Mamici si Gravidute ITALIA (62)
Raspunsuri - Pagina 19
katiapam spune:
Bidonsky-iti lipseste un p̣ di pratica ![]()
lasa ca te inveti tu
daca ai chef sa pui poze iti poti face cont pe
www.fotoalbum.eu
www.photobucket.com
www.flickr.com
dupa ce incarci pozele deschizi o poza si pui adresa aici si restul ne descurcam noi
sa ai tot asa un bb cumintel
si eu am auzit ca a doua nastere e mai rapida si mai usoara...dar...depinde...pina nu incerci nu sti ![]()
unde ziceai ca stai in it ca nu mai stiu....
o sa trecem la listuta si pe burtica cu Bogdan
Mami de Giulia -20/06/07
bidonsky spune:
ANDREI,
CORINA SI IN CURAND
BOGDAN astia suntem.Ma bucur ca iti amintesti de noi Katia si sper sa recreemnoi conversatii.Si eu il duc pe andrei la un centro giochi ,de douaori pe sapt.cate 3 ore.Vreau sa-l integrezputin in societate si sa inceapa sa invete putina italiana.Eu nu reusesc sa-i vb in limba lor deloc.El e foarte incantat de copiisi de noile jocuri s-a integrat ff bine.Nu stiu cum o fi cand nu oi mai fi eu cu el,dar sper sa fie bine.Daca sunt mamici care au nascut deja a doua oara va rog spuneti-mi daca a fost mai greu sau maiusor.
katiapam spune:
Bidonsky-eu o duc la gradi cam 3,5 ore pe zi sau 3 ore depinde
am inscris-o sa fie integrata sa aiba timp de acomodare plus sta intre copilasi,am inceput sa caut de lucru si deocamdata o las putin
noi vb amestecat si poate din cauza asta isi da drumul mai greu dar si ea spune cuvinte amestecat
Mami de Giulia -20/06/07
bidonsky spune:
http://ro.fotoalbum.eu/bidonsky/a383675/slideshow aceasta este adresa de poze.Nu stiu daca am procedat bine dar spersa gasiti ceva.Scuze dar nuprea ma pricep cu calc.asta.
katiapam spune:
Bidonsky-da ce dulce baiat ai 
nu cred ca l-am vazut pina acum
poza cu usul e 
Mami de Giulia -20/06/07
neliaCris spune:
seara fete..itru scurt...am ajuns in italia iarsi,mai multe va spun maine...am vazut atata fete dragi mie,fete noi si pe ralu,va salut si va pup
de
Christian Ionut
Roxali spune:
BUNA!
Am vazut mamici si pitici...mamica broscuta cu broscuta , Fabi cel maricel,Andreeuta harnicuta
Bine ati revenit Raluk si Bidonski

Andreea chiar asa "harem" avea sotul??
...cred ca nimic serios, adica de suflet..."prieteniile "vechi sant baza![]()
pitici ii dau tratament omepat...sant niste pastilute mici, dupa reteta doctoritei, am folosito si la baietoi ...dupa micul dejun o doza unica , dupa 3 ore alta doza unica si alte patilute mici restul zilellor dim si seara 5/5(17€totul) ...neaparat intre mese omepaticele...tusea rauuuuuuuu si dupa prima zi nik
la ea au functionat imediat...ca altfel antibiotic trebuia sai dau, dar mai are timp ptr asta
Daca te intereseaza iti scriu reteta
Stefi nu fugi ca avem nevoie de tine
Katia , chiar asa te ocupi de sapat gropi
...frumoasa povestea
Mai tuseste pitica??
am folosit ptr junior si eu supoz, el fiind mai puturos la scremut
, deci nu e stitic...cat aera mic il puneam si facea repede, acum nu-l mai prind si il mai pacalesc cu ceva "compromisuri"(cioc) sa faca![]()
nu cumva era sotul cu pusul banilor??
Irina bani nu aduc fericirea , intretin bunastarea, dar intelegerea si multe altele sant mult mai importante
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Bidonsky ce baia scumpel ai
...mai trebuia si un baiat pe aici
Si eu la prima nastere am patimit...ptr a doua m-am pregatit cu multe plimbari lungi, chiar daca aveam dureri si mai ales mi-am pregatit dosar ptr epidurala...daca nu imi incepeau contractiile f puternice plecam la sptalul ptr care puteam face epidurala.
la prima nastere aveam dureri, dar ioc contractii si dilatare
Nelia te-ai intors la tati
...
poze
Roxali spune:
O poveste as avea si eu...
Inca de mica eram atrasa de partea masculina
, adica ma intelegeam mai bine cu ei(cu fetitele nu ma jucam, ma certam...invidia oare?)...cu masculi jucam leapsa, ascunselea, furam visini, furam trandafiri si nu in ultimul rand, erau buni parteneri de alpinism
In grupul nostru era si un "baietel", mai slabut si firavut(il crestea bunica , fugise de la parinti ca avea un tata violent), dar el incet, incet s-a detasat din "grupul" nostru mai ales ca avea un "hoby" aparte
...nu era violent, dar a fost atras pe o per, inspirat prost, chiar daca era super bun la scoala
Cu el am putut vorbi si vrute si nevrute, ca un frate mai mare
, doar ca nu aveam "drumuri comune", dar el tinea la mine muuuuuuuult si eu stiam si ...mai aprofitam
(ex imi ascundeam rucsacul plin cu ustensile ptr catarat si inainte de a pleca treceam pe la el
)...
...tot el ma condus la aeroport cand am venit It ptr macaronar...
...tot el a fost alaturi de mama cand tata a murit...
...am vrut sa-l aduc in It la munca , dar il pacalise una ca are copil cu ea
si a intretinuto ceva ani...
...acum 3 ani era combinat cu alta pe care a intretinuo la fac, dar m-a "citit" ca ceva nu e in regula cu mine
...in vara a discutat mult cu mama ca se "intampla" ceva cu mine
...a aflat de la un alt prieten ca "nu mie bine" si vrea sa-si vanda casa ptr mine
Nu pot sa cred ca el in toti ani astia nu m-a scos din mintea lui si cel cu care am 2 copii e....
poze
neliaCris spune:
neatza iubitele...
am citit povesti frumoase de dragoste,ce frumos e cand au un sfarsit fericit![]()
Noi ne-am intors in italia dupa o dezamagire cumplita,bineinteles ca suntem indragostiti pana peste cap,din nou,si departarea ne-a facut mai rabdatori si iubareti..
Am plecat in tara pt a ne face o casuta,am inceput cu actele,iar apoi mama si tata au venit c bomba ca nu ne dau pamantul pe nume numai dupa ce ei o sa moara...jignitor,asta denota lipsa de incredere si multe altele,asa ca dupa ce am cheltuit miute de euro degeaba,ne-am intors aici...
si veste bomba:M-AM IMPACAT CU SOACRA
...asta inseamna ca....vreau sa o duc mai bine si am facut ceva compromisuri si totul merge binisor...toate sunt iertate...
Cu o sapt inainte de venirea noastra.am fost in spital cu bebe,a avut o infectie virala,cu febra fr mare 40 cu ceva ca imediat i-au scos termometrul si iau facut injectie cu algo si fenobarbital,apoi frectie cu apa rece,a fost soc de graoznic,plus erfuzie cu glucoza,branula,luat sange din venute in 3 zile diferite..plus o anemie la limita critica...acum suntem pe vitamine si fier....
mai intru un picut mai tarziu...ca eu am showuri prin casa .curatenie generala,i calc meu vazaie,nu stiu ce e cu el.pup
de
Christian Ionut