Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 10
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna seara ! roxxy...nu te necaji....sunteti separati din grija si dragoste pt. copii vostri ...nu cred ca e un lucru de rau augur asta!---bineinteles , sunt situatii de toate culorile.... victo...eu cred ca tre sa gasesti o solutie pt. camera calduroasa...e pacat sa va inghesuiti...mai pui un aer, ceva ....m-am bagat pe la odisee...am citit dar nu mi-a venit sa ma bag in discutii...apoi am vazut ca s-a inscris eladea2005....dar unde e softurela?nu trebuia sa fie si ea p-acolo?(mai-iunie).... bb...in leg cu sotii, cu intimitatea...la unii mai greu, la altii mai usor....in primele luni mie mi-a fost destul de greu sa ma deconectez...imi era gandul doar la ea, eram concentrata rau pe fiica-mea...imi doream timp pt. mine atunci cand Ana dormea...nu aveam chef sa ma intretin cu sotul decat rar...imi doream sa ma simt eu refacuta , odihnita ...apoi , cu timpul, incet incet am redevenit si sotie,sotia care ii baga hainele la spalat, ii ducea camasile la calcat, ii pregatea ceva mancare....acum totule ok...cu dif ca nu mai fac mancare delooc...decat pt. placerea mea pur personala avandu-mi in vedere conditia... hai ca m-am intins....cred ca am pierdut esenta undeva in explicatii! noapte buuunaaa! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 12+ |
Da, sunt si eu pe acolo. Multam de intrebare.
Din pacate nu reusesc sa intru, ma termina astia la servici, munca si iar munca. Imi neglijez si copilul si familia.
De 3 zile nu pot sa dorm noaptea. Incerc sa nu-mi fac griji, sa nu-l afecteze pe bebe dar cateodata simt ca cedez. S-au adunat prea multe belele. Important e ca Diana e bine cu astmul, nu a mai tusit absolut deloc. Noroc de printesa, cand o vad ca vine si imi zambeste, ma pupa, ma imbratiseaza ...uit de tot.
Am avut un proces, pe care l-am pierdut. Asta m-a afectat cel mai tare. Voi face recurs, dar va fi tarziu. Aveam nevoie de bani, acum.
Sanatate la copii!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
popbianca spune:
softurela ...dar te-ai trecut pe lista la odisee?..ca eu nu am vazut...mie inca nu-mi vine nicicum sa ma bag acolo...mai astept...poate se schimba starea de spirit
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
ellis spune:
BB - sau poate am ajuns la antibiotic pt ca nu a fost cel mai bun tratament administrat pana atunci..?! oricum eu raman la parerea ca antibioticul nu e prima solutie; acum are iar muci...la doua-trei zile dupa augmentin...
noi vom avea petrecerea de Craciun cu gradi la sala palatului si le fac si costumase...
SOFTURELA - imi pare rau de starea ta si de procesul pierdut...insa stii ca e mai bine pt tine sa incerci sa te relaxezi.
Ank83 spune:
...Neata..
Azi m-a rasfatat fiica-mea si fiiu-meu si am dormita pana la 10 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
softurela spune:
| citat din mesajul lui popbianca softurela ...dar te-ai trecut pe lista la odisee?..ca eu nu am vazut...mie inca nu-mi vine nicicum sa ma bag acolo...mai astept...poate se schimba starea de spirit mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 12+ |
Nu m-am inscris. Astept sa trec in luna a-4 -a. La ultima sarcina m-am inscris cam repede si nu mi-a placut sa dau vestile proaste cu pierderea. Am avut sentimentul ca demoralizez si intristez fetele ramase. Adevarul e ca si eu cand citesc atatea povesti triste ma gandesc la ce e mai rau. Si avem nevoie de mult optimism in perioada asta.
Legat de proces sa va zic si voua sa vedeti cum functioneaza justitia in tara asta. Pe noi si pe avocata ne-a socat. Aveam de recuperat penalitati de la dezvoltator pentru intarzierea predarii. Cam 6000 eur. Sumele s-au calculat conform contractului de vanzare-cumparare si au fost incluse in actul notarial la data transferului proprietatii. Tot in actul aditional era inclus si termenul de plata al lor, ca fiind 10 februarie 2009. Valoarea a fost facturata doar ca nu a fost platita.
Paradoxul face ca dezvoltatorul a fost de acord cu datoria, nu a contestat cu nimic. In schimb judecatoarea a respins cererea, si noi inca nu stim motivul. Recurs vom putea face abia in aprilie, cand posibil ca dezvoltatorul sa fie in faliment deja, deci adio bani.
Si noi in timpul asta am platit si platim chirie. E strigator la cer. Cata incompetenta in justitia noastra. Nici macar un contract nu mai are valoare. De ce sa mai platim notarului bani ? Mai bine fac un act de mana ca e acelasi lucru.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
cristi07 spune:
La multi ani, Sorina!
felicitari proaspetelor mamici!
La multi ani si sarbatoritilor de zilele trecute!
Cristina si Radu 3.12.2007
pussi spune:
salutiiiiiii
Victo!! felicitari! sarcina usoara si la termen, BB sanatos! ma bucur din suflet pt. voi!
scuze ca ma bag asa... ca musca'n lapte dar va spun si parerea mea referitoare la cresterea a doi copilasi. Nu vreau sa nasc polemici. Dupa mine, ar trebui copilasii culcati impreuna, cel putin decand cel mic isi face un program de somn.. adica 2-3 luni de viata.
In primul rand se obisnuiesc unul cu celalalt(mai mult decat de obicei), nu se nasc gelozii pe tema asta si deranjul nu-i atat de mare pt. copilasul mare(adica nu merge obosit la scoala ca nu a dormit fratiorul) + cel mare incepe sa se responsabilizeze(in limitele varstei.E normal ca pt. inceput sa se trezeasca unul pe celalalt, dar va trece si asta, se vor obisnui. Vor exista avantaje ulterioare : acelasi program de somn la amandoi, trezire fara plansete : se vad unul pe celalalt si incepe joaca.
In al doilea rand confortul mamei: doi copii te obosesc enorm... si ai nevoie de timp pt. tine, daca vreti pt. sufletul tau: sa-ti faci mani, sa citesti o carte, sa vezi un film, sa faci o baie calda si lunga, chiar sa calci in liniste sa poti sa-ti auzi gandurile. Asta la mine se intampla in orele lor de somn, asa imi incarc bateriile. Sunt mult mai odihnita ca dorm in patul meu, cu sotul meu si cred ca si Tustele se odihnesc mai bine singure.
sa nu credeti ca v-am spus toate astea fiindca la mine e simplu ca au aceeasi varsta.. NU. Se mai trezesc si acum una pe alta, dar exista si nopti cand una se trezeste si cealalta nu... oricat de tare ar urla cea trezita. Dar asta se intampla doar in cazuri exceptionale. As mai avea multe de zis,dar ma cheama datoria!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
A murit Gheorghe Dinica!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman A murit Gheorghe Dinica!!! ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
oo ce rau imi pare

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
Pussieu am incercat varianta asta cat a fost cecilia mai mica...si rezultatele erau catastrofale... cate o ora ..o ora jumate de stat treaza noaptea cu ambii
... si ma trezeam mai obosita de cat m-am culcat 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt