Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Nu intra..imi cere parola!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

am incercat sa modific din nou
sper ca intra acum

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Acum am vazut-o ..e frumoasa..si mai ales daca Giuliei ii place Hello Kitty o sa fie incantata!

A...Giulia mea se ridica in picioare in patut si merge in jurul lui...premergatorul nu-i place asa ca toata ziua stau si o pazesc sa nu se loveasca ca se ridica de tot ce prinde!!!Si nu merge de-a busilea...inca!
Si avem cercei!!!( medicinali inca, dar scapam de ei in curand!)

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioana la fetita cuminte.. sa o tineti tot asa
ce ati pregatit azi la pranz?
incerc sa-mi fac timp si pt listutza...

cami_antonia
n-as vrea sa dau ignor mesajului, dar nustiu ce sa zic... Doamne ajuta!

geanina ce stiu eu sa zic
multa lume, nu e chiar asa ingrijorata..vad si interviuri la tv..asta asa ca sa arat ca ma documentez
merg in continuare la munca ,scoli,cumparaturi, etc.. cu un pic frica unii, altii cu geluri igenizante in geanta pt maini..stau un pic mai prudenti la igiena..etc..dar dau inainte ca doar nu se opreste lumea in loc pt asta...

lui Fede i-am urat si ieri in cap trecut
La multi ani fericiti!.. abia astept sa ne spui cum a decurs petrecerea... cu dovezi (poze) daca nu cerem prea mult

georgiana ma bucur ca m-ati inteles ....ca nu v-am bagat in ceata de tot
tocmai pt ca e un forum public si nu stii cine ce citeste, dar vroiam intr-un fel sa ma descarc si nu vroiam sa spun nimic legat personal de prob. mele, ci sa generalizez pan' la urma am facut un amalgam de nemultumiri nustiu cat si ce ati inteles..imi dau seama ca unii pot lua ca deplasata sau exagerata, dar asta e...
problema ca ultimele suturi m-au cam daramat la inceput nu ma afecta dar ma macinau pe dinauntru si tot mergand inainte ma atacau si caracterial
nu reuseam sa accept....incep totusi sa ma resemnez..
am incercat sa trec prin toate culorile.. ... rezultatul..o zi da si doua ba ....dealtfel nimeni nu o poate face, daca tu nu vrei ..
oricum incerc sa consider capitol incheiat si sa nu ma mai gandesc decat ceea ce voi face de bine pt mine insami maine.
si asta asa ...tot odata mi-a venit...m-au ajutat si calci lui ioana

biondo..doar ala sa-ti fie pacatul asa se zice ca e normal o data pe saptamana ,chiar si la dieta,sa-ti satisfaci din pofte ..dar daca tu mananci mai putine calorii toata sapt..poti sa profiti de doua ori..glumesc..ori stai la dieta..ori adio..mai bine intrerupi si o iei de la capat cand te vei simti pregatita

apropo de segzi.. imi dai ceva idei ?

cat despre mersului lui Albert ... tu poti sa te pui si cap, cred caci pana cand nu e el pregatit...si nu te mai invinovati tu asa degeaba...
asa ma agitam si eu cu stefy..vai nu merge, vai nu merge.. si cand a luat-o la picioare ..sa te tii
la noi abia pe la 1 an si 2 luni....nu toti copii sunt la fel..unii incep mai devreme ,altii mai tarziu..... realizez ca eu intr-un fel ma agitam si ma invinovateam in perioada asta, cu stefi ca are o perioada decand parca nu vrea sa vorbeasca ...
cel putin o vad ca face eforturi sa pronunte dar nu poate.. noi ne jucam mereu si incerc sa o fac sa memorizeze cat mai multe cuvinte dar nu tine de mine cred

Mergi la inceput

cred ca o sa fie incintata de cadou
sa vezi cind aude meloia de hello kitty ce mai danseaza si la refren unde e nanana striga mai tare ca ei
ieri la gradi le-a pus educatoarea muzica sa danseze in cerc si sa faca trenuletul si dansa a mea de numa nu i-a fost rusine deloc:)) asa topaia :))
cum e vremea la voi ca aici ploua intr-unaaaa

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Si noi cantam melodia ....o mai ascultam si de pe youtube!!!
Ploua !!!

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Ioi Stefy am facut penne cu sos cu carne,smintina si citeva boabe de mazare
pasta alla boscaiola si bisteca si pt piti felul 2 prosciutto cotto cu salata
a mincat o portie de pasta,2 felii de sunca cu salata o clementina si mezza banana si apoi si bisteca
plus dimineata lapte apoi pina a ajuns la gradi o felie de kinder fette al' latte

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Stiam ca mai vroiam sa intreb ceva: ce facem fetele ...vaccinam sau nu copii/si pe noi impotriva virusului?Ia spuneti-va parerea aici!!!

georgiana

mamica de Giulia
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

iti spun parerea mea..
eu nu o vaccinez chiar daca tb sa merg peste o luna in ro cu ea
nustiu de ce ma inspaimanta vaccinul asta..daca'o fi mai rau cu..

ioana faina tareee.. ca idee..

mai mami, vezi cate calitati ai ..sau ai vre'un astru asupra mea

eu deja i-am luat un sapientino computer..caci l-am gasit in oferta la juma de pret...si era pacat sa nu-i luam..
sa vezi ce ne prapadim pe jos de ras cand le nimereste asa intr-o doara.. si repeta si ea dupa el..bravo!sei forte!
in rest ma gandeam la ciccio bello, dar are deja papusele ..cred ca e cam banal..plus ca nu vreau cu schimbat pupu ..etc...suntem satule noi de asta
altceva sa mai vedem la momentul cand vom merge prin magazine si ce oferte 'om gasi atunci...

georgy la mine se incarca foarte greu..inca mai astept... de jum de ora

felicitari pt cercei vrem foto
si spor la mersadica la rabdare tie

Mergi la inceput

Georgy-felicitari pt cercelusi
a plis mult mititica? ai gasit unde sa-i faci?
la noi in zona abia pe la 2 ani jumate 3 ani se fac....

wow de cind nu a fost asa animat subiectul si cu asa spor la scris
se vede ca ploua si e urit afara
mai asteptam fete sa ni se alature la sueta
oare Raluca chiar asa s-a suparat de nu mai da nici un semn? mai stiti ceva de ea?
Stefy-Georgy-ma bucur ca va placut cucina

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Bionda-stai linistita ca fiecare are ritmul lui
nu are rost sa te superi nici sa-l fortezi cind se simte sigur isi da el drumul
Georgy-daca deja se plimba prin patut azi-maine incepe cu mersul
ti-ai pregatit centuri? sint f comode ca nu stai aplecata si nu ai dureri de spate
Snow-te-ai retras acum?
Stefy-du calci ti servono ancora x andare avanti? (alla romana am scris)scherzo!

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput