca si cealalta va fi succes cu mutatul!
Ralu_T te mai asteptam pe la noi! Sa fii fericita si sanatoasa!! Sa-ti reuseasca tot ce iti propui!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
Simonix spune:
Salutare fetele
Am aparut si noi - am lipsit motivat: examen, munca multa, alergatura dupa chestii de apartament, am inceput zugraveala etc. Din pacate vad ca vestile nu sunt grozave - le urez sanatate multa bolnaviorilor !!! Vad ca au inceput si pe la voi febrele alea mari care ne-au mancat noua primavara hmmm... imi aduc aminte ce nopti aveam si noi, sculat non stop sa verificam copilul (desi el saracul era pe antitermice), dus la urgente, plansul de rigoare cand vedeam cum se ducea termometrul spre 40 brrrr... Din fericire vad ca noi ne-am mai calit si culmea e ca de cand am reinceput gradi, din septembrie, o singura data am facut febra, cand a venit Cleo, si aia o amarata. Sper sa o tinem tot asa.
Alysh - dar cand ii pui nurofen/paracetamol - ii scade ? Teoretic ar trebui sa scada rapid iar efectul sa dureze cam 3 ore. E normal sa ii revina febra, daca e viral trece singura cam in 3 zile, daca e infectie nu ii scade deloc. Cand zic "scazut" zic nu neaparat scazut la o temperatura normala, dar sub 39. Noua asa ne-au explicat. Cu novocalminul - ma mir, am inteles ca este interzis prin Europa, cum de in Romania este atat de folosit ? Si vad ca si in spital se da ... Eu una nu i-am facut piticului ever nici un fel de impachetare sau baie sau alte chestii in afara de antitermicele clasice, nu am curaj sa ii pun novocalmin nici daca face 40 (in cazul asta ma duc la urgente fara sa ma intreb ce si cum este in spital). Oricum, eu m-as duce la spital cu el, daca face peste 39.5 si daca este moleshit rau. Si daca pana acum nu l-a vazut nici un doctor. Sanatate va urez
Ah, si nu iti fa probleme cu serviciul, in general asa se intampla, stii cum este cu legile lui Murphy :)
Dolores - bietul Patrick Sa ii treaca repede buba !! Cu gripa asta noua si mie imi e teama un pic, nu pentru mine, ci pentru Robert. Eu sunt f expusa la orice fel de gripa pentru ca merg cu metroul la ore de varf iar DGul unde lucrez este cel de Relatii Externe si toata ziua sunt pe la noi prin birou oameni de peste tot din lume. Seful meu face delegatii de doua ori pe luna, eu de-abia am scapat de ele. Mai nou, jumate din biroul de vis-a-vis este bolnav de gripa noua - deci astept si eu sa imi vina randul hmmm... Ma gandesc si eu serios la vaccin - deocamdata sunt racita (cred ca de la imbracat subtire si stat in frig aiurea), daca "scap" negripata cred ca fac vaccinul. Inca ma gandesc. In mod normal nu l-as face dar il am pe Robert, care colecteaza virusi, e micutz, fragil. Oricum pe aici nu e in nici un caz agitatzia din tara, desi am inteles ca sunt mai multe cazuri ca in Ro. Chiar azi ma uitam la IKEA cati copii mici - mici, mici, de cateva saptamani, se vedea... Era o aglomeratie acolo !
Bun venit mamicii noi Redroserou! Ti-am admirat fetitza - este o scumpa
Despre noi, suntem ok, Robert e un pic mucios, dar fara febra. Pe aici e cam frig, in jur de 10 grade, dar el iese afara cel putin doua ore pe zi, daca nu ploaie. Il duce bunica, se inteleg foarte bine, dar tot eu am ramas iubirea cea mare Cu mama m-am acomodat si eu, am convins-o ca bebe trebuyie sa mearga la cresa, desi ea este aici ( nu cedez sub nici o forma, uneori ea imi zice ca vai, sa il mai tinem acasa, bietul - ii spun ca nu e nici un biet, cresa este un loc unde el se simte bine si unde are structura etc), asa ca in fiecare dimineata il ducem acolo iar bunica il ia dupa somnul de pranz, pe la 3. Programul ne convine tuturor, bebe e fericit la cresa cu prietenii lui, isi urmeaza rutina, bunica are timp si pentru ea, pentru casa si mancare, shopping etc... iar eu sunt multumita.
Am trecut si prin prima noastra enterocolita sau gastroenterita sau habar nu am ... Cateva zile bebe a vomat din senin (va mai aduceti aminte poate ca ma plangeam), doctorul mi-a zis ca e un virusache, asa a fost ... i-a trecut repede. A propos de burtica, eu una sunt foarte fericita ca am facut Rotarixul, nu am avut niciodata probleme cu stomacul, chiar si acum a fost lejer, fatza de restul de copii de la cresa care au facut forme mai severe (Robert i-a imbolnavit pe toti hmmm...) Nu stiu daca vaccinul l-a protejat sau e coincidenta, dar chiar nu am avut probleme cu virusi de burtica, desi circula si pe aici, evident.
Gata, ma opresc, e tarziu, sunt cam obosita, azi am luat bucataria - de la IKEA - 89 de pachete, peste 500 de kg Noi doi, eu si Bobo, le-am incarcat/descarcat etc - de azi a inceput Bobo sa zugraveasca. Sa vedem ce si cum. Ma duc la nani, noapte buna
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Doloress spune:
Ralu La multi ani! ne e dor de tine, mai treci pe la noi cu vesti!
La multi ani fericiti Gabitelor, Mihaelelor, Gabrieli, si Mihaiti, mamici, mladite, mugurasi, tatici si bunici!
Multa sanatate bolnaviorilor, sa auzim numai vesti bune!
Bratafel e foarte bine ce ii dai sa pape, daca mananca toate astea, esti o fericita, poti continua asa. Al meu cateva zile nu a mancat nimic deacat lapte de tzatza care oricum ii provoca diaree in continuare, dar altfel ar fi murit de foame si turtite de orez. Sunt tare pacatoase gastro-enterocolitlele astea, insa ce sa facem, trecem si de ele. Multa sanatate Biancai!
Simonix si la noi e mare agitatie cu gripa asta (sunt mai multi morti decat in Europa de exemplu), insa nu am vazut pe nimeni sa se inchida in casa, azi era ca la defilare in Mall, o gramada de lume, copii la greu. Am fost si noi la o petrecere de copii in seara asta, si Gabi cam voia sa nu mergem sa nu ia piticul gripa, insa i-am zis ca eu nu-l inchid intr-un bol de sticla. De altfel nici un copil (spre surpprinderea mea!) nu era mucos, nu tusea ( ba de fapt, numai unul singur din 10!) Spor la zugravit!
"Your children know more about you then you know about yourself"
cleo78 spune:
La multi ani fericiti Gabitelor, Mihaelelor, Gabrieli, si Mihaiti, mamici, mladite, mugurasi, tatici si bunici!
am visat-o pe Noemi asta noapte.Eram vecine ude etaj de vila, si ne-am facut shorcUT- usha din bucatarie
Nu am fo atenta, probabil eram si foarte grase in vis- de la asta
simonix, f. frumos povestesti tu acolo despre voi shi viatza voastra. . Tu cu Bobo asamblati totul de la Ikea? sunteti tari ca bucataria mi se pare cea mai sofisticata cu cele mai multe piese.
Cum fuse la ex? vic. zice ca el luase testul ala de cultura la mustata - daca mai gresea vreo 3 intrebari ciudate - pica.
adriana, marimer e aproape 40 roni. Scump,domn-le, scump.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008