Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
Reallaura spune:
Neata
Alysh multu de cafea, spor la lucru azi!! Ma bucur ca Vlad e mai bine
Danicris nu-mi vine sa cred ce deprimata esti, spune o
si fii optimista. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
16+
Simonix spune:
Neatza 
Socrate - nici al meu nu zice nimic nimic. APA, PAPA, MAMA si TATA (in plus, ne si incurca
) Si gata. Si mai face BAU BAU, mai muuge asa un pic
, face bruuum bruuum la masini si se screme la pasari
Si mai zice HAM HAM chinuit si CLA CLA la cal. Ieri am incercat sa il fac sa zica BEBE, caci sigur poate - nu vrea si gata. Ii iese tot ... mama pe gura
Cred ca sunt pur si simplu copii care vor vorbi greu. Il tot testez sa vad daca intelege, daca aude - e ok, stie tot, in plus el intelege doua limbi, de citit ii citesc in franceza (am luat niste carti super faine, colorate si fix cum le trebuie lor acum, sunt in franceza si i le citesc asa). Doar ca nu vrea sa vorbeasca. M-as fi ingrijorat daca nu avea joc simbolic, daca nu auzea, daca vedeam ca nu intelege nimic, daca nu mi se uita drept in ochi, daca nu comunica deloc, daca nu vorbea pe limba lui (caci asta facem o gramada, balmajiiiiim de nu ne oprim, uneori nu ma inteleg cu adultii din camera de vorbaraia lui). Insa el le face pe toate astea, deci inca nu ma impacientez. Cum au fost copii care au mers foarte greu, banuiesc ca sunt si pitici mai inceti la vorbit. Si nu cred ca bilingvismul este de vina neaparat (la noi ma refer). Pur si simplu asa este. 
Dani - o incurajare de la noi 
Azi bebeloiul iar are febra - mica, dar dureaza aproape de o saptamana. Si mucishori mai multi, o tuse mai productiva dimineata - nu am semne de o suprainfectare (vizibile), insa cred ca o sa sun la doctor. Am tinut copilul acasa toata saptamana si tot bolnavior este ==> nu conteste ce si cum, virusii ot isi fac de cap. Deja devine sacait, caci in ultima vreme a iesit cam putin din casa, la noi e frig si umed, sunt sub 10 grade, si am tot sperat ca daca il tin acasa ii trece. Azi insa ii dau un pic drumul pe langa casa, sa ia si el un pic de aer rece.
Oki, fug la ale mele
Zi buna !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
elenuca spune:
buna dimi si de la noi !
Am iesit nitel afara, brrrrrr e tare frig si bate vantul ! Liz a alergat dupa frunze, a adunat cateva "patai", a latrat la "catelu", cautat un loc perfect de priponit "cau"dar n-a gasit din pacate
, a zambit la 3 trecatori si mi-a spus " gata" semn ca s-a plictisit si "pa pa" sa mergem acasa.
Va pupam si va uram o zi distractiva ! 
Recuperare usoara Georgiana !
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Alysh spune:
Laurita
....mergi azi la dr? Bafta, iubita, sa vii cu vesti bune si sa ne spui ce mai face bebelina!![]()
Simonix, sanatate multa lui Robertel? totusi nu's cam multe zile de februtza? Nu luatio antibiotic?
Elenuca, ce dulce e Lizuca in peisajul de toamna!
Mai am o ora si ma duc la dragostea mea
, ideal asa, juma de zi job, juma bebe, credeti-ma!
Daca auziti de vreun job part time f bine platit, sunt interesata, da?![]()
Va pupez, revin de acasa.
ALI, mami de Vlady si
8+
mihaser spune:
Salut!
