Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(40)
Raspunsuri - Pagina 4
galliciana spune:
le declaram disparute de ceva vreme:
anca
dandana
menics
cinezee
soricica
micomic
sorinake
ellyshor de vreo 4-5 zile
lumy clt-de2 zile
va rog sa va prezentati la raport.
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
am ........zburat la treaba,
ca ma impusca al meu
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 Gata nasico, m-am executat. Nu a mai mers cu Quote pentru ca am impresia ca daca se inchide capitolul adio Quote. E bine si asa. Acu lipsesc putintel ca tre sa cumpar papa pt ,,studeti". _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
E OK, stai linistita. Da, asa e cu Replay.
Nu uita ca mai avem un 'new entry': Luminita42- Z15 CM
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana cucu????????????? |
Bauuuuu!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana le declaram disparute de ceva vreme: anca dandana menics cinezee soricica micomic sorinake ellyshor de vreo 4-5 zile lumy clt-de2 zile va rog sa va prezentati la raport. |
Sefa, stai ca-ti soptesc eu cate ceva ... si ... ai o scama pe sacou, da-mi voie sa ti-o iau ...
ancuta- are f mult de lucru si pleaca in multe delegatii; nu ne-a uitat dar e fff ocupata;
dandana- a uitat adresa noastra, sta cu chirie pe la alt... subiect
menics- sa-l rog pe nasu' din CT sa dea la ziar/ TV
cinezee- face pregatiri pt duminica
soricica- cred ca e ocupata cu inchidere/deschidere de luna
micomic-
sorinake- studiaza ce interventie sa-si mai faca
ellyshor- e in dormitor in perioada asta (Do Not Disturb!)
lumy- munceste cu calm si rabdare iar seara pica franta
Eeeee, o decoratie ceva, merit si io?
ada29 spune:
Nico,meriti,meriti o decoratie.Cea mai saritoare inimoasaO fabricam pt. tine special.
Nico-laparo
Galli,oare Ellyshor de ce nu e trecuta pe prima pagina?A uitat sa se prezinte?Ellyshor treci la raport!
Ada
ada29 spune:
Deoarece is nevorbita rau o sa ma desfasor pana apareti vreo una dintre voi.Si pt. ca e vineri seara avem seara de dans Va uitati careva?Cu siguranta..Pe clujean l-au trimis acasa,ghinionul lui ca a dansat cu Tania Budi,era el ardelean veritabil darrrr dansa bineNo cam atat,ma duc sa trag cu ochiu' la alte subjecte.
Ada
galliciana spune:
da,ma, ada, ca bine zici.............
simteam io ca ceva nu e in regulaaa.............