Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco pai mai si dormeai?
Si eu sunt deacord cu dormitul impreuna ,dar poate nu asa de mici cum au fost la Anca ,la tine Pussi a fost altceva pentru ca erau de aceasi varsta si aveau cam acelasi program...zic si eu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

salutiiiiiii

Victo!! felicitari! sarcina usoara si la termen, BB sanatos! ma bucur din suflet pt. voi!

scuze ca ma bag asa... ca musca'n lapte dar va spun si parerea mea referitoare la cresterea a doi copilasi. Nu vreau sa nasc polemici. Dupa mine, ar trebui copilasii culcati impreuna, cel putin decand cel mic isi face un program de somn.. adica 2-3 luni de viata.
In primul rand se obisnuiesc unul cu celalalt(mai mult decat de obicei), nu se nasc gelozii pe tema asta si deranjul nu-i atat de mare pt. copilasul mare(adica nu merge obosit la scoala ca nu a dormit fratiorul) + cel mare incepe sa se responsabilizeze(in limitele varstei.E normal ca pt. inceput sa se trezeasca unul pe celalalt, dar va trece si asta, se vor obisnui. Vor exista avantaje ulterioare : acelasi program de somn la amandoi, trezire fara plansete : se vad unul pe celalalt si incepe joaca.
In al doilea rand confortul mamei: doi copii te obosesc enorm... si ai nevoie de timp pt. tine, daca vreti pt. sufletul tau: sa-ti faci mani, sa citesti o carte, sa vezi un film, sa faci o baie calda si lunga, chiar sa calci in liniste sa poti sa-ti auzi gandurile. Asta la mine se intampla in orele lor de somn, asa imi incarc bateriile. Sunt mult mai odihnita ca dorm in patul meu, cu sotul meu si cred ca si Tustele se odihnesc mai bine singure.

sa nu credeti ca v-am spus toate astea fiindca la mine e simplu ca au aceeasi varsta.. NU. Se mai trezesc si acum una pe alta, dar exista si nopti cand una se trezeste si cealalta nu... oricat de tare ar urla cea trezita. Dar asta se intampla doar in cazuri exceptionale. As mai avea multe de zis,dar ma cheama datoria!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

exact asa gandesc si eu!
acum o sa vedem cum o fi in realitate....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ancaD, am intrebat dc maria nu e cam micuta pt activitatile care se fac si pt ca restul copiilor sunt maricei...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, Maria se trezeste de 2 ori pe noapte si atunci cand se trezeste urla de ma stiu vecinii pana ii aduc biberonul cu laptic. Eu tin f mult sa nu-i deranjez somnicul lui Matei. E totusi mic si vreau sa se trezeasca odihnit si binedispus. Eu cred ca si Maria va incepe sa doarma in curand toata noaptea si atunci vor dormi impreuna cativa anisori de acum inainte .

Off, ce rau imi pare ca a murit Dinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco pai mai si dormeai?

PAi cand mi se termina cafeaua ...

Deci chiar sunt curioasa cum va fi la restul mamicilor care vor avea bb2 cu dormitul... ca practica bate rau teoria
Daca as fi avut mai multe camere cum e la Victo..era altceva ...dar la 2 camere e destul de greu ...si eu nu am putut sa sacrific somnul lui Raul..pentru ca era si el mic...iar cecilia se trezea des...iar rezultatul era ca a doua zi era Raul mofturos...si eu fara gram de rabdare ...deci am preferat varianta asta..dormitul separat
Aaa...sa nu uit ..asta la somnul de noapte ..somnul de pranz il fac de mult impreuna... chiar in acest moment dorm in acelasi pat

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Pussi, Maria se trezeste de 2 ori pe noapte si atunci cand se trezeste urla de ma stiu vecinii pana ii aduc biberonul cu laptic. Eu tin f mult sa nu-i deranjez somnicul lui Matei. E totusi mic si vreau sa se trezeasca odihnit si binedispus. Eu cred ca si Maria va incepe sa doarma in curand toata noaptea si atunci vor dormi impreuna cativa anisori de acum inainte .