Dani are dreptate Inais...prea usor te dai batuta...Eu cand am auzit ca Eli are varicela si s-ar putea sa aiba malformatii am inceput sa citesc despre copiii cu probleme ca sa pot sa o ingrijesc in cazul cel mai rau. Nu am gandit negativ nicio clipa...AM mers la biserica m-am rugat si DD mi-a dat un copil asa cum mi-am dorit....in primul rand sanatos.
Si eu iti recomand sa mergi la medicul Cristinei si sa vorbesti cu ea. Nu mai plange, fii optimista si roaga-te la DD pentru bebe!
Sper din suflet sa aud numai vesti bune.
Fetele va multumesc ptr urari si eu ma bucur ca-mi revad colegii si o sa retraiesc un pic din atmosfera aia din 99...Ce-au mai zburat anii!
Va pup!
Lorich spune:
Neata
Recuperare rapida Georgiana!
MsBB
aceeasi impresie am si eu despre tine ; adevarul e ca mereu sunt pe fuga.
Acum am venit de afara; desi sunt 9 grade e ribil de urat in parc, de la vant si de la vremea inchisda cred, a trebuit sa fug de acolo, cu toate ca Robert se jucqa frumos cu o fetita mai mare, dar era asa de vand si frig, ca i-au tasnit mucii
desi nu e racit. (inca!)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Am pus si eu o mancare la foc cat doarme Mircea. Abia l-am tinut afara sa nu adoarma, vremea asta il tufleste imediat, cum am iesit din casa, infasurat bine in paturica, cam inchidea okii...
Elenuca dulce foc vorbareata ta.
Alysh nu mai am deloc rabdare pana la 5. sper sa nu-mi faca barbate-miu vreo surpriza ca nu vine ca ma enervez rau. Acu l-am sunat sa vad cum stau treburile si nu raspunde. cred ca e in operatie.
. auzi, tu de ce lucrezi doar 4 ore??
CUm se descurca Irina cu Vladi??
Lorich ne era dor de tine mai!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
16+
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Am pus si eu o mancare la foc cat doarme Mircea. Abia l-am tinut afara sa nu adoarma, vremea asta il tufleste imediat, cum am iesit din casa, infasurat bine in paturica, cam inchidea okii... ![]() Elenuca dulce foc vorbareata ta. Alysh nu mai am deloc rabdare pana la 5. sper sa nu-mi faca barbate-miu vreo surpriza ca nu vine ca ma enervez rau. Acu l-am sunat sa vad cum stau treburile si nu raspunde. cred ca e in operatie. . auzi, tu de ce lucrezi doar 4 ore??CUm se descurca Irina cu Vladi?? ![]() Lorich ne era dor de tine mai! ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 16+ |
Laurita
asteptam vesti ! tinem pumnii 
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Alysh spune:
Laurita, lucrez 5 ore, 5,30 chiar ca mai ajung si la 7,30 dimi. Asa m-am inteles cu sefu', i-am zis ca nu poa' sa stea bona mai mult. Si el e un tip intelegator.
Pe sor'mea o cheama Andra, nu Irina![]()
Aoleu ce mult mai e pana la 5. POate imi dai si mie un sms ca mor de nerabdare sa-mi zici ce-ai in burtik.
Bafta scumpa mea! Pupici
ALI, mami de Vlady si
8+
Victoria_mami spune:
'Neata si de la noi!
Va mai scriu si eu de noi, ca parca de mult n-am mai facut-o.
Victoria mai nou jocul ei preferat e sa-si dea pantalonii jos, apoi vine la mine sa o ajut sa ii traga iar pe ea, ca raman "agatati" in scutec... ![]()
Imi spune "relax" -- "lelas", si ieri a incercat sa spuna "Cinderela", ce a iesit ceva de genul "Cinlilililllll..." si a ramas "blocata" pe L... ![]()
No, ca nu ma mai lasa sa va pove... alta data. Acum ma duc sa vad ce ne jucam azi. Nu stiu cum sa ma mai joc cu ea, ca e frig rau si nici pe-afara nu prea pot sa o duc... 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!