Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 9
Ank83 spune:
Helouuu...din pacate chestia cu dormitul seprata e si la noi valabila.Si eu zic ca roxy ... viata intima se petrece dupa ce adorm copii.acum mai avem nopti cand dormim impreuna..incepe sa intre in normal totul... dar avem o viata inainte..citez cum zicea si roxy..
Trairile roxanei le-am avut si eu... tin minte ca am si postat aici pe forum ..ca ma simteam vinovata fata de raul ..si tin sa ii multumesc lui Miha si Pussi ca mi-au dat niste sfaturi foarte bune atunci...si mi-am revenit ![]()
Acum... ma incearca vinovatia cand ii cert in bataile lor..ca uneori imi e teama sa nu fac diferenta intre ei...
... dar lasa ca o am pe Miha care ma sfatuie in particular 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
popbianca spune:
buna seara !
roxxy...nu te necaji....sunteti separati din grija si dragoste pt. copii vostri ...nu cred ca e un lucru de rau augur asta!---bineinteles , sunt situatii de toate culorile....
victo...eu cred ca tre sa gasesti o solutie pt. camera calduroasa...e pacat sa va inghesuiti...mai pui un aer, ceva
....m-am bagat pe la odisee...am citit dar nu mi-a venit sa ma bag in discutii...apoi am vazut ca s-a inscris eladea2005....dar unde e softurela?nu trebuia sa fie si ea p-acolo?(mai-iunie)....
bb...in leg cu sotii, cu intimitatea...la unii mai greu, la altii mai usor....in primele luni mie mi-a fost destul de greu sa ma deconectez...imi era gandul doar la ea, eram concentrata rau pe fiica-mea...imi doream timp pt. mine atunci cand Ana dormea...nu aveam chef sa ma intretin cu sotul decat rar...imi doream sa ma simt eu refacuta , odihnita ...apoi , cu timpul, incet incet am redevenit si sotie,sotia care ii baga hainele la spalat, ii ducea camasile la calcat, ii pregatea ceva mancare....acum totule ok...cu dif ca nu mai fac mancare delooc...decat pt. placerea mea pur personala avandu-mi in vedere conditia...![]()
...ii multumesc lui DD pt. parintii care-i am ...!
hai ca m-am intins....cred ca am pierdut esenta undeva in explicatii!
noapte buuunaaa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
Ank83 spune:
Victoo felicitarii...sa dea Doamne ..Doamne sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara fara atatea varsaturi ca la Stefan 
Cat despre 4 camereee.... As vrea si eu sa am aceeasi problema ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Cat despre dormitul impreuna e cam greu daca nu mai ai inca o camera pt bb2..doar asa ai putea sa il culci pe el acolo sa nu deranjeze primul copil din somn
...si sa il iei pe bb mic sa doarma in camera cu tine... nu cred ca vei putea sa il lasi pe cel mare singurr...ca e si el mic si vrea atentie..si va vrea si el sa doarma... Asta nu e doar la 2 ani ... Plus ca vor aparea acele mustrari de constiinta dupa nastere... si atunci sigur nu mai gandesti coerent...Asta stiu si eu din exp proprie.
Sau stateam in spital cu cecilia nascuta de 2 zile si ma uitam pe aparat la poze si filmulete cu raul si boceam de imi sareau camasile
...ca ma simteam eu mama denaturata ca l-am abandonat
... Dar nah ..pun asta acum pe seama hormonilor
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Roxy...eu te incurajez ca te vei descurca cu amandoi..Primele zile va fi mai greau ..dar dupa vei vedea ca iti vei face ordine in idei si va fi bine..Uite si eu sunt pe baricade,..uneori cu nervii franjuri...dar cum zici tu ..cand iti trage un zambet unul din ei... iti revii.
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Si apropo de prima zi singura cu amandoi ..tin minte ca ma uitam dupa sot iesind pe usa cu o fata de parca ma astepta ghilotina ![]()
...dar a fost bine... O alaptam inca pe cecilia pe atunci ...cu o mana il mangaiam pe raul..cu un picior il mai gadilam cand avea chef de joaca...si tot asa..metodele sunt... chiar daca nu asa conventionale uneori![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Noapte buna...merg si eu la nani..ca sunt rupta..
Cecilei ii ies 2 dinti sus...si azi a fost nervoasa rau...si cand o calmam ...mai venea si raul sa o bazaie ..si se mataia si urla iar... O zi "faina rau" 
dar lasa ca o fi maine mai bine..
Somn usoar ..
Si pup toate gravidutele 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
popbianca spune:
buna dimineataaaaa!
..e asa de buuunnn!
ank....mama eroina!
... omul se acomodeaza cu situatia in fata caruia este pus ...cred totusi si sper ca o sa-mi fie mai usor avand in vedere ca stau la ai mei...
.... chestia asta cu sentimentele contradictorii...cand s-a nascut Ana eram in salon cu o doamna care era cu bb2, in patut langa ea...si plangea de mama focului dupa fetita mai mare pe care nu o vazuse de 3-4 zile....atunci nu am inteles..pai ce are asta? fetita e acas cu bunica materna, e cu tata,nu e bolnava , e in siguranta.....dar acum auzindu-va pe voi imi dau seama ca e ok sa te simti asa...deci doamna nu era deplasata deloc...
aaa...maine seara la 9 am programare la dr...aveam la 6 dar m-au sunat sa vin mai tarziu...
pai nu mai am rabdareeeee...vreau sa-mi spuna ca totul e ok, ca nu mai tre sa iau medicamnete(le urasccc..doar cand le vad deja mi-e greata)...si ca pot sa fac ceva aqua gym...ca am o burtaaaa !!!(de grasime
, nu va inchipuiti altceva)
acum ies...ma mai duc la cumparaturi
(on-line).....pt. cadouri de sarbatori...nu vreau sa ma las iar pe 23 dec....ca e curata nebunie...am pus pe lista si am de cumparat 18 buc. cadouri
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
ancadragoman spune:
Neata
La multi ani Sorina Dana!!!!!!
Lavinia pentru ce sa fie mica?![]()
Noi deja nu mai avem nicio problema cu gradinita,dimineata pleaca bucuroasa si de cateva zile a inceput sa manance si felul 2 acolo![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
popbianca spune:
cu intarziere
LA MULTI ANI !!! pt. BOGDAN, MIKAIL si SORINA!
12+