Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

tot pe ploaie dadeam si eu vina

ioana daca'i place si mai ales daca e si in oferta ..merita sa io iei...
fac si eu ca tine.."ioi"..cate feluri de papa ai facut.. pt cate persoane..? ca la noi macar de s-ar manca si al doilea fel der ntz,ntz..probabil de asta bag eu in mine atat (alta scuza)
ca ramane din manacare..al meau sot pt ca e obosit si mananca oricum ca o vrabiuta ..stefi vad ca-i calca pe urme lu' ta'su...si ce sa fac sa o arunc? a doua zi nu o mai vor oricum..
in plus de doua zile stefi nu-mi mai doarme la pranz.. eu am un somn..dar ea de la ploaie nu are... deh nu'si face plimbarile matinale cum sa consume energia..dar unde sa o scot?..am mai fost prin supermecate pe la piata zilele astea..ca sunt lungi si mari .. si are fata unde se plimba
da' ma tem ca-mi cumpara tot magazinul pan' la urma..si nu e ca se multumeste cu sottomarca..le ia pe cele mai scumpe...si ce e la noi ca la nebuni..unu'inacarca doi descarca

Mergi la inceput

tot nu-mi intra filmatul... nustiu ce o fi de nu se incarca
mi-e cida ca nu-l pot vedea..
ioana mi-ai fost de mare ajutor..lasand aparte calci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ioi Stefy ce figura esti
scriu asa ca la noi in ardeal se foloseste
Berarpiri-cred ca ai mai auzit mai des expresia asta
pe mine ma distreaza cum suna :)))
Stefy-fac exact cit se maninca la o masa
de obicei asa gatesc exact cite o portie ca stiu care cit maninca:)
deseara vad eu ce meniu fac
nici noi nu avem succes daca ramine si prefer sa gatesc mereu si putin

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Stefy i fi din cauza ca incarc eu alt filmulet acum si-s logata????Il pun si pe cel cu mersul!!!

Ma bag la somn ca fiica-mea a adormit!_Noua vremea urata ne prieste!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Giulia mergand

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Georgy-ce scumpa e
pai e plimbareata mare deja
sa vezi pe Giulia mea:))) cind te auze cum o chemi giulia hai la mama se uita la mine si ride,ce se aude? si imita toate sunetele Giuliutei tale :))))

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

m-am intins si eu un pic langa stefy .. ma luase o durere de cap... cred ca de la scaderea presiunii din aer.. imi scade si mie tensiunea..
stefi a adormit pan' la urma ...eu ba..oricum n'o las sa doarma mult decat un pic asa incat sa nu mai ajunga la cina obosita si nervoasa si sa poata manca cate ceva..azi la pranz nu prea a avut chef sa pape..

mai mie filmuletele astea nu vor sa mi se incarce..imi tot arata buferring... si atat
cred ca e de la calc..l-am zapacit zilele astea calare pe el

andreea ce ne mai zici ? tutto bene sper...
la ce punct ai ajuns cu elefantelul lui Giorgio?

ioana tocmai ca si pe mine ma distreaza..imi place cum suna mai ales... am inceput sa o folosesc si eu fara sa vreau..cred ca se produce ceva automat in ceer ..cand iti place ceva cum suna..lafel ca o melodie cand incepi sa o fredonezi nestiid de unde te'ai luat

mai, da' la voi se papa atunci ..
eu am inceput sa cred ca astia ai mei, fac economie.. si nu e ca nu gatesc..sau nu as vrea..anzi.. incerc mereu sa le ghicesc cam ce ar insemna "bunutz "pt ei..sa-i vad si eu cu burta plina..parca asta ma satisface...

Mergi la inceput

azi s-a facut chat pe aici;)
cite o zi deasta nu strica
pe vremuri se scriau citeva pagini intr-o zi
visto ca de raluca nu stie nimeni nimic dar nici de Ambramburika cu Silviuta?
la un moment dat s-a retras iar de pe forum....
Irina-si-a luat si ea liber
no gata pe azi cu catalogul
Stefy ioi :))))))))))
mie imi intra filmuletele

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

despre activitatile voastre cu bb ce experiente ne mai impartasiti?
am gasit asta pe forum...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144282&whichpage=1

am vazut ca o tipa daduse un link cu diferite activitati ..oricum sunt pt copilasi mai mari dar foarte interesante...
http://www.daniellesplace.com/HTML/paperplate.html

depinde acum si de copil..cat e de dispus sa coopereze.. eu o vad pe stefi foarte distrata si incapatanata..
cel putin cu partea literera e foarte inversunata...
sa incerc sa-i citesc vreo poveste nu are rabdare..imi ia cartea din mana, cica sa citesca ea
nu mai zic daca as vrea sa o invat vreo poezie..
muzica am vazut ca-i place mult..ceea ce nu tb sa-i lipseasca ..mi-o cere in fiecare zi...chiar daca eu nu am chef sa-mi zdranganeasca in cap..trebuie sa o ascult ...
are deja bucatile ei preferate

ii mai place mult sa mazgaleasca cu pixul,creionul, careoca..nu conteaza pe ce si cum

cu desenele animate nu se prea omoara..sunt putine cele ce-i plac
pooh..ii place si pt ca ea nu poate pronuntza ii zice teddy,miki,tom si jerry mai rarutz..

in schimb o vad foarte atenta in ceea ce priveste partea matematica..
nustiu nici daca trebuie sa insist pe asta..dar incerc toate variantele, pana cand vad ca ceva o atrage si ii place cate ceva care e dispusa sa ma asculte...
am observat ca incepe sa distinga culorile...ii place sa le pronunte ..nu-i prea reuseste (parca are limba impletucita)dar incearca
ne mai jucam de'a ghicitul animalutelor din diferite carti ..ii schimb mereu imaginile sa vad daca le recunoaste...bineinteles ca la inceput toate erau miau si ham...pe urma am trecut la tratative

azi spre exemplu ne-am jucat de'a numaratoarea.. incepe sa pronunte numerele corect de la 2,3 trece la 5 patru nu-i l-a papat pisica..in fine are momente si momente...
cu betisoare de urechi, dadi de knorr, cartele telofonice,banutz, cartofi mingiuti mici..am mai si jonglat cu ele..ce era la noi..ca la nebuni..dar ne'am distrat pe cinste.. oricum am avut o zi plina ..si eu am avut si timp de net..
ma bucur cand am zile de astea, cand reusesc sa le fac pe toate..dar am si zile fara spor..parca nici nu stiu cand trece timpul si abia reusesc sa strang din urma ...d'apoi sa mai combin si altceva...probabil si astea tin tot de starea de spirit...

o seara placuta !

Mergi la inceput

mie nu-mi intra ..as fi vrut si eu sa vad filmuletele, dar cred ca am ceva la comp de merge greu si nu reuseste sa le incarce...

da' si mie mi-a placut ziua de azi ...

ce sa zic despre fete..
fiecare stie ce si cum ...

nu ma pronunt in nici un fel..
dar oricine doreste sa ne onoreze cu prezenta e bine venit!

Mergi la inceput