Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
DanaH spune:
La Multi si Fericiti Ani!!! tuturor Mihaelelor, Gabrielelor, Mihaiilor si Gabrielilor. SA fiti sanatosi si voiosi, "sfinti" de azi!
Am si eu in Grbriel, sotul, dar e plecat azi. Defapt, toata saptamana, a plecat ieri si vine vineri. iar sunt in charge. sper sa ma gaseasca intreaga la minte. bag magneziu cu calciu la greu.
nu am mai intrat de ceva vreme. nu am chef de vorba, nu prea am ce povesti. mai sunt mai p[utin de trei saptamani si scap, sper sa imi revina cheful de vorba.
in rest, ne luptam cu raceala, gripa, ce o fi ea. eu behai, ma doare gatul de parca mi-a dat cineva cu smirghen pe gat. am avut doua seri la rand niste dureri crunte de cap, nu imi amintesc sa fi avut dureri asa inainte. alex a avut si el cateva zile mai dure, cu voma dimineatza si seara, cu apatie, nu a vrut sa manance mai nimic vreo 3-4 zile. am ajuns si la urgentza, ca sunt tare stresata cu gripa asta noua in combiantie cu astmul lui. dar ne-a zis ca nu este cazul sa ne alarmam(ma rig, doar uitandu-se la el, nicio analiza) si ca cica ar avea pseudocrop, sau ceva de genul asta, care trece de la sine. in fine, mai asteptam,. de vomitat nu mai vomita, ieri chiar l-am cam fortzat sa manance un bol de supa cu galusti, febra nu a facut deloc, nu mai tuseste.
teodora nu are nimic pana acum, numai nsite mucuti aposi, pe care ii tot are de vreo luna. dar in rest.... numai nerv. iar a plecat taica-su, iar op apuca nervii. ieri dupa ce l-am dus pe tati la gara, am mers la lectia de inot a lui alex si cand am plecat de acolo, ne-am urcat in masina si a inceput sa planga. se uita la locul din fata, unde statuse tati, si zicea palngand "tata". ce ti-e si cu copiii aastia.
vroiam sa mai pup copilasii bolnaviori. sa se faca repede bine.
eee, cam asta am avut de spus. sunt cu ochii pe voi, dar astept vremuri mai bune se povesti.
va pup pe toate, fara exceptie.
Poze
YLARI spune:
Neatza fetele frumoase!
Simonix, bafta la asamblat! Moaaama, dar ce de pachete aveti!!!
LA MULTI ANI GABITZELOR, MIHAELELOR, MIHAILOR SI GABRIELILOR!!!!
Azi suntem pe fuga, va pup, mergem la varul lui Iuby la curte, hm, sa vedem ce si cum.
Laurita, n-ai inteles bine, am fost in Pantelimon, de aia nu am mai scris cateva zile. Dar mai merg peste 2 sapt. Sa porti sanatoasa lucrusoarele.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Multumesc frumos de urari, fetelor dragutelor
La inapoiez si eu insotite de pupici , la mamici si bebici! Sa fim sanatoase cu toatele, sa ne bucuram de copii si de toate sarbatorile!
Tocmai am primit un tortulet si o orhidee in ghiveci minunata, roz.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Neata scumpele si
pentru toate Gabrielele, Mihaelele, Mihaii si Mihaelele!! Sa aveti o zi frumoasa.
Am fost nitel la biserica cu Mirci si a adormit la mine in brate - ca nu aveam carutul, soacramea l-a tinut la ea ca cica asa sa-i aducem copilul acum doarme cu tasu
Simonix wow, ce tari sunteti sa carati atata si sa si asamblati voi mobila. spor la lucru! Faza cu novocalminul nu o stiam, si eu care am bagat atta novocalmin in Mirci, de cand avea sa zic 4 luni. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti, aici nimeni nu-ti spune.. Ba chiar iti recomanda. In fine. de acum inainte stiu si ma feresc. Succes la examen, sper ca ai facut bine!
