Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Victo, Eladea (cu intarziere mare) va felicit din suflet pt puiutii din burtica. Va doresc sarcini usoare, sa nasteti la termen si sa aveti niste bebelusi sanatosi tun.

BB, ma bucur ca ai luat aceasta decizie. Sper sa ne dai vestea cea mare cat de curand. Uite, ma gandeam sa-ti spun ce schimbari au aparut la noi in familie.
In primul rand, prima luna de viata a Mariei am trecut prin niste sentimente de vinovatie duse la extrem. Cand alaptam ma simteam super vinovata fata de Matei, simteam ca innebunesc ca nu mai pot petrece acelasi timp ca inainte cu puiul meu mare, ma gandeam mereu la ce schimbari se petrec in sufletelul lui mic. In acelasi timp simteam ca il iubesc mai mult pe el fata de Maria si ma incercau niste sentimente de vinovatie infioaratoare fata de pitica. Ma intrebam daca o sa ajung sa o iubesc si pe ea vreodata la fel. Pur si simplu nu simteam nevoia sa fiu si cu ea la fel de dragastoasa cum eram cu Matei. Nu-ti spun ce se intampla in creierul meu noaptea si cum simteam ca-mi iese inima din piept de tristete ca nu stiu cum sa-mi impart sentimentele intre cei doi copilasi.
Ieri Maria mea a facut 2 luni. Iti pot spune cu inima pe inima ca iubirea mea fata de ea atinge acum cote maxime. Simt ca-i iubesc la fel, ca innebunesc de fericire si iubire cand ma uit la amandoi.
Totul s-a schimbat in viata mea. Nici nu mai stiu cum era inainte sa o am pe ea. Desi nu mai am timp aproape deloc pentru mine sau pentru sot, sunt convinsa ca lucrurile vor intra pe un fagas normal la un moment dat.
Da, mi-a fost afectata viata intima cu sotul meu, dar ne intelegem unul pe celalalt si stim ca vor veni zile minunate si pt noi doi. E f greu pt ca apartamentul nostru are doar 2 camere si noi dormim separat acum. Sotul doarme cu Matei in sufragerie (nu am vrut sa-l lasam singurel ca sa sufere; schimbarea a fost mare pt el si macar unul din parinti trebuia sa mai doarma cu el) si eu dorm cu Maria in dormitor. Momentele noastre intime se petrec dupa ce ii adormim pe ambii copilasi (lucru care e destul de greu cateodata). Eu ma simt epuizata seara.
Insa toate aceste neajunsuri scad in intensitate cand o vad pe Maria mea dimineata cum imi zambeste cu gura pana la urechi, cand o vad super fericita ziua cand imi aude glasul in incapere, cand il vad pe Matei cum o sufoca cu pupaturi sau cum o cearta daca isi baga degetul in gurita sau cum ii ordona sa faca nani pui ca sa stea el cu mine .
Cam asta despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

tin s-o felicit pe Paula si aici...again... srcina usoara si bebe la termen...

Lavi..te asteptam si pe tine... ma bucur ca ti-ai dat seama de ceea ce-ti doresti..si sotul e de acord...

eu cu ceva greturi si o stare de ...ma intelegeti...dar sper sa scapam repede...na, multe vreau si eu...

roxxy, ce frumos povestesti tu despre adorabilii tai ingerasi...sa stii ca si eu am aceleasi dileme si intrebari...dar sper sa le rezolvam pe aprcurs...cu ajutorul lui DD sunt sigura ca totul va avea rezolvare...

va pup! sper sa mai intru!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO - CE MA BUCUR! FELICITARI! SA FIE INTR-UN CEAS BUN! DOAMNE AJUTA! da-le naibii de tampoane, sa expire!

BB - asteptam si de la tine vestea cea buna! nici A nu a mai tusit deloc din a treia zi de augmentin!...muci mai sunt..convietuim impreuna

STEFANIA - nu le mai da proaspetelor burtici nici cioco calda, ca le agita

ROXXY - tare frumos ai povestit, iar tot ce ai zis imi pare absolut firesc..ma refer la sentimentele contradictorii...si e minunat c ai langa tine un sot care te intelege si care te sprijina mereu.

va pup...tre sa se trezeasca pitica..iar eu merg la un detartraj, periaj...aici...ca in buc nu am cu cine o lasa pe mandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai mai..ce de felicitari pe la tate topicurile..multumesc, multumesc!
ma, chiar asa de rau v-am stresat si acu sunteti si voi linistite ca nu mai vin cu testu'?:):)

ps. am scris "tate" ardeleneste..am vrut sa zic toate, normal :)
Paula 4+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

multumesc de incurajari!!!

roxxy, mai speriat nitel.... eu una (si sotzul la fel!!) nu concepem sa dormim in camere separate....:( o sa vedem cum le vom imparti pe toate, poate v a fi mai usor ca iasmi o sa fie mai maricica.poze cu piticii nu mai ai??

vaiiiii victo!!!! sa nu te aud.....i auzi la ea.....4 camere.... nu sunt suficiente!!! pai mama atunci noi cu 2 camere ce sa mai zicem???

adela, pai pana la urma tot antibioticul a rezolvat problema, nu??? numai le-am prelungit boala fara....:((

bianca, , pozici cu ana nu ne pui???

LA MULTI ANI SARBATORITILIR DE AZI!!!!

