Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

fetelor, stiti cumva vreo solutie ceva de curatat pixul de pe canapele din piele?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Adriana, nu stiu daca gasesti in Ro, dar in Germania exista... bureti Magic Eraser de la Meister Proper. Desi vara-mea a zis ca nu-s asa buni, astia de la noi sunt super! Dar daca (,) canapelele au luciu, ai grija ca e posibil sa ia luciul de pe ele unde dai cu buretele. Eu am luat luciul de pe masa sora-mii, tot asa, incercand sa curat pix...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adriana incerca cu spirt.

Desiree ne-am hotarat, nu facem vaccinul.

Socrate ce zicea Simonix cred si eu. Nu cred ca e vreo problema daca tu il vezi ca raspunde, ca vorbeste in legea lui, ca intelege, ca se joaca simbolic, etc. Nu e cazul sa te ingrijorezi ca nu repeta. Poate e o fire independenta si poate ca mai tarziu ai sa multumesti lui Dumnezeu ca nu e inclinat sa imite tot ce vede, pentru ca o sa scape poate astfel de influente nefaste. Eu nu i-am facut niciodata ca animalele, pentru simplul motiv ca aici animalul face intr-un fel in franceza si in alt fel in engleza, in alt fel in romaneste. Si mi se pare mai util sa ma inteleaga si sa-mi raspunda decat sa faca precum vaca prin casa.
Aseara am fost cei mai fericiti ca il intrebam cate ceva si daca intelege zice DA!!!
L-am intrebat, Patrick ai facut kk? Iar el DA!
Apoi Patrick esti frumos? - se uita intrabator la mine. E clar ca nu intelege ce inseamna frumos, nu stie ce sa raspunda.
Pentru mine a fost o revelatie, nu mai raspunde mecanic, proceseaza, intelege, cauta raspunsul corect.
Doctorul m-a intrebat numai daca intelege. A zis asa - cu vorbitul, dupa doi ani, daca nu zice nimic, nimic reveniti sa ma vedeti, dupa aprilie 2010 incolo.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, stie careva vreun medic homeopat bun? Nu stiu daca zic bine "medic homeopat", dar stiu ca sunt dr. care au si specializarea asta, daca pot sa-i spun asa.

Mama e diabetica tip Ii de vreo 15 ani sau mai mult si nu mai raspunde la tratament medicamentos si regim; e foarte, foarte amarata ca dr. ei vrea sa o bage pe insulina. Mama e ingrozita, de fapt cica a avut o luna la dispozitie sa se "redreseze" daca nu ...injectii! Si ghici: atata s-a stresat de atunci, nu mai doarme, e la pamant si in concluzie..glicemia a iesit si mai urata. Ma gandeam ca pe langa tratamentul medicamentos sa incerce si niste remedii homeopate. Are 48 de ani si daca de pe acum incepe cu insulina...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

am reusit sa pun poze!!! am trimis invitatie pe contul comun, dar nu mai stiu parola :( si nu am cum sa verific daca se vad, poate imi zice si mie cineva parola din nou merci anticipat.

Danicris, imi pare tare rau de vestea asta, nu stiu cum sa te incurajez, cert e ca nimeni nu stie prin ce treci, pana n-a fost in situatia asta, pot doar sa te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la nimic, pana nu ai rezultatul de la amnio, dupa aia hotarasti ce si cum...si eu am trecut prin niste momente groaznice cand a fost momentul sa hotarasc daca fac amnio sau nu, dar pana la urma n-am putut sa fac pur si simplu...ma gandesc doar la Doamne Doamne si ma rog sa am un copil sanatos si atat. Multa putere sa treci peste toate astea si sa fie totul doar un vis urat.

Lorich, imi pare rau de mama ta, multa sanatate! poate gasiti un doctor homeopat bun.

Georgiana, recuperare rapida si multa sanatate!

cu vaccinul, nici noi nu-l facem.

as mai scrie dar nu mai pot, stau astia cu ochii pe mine...
va pup si multa sanatate tuturor

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lorich multa sanatate mamei tale! Nu cunosc medici homeopati insa voiam sa va incurajez cu privire la insulina, nu e chiar atat de negru dracul precum pare. Eu am diabetici in familie insulino-dependenti si nu e chiar asa rau. In fine, acuma nu stiu care sunt costurile in Romania, socrul meu e in Germania si e totul acoperit de asigurari. Dar vreau sa zis ca insulina nu e totusi un medicament pe care il bagi in organism sa-ti otravesti organismul, e un hormon pe care corpul tau nu-l produce indeajuns si de aceea trebuie sa-l ajuti putin cu inejctia asta ca sa fie totul in echilibru. Pe socru-meu chiar il invidiam vara asta, ca el manca de toate, totul era sa-si calculeze cata insulina isi facea, fara probleme, insa noi, femeile, eram cu dietele si nu ne permiteam si noi cate o inghetata sau cate un cappucino frape. Este o boala costisitoare si care cere intr-adevar multa atentie, insa nu cred ca ai cum sa eviti injectia din moment ce doctorul o recomanda. Si mai ales, sa-i spui sa nu se stresseze, stressul e inamicul numarul 1 la diabet! Eu ma pregatesc mental pentru mai tarziu pentru ca am o gasca de omuleti in familie cu diabet si am facut si diabet de sarcina, deci clar sunt predispusa

Magdone cand afli daca e fetita sau baiat? Cred ca ti-e indiferent acuma ca ai de-amandoua Poze pot sa vad de-acasa numai...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 132

Mergi la inceput