Ylari aha, ok,peste 2 sapt, te astept la o tura de IOR
danaH hai, rezistenta si pentru sapt asta cu Ca si Mg
Sanatate lui Alex!
Alyshuca ce face Vlady?sper ca e bine
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
Reallaura spune:
Gabitzule ce frumos va sarbatoriti voi de fiecare data! Felicitari!
bratafel spune:
tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua de nume!
Multumesc fetelor pentru sfaturile pe care mi le-ati dat referitor la enterocolita Biancai. Astazi inca nu a facut scaun dar aseara a facut doua diarei una dupa alta. pot sa-i dau Nan fara lactoza chiar daca are diaree? caci pe cutie scrie ca se da dupa diaree. eu sunt multumita ca bea si mucilagiu de orez. saracuta ma intreaba mereu: api?api? adica lapte? imi vine mie sa plang de necaz.
http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bratafel tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua de nume! Multumesc fetelor pentru sfaturile pe care mi le-ati dat referitor la enterocolita Biancai. Astazi inca nu a facut scaun dar aseara a facut doua diarei una dupa alta. pot sa-i dau Nan fara lactoza chiar daca are diaree? caci pe cutie scrie ca se da dupa diaree. eu sunt multumita ca bea si mucilagiu de orez. saracuta ma intreaba mereu: api?api? adica lapte? imi vine mie sa plang de necaz. http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png |
vaai, scumpa de ea, i-e pofta de lapte...Eu stiu ca poti sa-i dai Nan fara lactoza, asta e si ideea. eu nu am incercat, cand am avut enterocolita noi, MIrci era cu tzitzi si nu am renuntat la ea...
sanatate!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bratafel tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua de nume! Multumesc fetelor pentru sfaturile pe care mi le-ati dat referitor la enterocolita Biancai. Astazi inca nu a facut scaun dar aseara a facut doua diarei una dupa alta. pot sa-i dau Nan fara lactoza chiar daca are diaree? caci pe cutie scrie ca se da dupa diaree. eu sunt multumita ca bea si mucilagiu de orez. saracuta ma intreaba mereu: api?api? adica lapte? imi vine mie sa plang de necaz. http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png |
la farmacie e Biotics. pune-i in lapte. Ajuta la reglaera florei. S-arputea sa isi revina mai greu,sa faca mai des sau sau mai moale. Daca dace pana la 4-5-6scaune moi pe zi...tzine-o cu regim.
cred ca si carne gratar merge si branzica - nu mai stiu insa care branza e acceptata.
reallaura, nu te mai fofila, baga poze cu rochiile cumparate!!!! vreau si io una bej-maron deschis - ca am ghete inalte la fel...
fug
s-a kkt
desiree, voi cum mai statzi cu constipatziunea?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Cleo hehe si eu voiam alte nuante, dar nu am gasit si uite ca acu tre sa-mi cumpar cizme si geanta gri
uite ca am gasit pe siteul din Franta ce mi-am luat. Rochia www.kiabi.com/femme/robes/robe-courtes-manches-kimono/188/P190903" target="_blank">ASTA pe un lila super cu helanca aceeasi nuanta pe dedesubt si cu caciulita aceeasi nuanta. O port cu colanti si cizme.
si puloverasul in genul www.kiabi.com/femme/pulls-gilets-sweats/gilet-long-a-capuche/48/P192305" target="_blank"> ASTA, dar nu e crescut dupa elastic - asa ca vine drept si inloc de gluga are un gat maaare care da super bine. De fapt pentru gatul asta mare cat distanta a 3 nasturi l-am luat. Nuantele nu erau cele pe care mi le doream, dar ne adaptam.
Oricum, preturile sunt rezonabile fata de ce am vazut in oras. O sa-mi iau si in culorile pe care le cautam, dar la reduceri, in ianuarie.
Danicris spune:
Salutare, fete scumpe.
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor, Maihailor si Gabrielilor.
O imbratisare speciala pentru Gabitza.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 17+