DE PETRO mai stie cineva , ceva???

ancad, superba gradinita mariei??? dar nu e cam micuta pt ce e acolo???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
roxxy.... comorilor tale si pt. tine....multumim ca ne-ai impartasit experienta ta...(deci orice ar fi nasol , va trece),tre sa recunosc ca si eu sunt putin speriata....dar am sprijinul sotului ..si pe deasupra mai si stam la parintii mei...cred ca o sa fie ok.....si pe Ana am de gand sa o duc la gradi de prin feb/martie....
victo....4 camere...super...deci oricum tre sa renuntati la spatiul de adulti..acolo va fi camera de copil fruuumoss amenajata!
bb..pozici?! as pune...dar lenea e cucoana mareeeee...pozele sunt descarcate pe un pc care nu e legat la net....plus ca acum e o bulibaseala la mine in cap/calculator...am adunat multe poze de pe la prieteni si tre sa ma pun sa le ordonez asa cum doareu stiu...sotul nu prea are rabdare si eu nu le prea am cu pc...deci suntem ca tutu cu mutu....dar cel mai sigur ca o sa pun de la ziua ei..ca o sa am grija sa descarce si pe laptop....ca sa ne mai aratam si noi la lume ........
acum imi inchei ziua de lucru si tin sa va urez o seara placuta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, un mare pt voi toate.

BB, nici eu si nici sotul nu concepeam sa dormim separat dar ne-am gandit la Matei, la ce ar fi simtit el stiind ca mami si tati dorm cu bebe mic intr-o camera si el in alta camera. Toti patru nu puteam dormi pt ca bb mic se trezeste de mai multe ori noaptea si nu vroiam sa-i stric somnicul lui Matei. Asa ca am ales aceast solutie pana in momentul in care va incepe si Maria sa doarma toata noaptea (si atunci vor dormi impreuna in dormitor). M-am gandit ca nu inseamna nimic cateva luni sa dormim separat, ca doar vom dormi impreuna o viata intreaga.

Fetelor, vroiam sa va mai spun ca eu nu m-as fi descurcat singura cu ambii pui, chiar daca Maria e un bebelus f f cuminte si nu are nici colici. Sotul a fost in permanenta cu mine si va mai fi inca o luna. De la 1 decembrie incepe serviciul si ma gandesc (cam cu groaza ) la cum ma voi descurca. Din pacate nu-mi permit sa-l dau pe Matei la gradi particulara sau sa iau o bona.
In schimb, in gasca de mamici de la odisee sunt multe fete care au stat singurele cu amandoi pui inca de la inceput si vad ca inca supravietuiesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, un mare pt voi toate.

BB, nici eu si nici sotul nu concepeam sa dormim separat dar ne-am gandit la Matei, la ce ar fi simtit el stiind ca mami si tati dorm cu bebe mic intr-o camera si el in alta camera. Toti patru nu puteam dormi pt ca bb mic se trezeste de mai multe ori noaptea si nu vroiam sa-i stric somnicul lui Matei. Asa ca am ales aceast solutie pana in momentul in care va incepe si Maria sa doarma toata noaptea (si atunci vor dormi impreuna in dormitor). M-am gandit ca nu inseamna nimic cateva luni sa dormim separat, ca doar vom dormi impreuna o viata intreaga.

Fetelor, vroiam sa va mai spun ca eu nu m-as fi descurcat singura cu ambii pui, chiar daca Maria e un bebelus f f cuminte si nu are nici colici. Sotul a fost in permanenta cu mine si va mai fi inca o luna. De la 1 decembrie incepe serviciul si ma gandesc (cam cu groaza ) la cum ma voi descurca. Din pacate nu-mi permit sa-l dau pe Matei la gradi particulara sau sa iau o bona.
In schimb, in gasca de mamici de la odisee sunt multe fete care au stat singurele cu amandoi pui inca de la inceput si vad ca inca supravietuiesc .

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

roxxy, la fel vom proceda si noi...daca toate vor fi bune si frumoase, pana la sfarsit... adica eric cu tati intr-o camera, eu cu bb in alta camera...sau ar fi varianta in care il adormim pe eric, tati doarme apoi in living, iar eu cu bb in cea de-a 3 camera... ...pana cand vom trece la mutarea lor impreuna, in camera separata...dar mai e muuult pana atunci...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu ma gandesc la fel sa dormim cumva cu bb intr-o camera, cum va fi vara, in dormitorul nostru,ca e mai racoros pana va creste mai marisor si nu se va mai trezi asa des, apoi amandoi in camera lui Stefan. Stefan doarme singur de mic, nici nu vrea sa doarma cu noi. cd e racit si il mai iau cu noi, plaNGE CA vrea la el in patut. sper sa nu avem pb, mai ales ca va fi si destul de marisor.

da, BB, scuze, cd am citit si despre roxxy mi-am data seama de gafa, ca ma plang eu cu 4 camere. ideea e ca lucrurile sunt aranjate intr-un fel si cd vine un bb trebuie sa reamenajezi. dar fiind vara, biroul e exclus sa il facem camera pt bb pt ca e f calduros, si nu bate nici AC acolo.(avem unitatea pusa in living,iar vara deschidem usile la camere si il punem pe program de noapte, ca altfel muream de cald vara).

ma duc la papi..semnatura tre s ao schimb maine, da n-am mai avut rabdare :)

aoleo..incepe sa semene topicul cu odiseea :):)
bianca, andreea, bb, hai ca ne dau fetele afara :):)

Paula 5+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo, nu am spus-o in nume de rau....:( imi cer scuze daca tu asa ai simtit. am vrut sa o spun pe un ton amuzat...:)

cat despre camere/dormit sunt sigura ca pana v a veni bb2 iasmi v a fi mai mare si o sa fie multttt mai usor...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput