Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - ma crezi ca nu am mai vazut un film cap coada de 2 ani?...dar chiar nu ma deranjeaza...

Mergi la inceput

SORINA si SILVIUTA

Mergi la inceput

ma simt prost...bunicul a facut atac cerebral(e al patrulea), bunica a lesinat...mama e terminata dupa toate astea...cred ca bine nu le va mai fi..dr nu i-a mai dat sanse, din pacate, si oricat de in varsta ar fi, cand sunt ai tai ...e f greu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf Ellis imi pare rau....:(

cat despre filme....noi ne uitam aproape in fiecare seara.... , plus ca ne-am cam obisnuit cu "iesitul" in fiecare seara in weekend... de asta imi pun eu probleme cum v a fi cu bb2...

vreau si eu sa va intreb ceva: de la anul m-am gandit sa o dau pe Mina la ceva activitati :gen balet, dans, etc....e prea devreme??? de la ce varsta se incep astfel de activitati???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB, la noi la grupa sun tcopilasi de 2 ani jumate care fac optional si alte activitati. mie personal mi se pare prea mult pt varsta asta, ca la ora 5 sa mai mergi sa mai faci balet, dans, modelaj..limba straina.
pe la 4/5 ani incolo ma gandesc sa faca si altceva decat joaca :)

azi a fost asa de dragut stefan..eu cantam.."be my, be my baby.."..si el..mami, ce canta?..am repetat..si el exact si frumos dupa mine :):)

pai si io dc am 4 camere, ce? ca doar nu o sa las pe bb mic sa doarma singur in primele 3 luni..

ancad,la grupa preg e Maria????? dar de ce n-ai dat-o la grupa mica? totusi cei d ela grupa preg. altfel vorbesc, se joaca..ei invata litere, sa numere..poeziile sunt mai greoaie..au activitati destul de organizate, si lungi ca durata.zic si eu, nu era mai potrivit sa fie cu copilasi de aceeasi varsta, unde jocul e pe primul loc?

Paula 5+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis, imi pare rau pt buncii tai :(

Paula 5+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna saraa'
pussi..eu stiu ca asa cum ziti tu e cel mai bine...dar depinde si de copii...ca daca ai unul de ala care se trezeste tot la 2 ore.......om trai si-om vedea....clar ca trebuie ajuns la acelasi orar de somn...si asta cred ca va fi greu dar nu imposibil de realizat... in primul rand sa doarma ala mic toata noaptea, s-apoi.....
ank...ce dragut ..in acelasi pat!....cred ca si Ana vrea acest lucru ca la un mom dat mi-a zis ceva de genul ca scoatem bb din buitica(burtica) si punem in patut iinga(langa)Ana...
ellis.....stiu..e greu!
bb...va fi bineinteles mai nasol din pdv social un timp...dar si tu o ai pe mama ta, Yasmi e la gradi...pana se stabileste o rutina!
am iesit ...noapte buna!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 12+

Mergi la inceput

bianca, ai fost la dr in seara asta???

victo, mie nu mi se pare nimic in neregula sa doarma bb singur!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

aaa victo pai ma gandesc ca nu mergi in fiecare zi cu copilul la balet de ex, ci o data de doua ori pe sapt...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BB eu stiu ca iti doresti mult sa doarma bebe singur...dar din cate imi aduc eu aminte iasmi a dormit pana nu de mult cu voi in camera...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput