Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(40)
Raspunsuri - Pagina 3
guzelnico spune:
Lumi, fetele au facut HSG fara anestezie, laparo fara anestezie nu cred ca se poate, ca iti face 3 gaurele si, daca e cazu', taie, coase, tese, impleteste etc. Va povestesc io ce si cum. Promit!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Lumi, fetele au facut HSG fara anestezie, laparo fara anestezie nu cred ca se poate, ca iti face 3 gaurele si, daca e cazu', taie, coase, tese, impleteste etc. Va povestesc io ce si cum. Promit! FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Guzelnico, nu se poate siguuuuur! Stai cu ochii pe ei, sa ne raportezi
Mayannu-i nimic ca eu tot ma bagam in seama! Dar mersi de welkome in de buurt(a?), o iota nu inteleg din buurta asta!
guzelnico spune:
Mayan, ai prins informatia de la Luminita?! Ai program incarcat miercuri?
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
amy2007 spune:
Ada29- Z2 CM; se stimuleaza cu Vitex
Amy2007- Z3 CM, se pregateste de laparoscopei saptamana viitoare
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z?? CM; asteptam vesti!
Babyblue- Z3 CM, se pregateste de HSG pe 12.11.2009
BlueFlower- +27
Camy1002- Z26 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z15 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z21 CM; Z10 de la IA
Guzelnico- Z6 CM maine face laparoscopie. Doamne ajuta !
Libra- Z19 CM; a fost acceptata pt. FIV
Lumy_Clt- +6
Lyly_mar- Z8 CM
MayanMistica- Z25 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- +4
Mona40- Z20 CM; a fost acceptata pt. FIV
Simonia- Z27 CM
Sorinake- Z21 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z23 CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa o ajute pe sora noastra, MICOMIC, sa fie sanatoasa si sa treaca cu bine peste toate problemele!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
amy2007 spune:
Gata nasico, m-am executat. Nu a mai mers cu Quote pentru ca am impresia ca daca se inchide capitolul adio Quote. E bine si asa.
Acu lipsesc putintel ca tre sa cumpar papa pt ,,studeti".
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ANI.G spune:
Fetele eu sunt Z15 DPO, 34 CM.
Astept rusii ca altceva n-am ce...test negativ of course...
Pana seara or sa apara, mama lor !
Laparo fara anestezie nu se poate ,ca e interventie chirurgicala si trebuie sa fii pregatit pentru ce se va face pe acolo. In plus nu ai putea suporta pe viu durerea taieturii. Dupa cred ca nu e dureros. Eu am la "activ" colecistectomie laparoscopica asa ca stiu cam cum e...
Luni facem iar gigelograma, iar in functie de cum pleaca si rusii, iar HSG. Prima am facut-o acum 2 ani. OK totul cica. Asa ca la amy. Totul ok, BB...pauza
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Ia vezi ce si, mai ales, cat cari de la piata. Io am pregatit zambareata. In 4-5 zile vreau s-o pun in listuta. FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
nico-nasico, cred ca vei folosi zambareata cu alta ocazie
sorry
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
ada, nu ma reped la vitex cu toate ca-s tentata sa bag in mine tot ce pare potrivit !!!:-)), iti promit, ma gandesc, mai citesc mai intreb, poate reusesc sa ma duc la vreun dr. de naturiste, mai vad...analizez si eu toate posibilitatile..aveam si eu progesteron mai mic 7-8 ng/ml in z23 (din 27), si am avut si eu un polip prin 2006 de-mi dadea sangerari, m-a chiuretat o doctorita de la giulesti guzelnico, asa faci cu familionul? :-)) te inteleg, si eu sunt ca tine, uneori ma duc chiar singura cuc si pe urma, la spital imi plang de mila , dar eu nu am facut laparo si alte chestii cu anestezie, a facut o surioara de-a mea si nu a avut nici o problema, zicea ca a mers foarte usor asa o sa fie si la tine! fetelor ma bucur si io pt Mayan -FELICITARI!!!- macar ca habar nu am despre ce e vorba -da' tot inteleg ca se pune de nunta... eu m-am maritat de-a doua la primarie la netherlands intr-o zi de miercuri...stiti de ce?... ca era gratis miercurea!!! inconvenientul a fost ca miercurea era si zi de piata(!!) si astia isi pusesera rulotele cu peste pe langa primarie, mirosuri, agitatie, verdeturi ..:-)) a fost exotic eu, barbatu' si inca vreo 3 rubedenii de-ale lui, nimic grandios de fapt, da' eram asa fericita ...pe urma ne-am pus pirostrii si la bucuresti,la o biserica ortodoxa, cu sarmale si o mica petrecanie la restaurant pentru rubedeniile mele :-))...na, ca-mi starni nostalgii vestea de logodna a lui mayan!... |
sarmale??sarmaleeeeeeeeee? unde?
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica Luminita draga scuza nesimtita de mine ca n-am apucat sa citesc din urma , deci iti urez si eu un sincer : Bine ai venit la noi si sa dea domnu sa fie cu ochisori. So welkom in de buurt ... |
adicaaaaaaaaaa....................
bine ai venit sa faci burta mareeeeeeeeee
iaca-sha:
galliciana spune:
anisoara,ginisoara!!!!!!!!!
asteptam datele mataluta pt listuta,
pe prima pagina, si ziua de nastere!!!