gand la gand

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu nu zic ca e usor de adus la acelasi program, vad la noi, au aceeasi varsta si nevoile lor de somn si papa sunt diferite( Ana doarme mai mult, Eni e genul care ar ciuguli tot timpul ceva intre mese si nu-i este foame la ora de masa) ... si aici intervin eu facand astfe programul incat sa le duc la aceleasi ore de masa, de somn(desi la somnul de la prans Ana doarme cam cu 1 ora mai mult).... Dar din punctul meu de vedere idealul este sa doarma impreuna si in acelasi timp. Se dobandeste inclusiv respectul fata de celalalt care doarme! La fel si cu mancarea... nu poti sa faci 2 feluri de mancare pt. fiecare masa dupa preferinte sau sa le dai sa manance pe rand cand le este foame... intradevar compesezi(adica felul 1 prefera una si felul 2 fac ce prefera cealalta) ideea e sa gasesti solutia de mijloc la toate, desi ecuatia ne cuprinde pe toti patru nu doar pe cei 2 puiuti!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia tu iti dai seama ca nu are toate activitatile de la grupa,cel putin anul asta cand sta la grupa pregatitorae.Dar de ex sta la lectiile de engleza cu gura cascata si o invata si pe ea atat Miss cat si copii cuvinte simple(zilele trecute mi-a zis see you).Acum ii da si ei poezie ptr petrecerea de Craciun ,dar normal ca nu o pune la masa sa fac lectii cum fac ceilalti.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

softurela ...dar te-ai trecut pe lista la odisee?..ca eu nu am vazut...mie inca nu-mi vine nicicum sa ma bag acolo...mai astept...poate se schimba starea de spirit

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 12+

Nu m-am inscris. Astept sa trec in luna a-4 -a. La ultima sarcina m-am inscris cam repede si nu mi-a placut sa dau vestile proaste cu pierderea. Am avut sentimentul ca demoralizez si intristez fetele ramase. Adevarul e ca si eu cand citesc atatea povesti triste ma gandesc la ce e mai rau. Si avem nevoie de mult optimism in perioada asta.

Legat de proces sa va zic si voua sa vedeti cum functioneaza justitia in tara asta. Pe noi si pe avocata ne-a socat. Aveam de recuperat penalitati de la dezvoltator pentru intarzierea predarii. Cam 6000 eur. Sumele s-au calculat conform contractului de vanzare-cumparare si au fost incluse in actul notarial la data transferului proprietatii. Tot in actul aditional era inclus si termenul de plata al lor, ca fiind 10 februarie 2009. Valoarea a fost facturata doar ca nu a fost platita.
Paradoxul face ca dezvoltatorul a fost de acord cu datoria, nu a contestat cu nimic. In schimb judecatoarea a respins cererea, si noi inca nu stim motivul. Recurs vom putea face abia in aprilie, cand posibil ca dezvoltatorul sa fie in faliment deja, deci adio bani.
Si noi in timpul asta am platit si platim chirie. E strigator la cer. Cata incompetenta in justitia noastra. Nici macar un contract nu mai are valoare. De ce sa mai platim notarului bani ? Mai bine fac un act de mana ca e acelasi lucru.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

imi pare rau, prin asta am trecut si noi, cu angajatorul sotului, care i-a desfiintat postul, nu i-a dat salariile compensatorii, iar completul 'a sarit' capatul de cerere cu salariile

acum suntem la curtea de apel, angajatorul in faliment...super! si desfacere ilegala a contractului de munca!

succes!
noi mergem si mai departe cu procesul, fac eu hartiile, ca in Romania nu avem sanse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

La multi ani, Silviuta!
La multi ani, Sorina!

Cristina si Radu 3.12.2007

LA MULTI ANI SI DE LA NOI! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI DE LA VIATA!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput