Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Oho sper surpriza mea da vorbarete ati fost
nu ma asteptam sa gasesc atitea vesti
Roxali-impresionant cit de mult pot iubii unii si in taina
cine stie poate pina la urma ceva a iesi intre voi,scuze daca o iau pe aratura dar se vede ca omul te iubeste
pitica mai tuseste dar putin de tot
am inceput s-o duc iar la gradi,ieri a fost destul de bine,azi a plins putin iar dar asta e pin la urma se invata ea ca o duc o las si o iau
pina atunci mai este
sper sa gasesc de lucru ceva ca inca nimic la orizont
sirop ii dau lisomucil bimbi
nu sotul a fost cu banii ca intram amindoi deodata in casa si nu erau si cind ieseam gaseam banii,sau eram in casa cu o tipa el la lucru,cind intram la 1 nu erau,la 2 pleaca sotul la servici nu erau pe cind ieseam din casa la ora 3 de ex gaseam iar
a fost ceva ciudat bineprimit
Nelia-bentornata scumpa
tot linga sot e mai bine sa fiti impreuna si sa va cresteti copilul impreuna
macar dupa experienta asta o sa stiti ce decizi luati pe viitor
ma bucur ca relatia cu soacra e mai buna si mai lasa de la tine si tu ca pe ei de schimbat nu ai cum sa-i schimbi
Cris sa se faca bine repede
spor la treburi
Stefy-treci la cafea nu care cumva sa te faci disparuta in ceata ca afara e un timp frumos si soare

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Vad ca ne apropiem de sf paginii 20
o sa revin imediat cu capitol nou
pina atunci va las

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

piticul meu a cazut la datorie,somn de voie....am intrat sa mai povestim un pic ....
Ioana,merci de primire.si da.tot langa sot e mai bine,si pt mine dar si pt copil,acum stam cu ,cumnatul,si asa mai impartim gazda si mancarea si toate celea.si e mai bine pot spune...am lasat orgoliile deoparte pt ca am multe de castigat,familia sotului e genul ala de oameni care asteapta sa ii intrebi,sa le spui tot,sa comunici tot,sa te intersezi de saorta lor,sa pari deschisa macar daca nu reusesti sa fii cu adevarat...si pana nu am dat de hopul asta,nu am realizat ca aveam numai de castigat de pe urma lor...sa stiti ca nu ma prefac,chiar am uitat tot ce sa intamplat si nu mai vreau sa stiu de certuri si de nimic,doar copilul sa fie bine,sotul multumit,si familia unita,si bineiteles,bani pusi deoparte,un multumesc pt toti care spun si o vorba buna,si altceva ce mi-as mai putea dori....!??

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Buna fetelor .Va invit la un ceai.Katia multumesc de complimentele pt andrei.Eu stau in Pordenone.Roxali ms pt tot dar eu am facut epidurala la prima nastere si nu prea m-a ajutat.Acum cu siguranta nu o sa o mai fac.Ma bucur ca am intregit grupulcu un baiat ,in curand doi..Ce relatie frumoasaaaaa.neliacris cum a facut copilul tau acea infectie virala?ca eu nu am mai auzit de asa ceva sau nu am inteles eu bine?Oricum,ii urez sa se reprinda cat mai repede si sa nu mai aveti parte de asa ceva.Mie tare mi-e frica de sistemul sanitar din romania.cand vad cate medicamente le da copiilor si branule si toate alea ma ingrozeste.
va salut pe toate
28 sapt cu andrei

Mergi la inceput

Salutare fete dragi
Bidonsky-eu am nascut cu epidurala
sincer m-a ajutat mult ca nu am mai simtit nimic,partea nasoala a fost ca la sf nu mai simteam cind sa imping dar m-au ajutat si am ramas cu dureri de spate o periaoda,daca ma aplecam la pat sa o schimb etc ramineam blocata ca o baba
in rest am auzit de multe nasteri a doua oara f rapide
era o tipa la a doua sarcina cind am nascut eu si i-a provocat nasterea cu gel,asta a fost distanta de 10 ani de la prima nastere, avut efect gelul dupa ce i l-a pus a doua oara dar intr-o ora a nascut asa s-a dilatat dintr-o data
poate ai noroc,nu te mai gindi de pe acum
bucura-te de burtica
Bionda-cum mai esti?
Nelia-fii increzatoare,bucura-te ca esti cu sotul tau si impreuna o sa treceti peste toate,sa fiti uniti

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

fetelor ieri mi-a dormit pitica de la 13-16 :))
apoi am iesit la plimbare
azi cind am mers dupa ea la gradi era de mina cu maestra cind m-a vazut ridea fericita si a fugit la mine,a fost bravissima ( a zis educatoarea) apoi imi zicea bimbi si i-a zimbti si a salutat maestra
pina azi nu a vrut nicicum
cred ca incet se invata

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

capitol nou

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput