Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL!

wwoowww victo!!!! ce veste buna!!! felicitari si sarcina usoara!!! sa ma astepti si pe mine la odiseea noua ca poate vin si eu cu o veste buna!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim de urari! Uram si noi LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei!

Felicitari Victo!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL!

wwoowww victo!!!! ce veste buna!!! felicitari si sarcina usoara!!! sa ma astepti si pe mine la odiseea noua ca poate vin si eu cu o veste buna!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Buna, Lavi ! Cat ne tii in suspans? Faptul ca o numesti veste buna inseamna ca s-a hotarat si sotul ?
Cum e la job?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

alina, ...da , in sfarsit am ajuns pe aceasi lungime de unda.... suntem un pic speriati de cum v a fi dar eu sunt sigura ca imi doresc 2 copilasi! mie frica ca nu ma voi descurca sau ca voi face diferenta intre ei sau ca ne v a fi si mai greu sa ne cumparam casa visata...dar cum i-am spus si sotzului: din moment ce exista dorinta in mine de a fi mamica din nou inseamna ca sunt pregatita si ma voi descurca!!!

la job...hmmm... nici eu nu stiu cum e .....teoretic toate lucrurile sunt ca inainte...practic..."mi se cam rupe" (scuzati limbajul.,.. ) ca oricum stiu ca din 7 dec voi intra in preaviz... si apoi in somaj. sper doar sa se rezolve cat mai repede .....

_

Mergi la inceput

aaa ca uitasem sa scriu: iasmina si-a revenit ffff bine dupa ultimul tratament cu ceclodyne, ventolin sirop si vibrocyl, dat de un alt dr la care ne-am hotarat sa ramanem. dupa 5 zile de tratament (pt bronsita) nu a mai tusit deloc-deloc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Multumim pentru urari BiancaiPop, Vasari-ei, Ramonellei....

Intru foarte rar pe forum, dar va mai citesc cand am timp. Despre noi gasiti pe blogul din semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna searaaa!
wowww..victo...o veste excelenta!!!!sarcina usoara...fara peripetii!DD ajuta!sanate lui Stefan!
si acum si bb....suuuuperrr!.......bine ca Yasmi s-a insanatosit!
am citit asa printre randuri....
si asa cum astepta slimatei...lista se inmulteste!
vasari...am vazut lucrarile tale!
ellis sanatate multa si Alesiei!si noi tot cu bronho vaxom
cu vaccinurile astea...parca i-as face si eu Anei ...dar atunci tre sa intrerup bronho...mai astept...
salutare andreb...o scumpete de copil!
asaaa...acum LA MULTI ANI....MIHAI si GAVRIL!precum si pt. sarbatoritii :
MARIA(creem)
KARA(darleena)
IUSTIN(amy26
BEA(ramonella)

in situatia data ma retrag ...Ana nici acum nu doarme....tre sa ma duc eu la ea......plus ca mi-e un somnnnnnn!
noapte buna!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Pussi multumim mult de tot pentru urari.
La multi ani Maria Sofia!!!!
La multi ani Kara!!!
La multi ani Iustin Cristian!!!
La multi ani Bea!!!!
La multi ani Bogdan Mihai!!!!!
La multi ani Mikail Efe!!!!!

Victo e bebe?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!
eu tot cu -ua...
dar dau si o cioco calda la proaspete mamici...
Felicitari victo !sa fie intr-un ceas bun!
si abia astept sa ne dai si tu vestea buna laviDoamne ajuta!

La multi ani !cu intarziere ..din nou
tuturor bulgarasilor si celor care si-a serbat numele ieri ...
fericire si numai bine !

multa sanatate copilasilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumesc, multumesc..

se pare ca testul de sapt trecuta l-am facut cam devreme.
ieri ma si intreba farmacista..de care vreti..zic din ala ieftin..ca deja ma saturasem de dat banii pe ele, dar ma tot batea sotul la cap sa fac... sa fac..na..amu..

ei, Lavi stai linistita ca si eu incep sa ma gandesc unde o sa ii fac coltisor si la al doilea, ca desi avem 4 camere ele au deja destinatia lor.livingul e doar camera de zi. apoi camera noastra, a lui Stefan..si mai e una dar e deja mobilata ca si birou, cu 2 corpuri d emobilier pt birou si o biblioteca ..nu prea e loc de facut camera de bb.
om vedea.mai sunt 9 luni :)

Paula 4+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput