Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La multi ani Kemsy!!!

roxali-ce i-ai dat la Sonia?Si Stodal stii ca e omeopat,dar la Ambra nu i-a trecut tusea.Luni tre' s-o sun pe pediatra,s-o consulte iar,ca tuseste urat.
Cand ai chef de povesti,noi suntem aici.Cum ti-ai facut parul?
ioana-tot cu contractii...desi azi am stat mai mult in pat.Dupa-masa am mers sa ne intalnim cu Mosii (Nicolae-Mickey care canta si danseaza,Craciun-Cicciobello)...cat eram prin magazine intr-una am avut contractii...ma ingrijoreaza,sper sa fie bine.E rau,ca nici nu ma asteptam sa le am,cu Ambra nu am avut NIMIC.
Am ales pt. pernita:Tweety,Hello Kitty,Mickey,Minnie,Pippo,Pluto,Paperino,Paperina,Winnie,Piglet,Magarusul si Tigrul.Sunt multe,dar ea statea cu mine cand le-am ales,si era fericita cand ii vedea pe toti,asa ca o sa incerc sa-i fac pe toti...sper sa gasesc dimensiuni mici,ca sa-mi incapa.De asta ziceam ca tre' sa ma apuc de treaba,ca altfel n-o termin pana la Craciun.
Ce bine de voi,ca gaseati bani in posta...eu visam mai demult ca gaseam bani pe strada,si asa de binedispusa ma trezeam ,imi inchipui cum as fi sa se adevereasca visele...

andreea, Ambra si 31+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
Andreea-numai noi am ramas pe aici
cum ati petrecut weekendul?
noi pe la prieteni,duminica o tura in auchan,am gasit un trening de flotir calduros pt Giulia pt casa si o stea pt virful bradutului si citeva globulete argintii
tot mai iau cite ceva daca ies la plimbare
in rest tutto bene,de maine incepem cu gradi din nou
am tinut-o acasa si azi dar de maine gata ca luna e gata imediat si inca nu a avut timp de acomodare
se simte mai bine,tuseste mai putin si-a facut efect siropul dar mai trebuie sa-i dau pina vineri

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Andreea-ce de personaje pregatesti
cind termini asteptam pozici
sper ca te simti mai bine

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ciao ragazze!!!!!
Ce mai faceti,dragelor?Va scriu pt ca sunt la hotel si am internet,in 2 zile parasim Italica pt Ro desigur..
Nu am citit nimic din urma,am vazut doar ca Andreea si-a implinit dorinta si va fi din nou mamica.Sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos!Ne-am propus si noi un fratior pt Anais,sa vedem...
Si ca veni vorba,Anais a mea a implinit chiar azi 20 de lunite!Cand ajung in tara si ma instalez,am sa va mai scriu despre noi si am sa va arat noi pozici.Pana atunci,va pupacesc pe toate si va doresc numai bine!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Raluca-bine ai revenit
te asteptam in forte sa revii cind poti
spor cu mutatul si numai bine
am mai intrebat de tine citeoadata che fine ai fatto
ma bucur ca ai dat un semn

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

ciao fetele!scriu de la cineva ca nu am net.nu prea am timp ptr ca sambata a murit socrul meu si drept sa spun nu prea ma simt sa scriu.vape toate

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE

Mergi la inceput

Neata!
Chiccutza-condoleante
cred ca tare greu e pt voi si pt nepotei

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Buna fetelor.Nu stiu daca va mai amintiti de mine,dar am vazut ca nu m-ati sters din lista de date.Deci exist in continuare in amintirea voastra.SI eu si andrei ,baietelul meu de 17 luni,.Acum sunt iar insarcinata in 28 saptamani si voi avea un alt baietel .De aceea m-am hotarat sa incep iar comunicarea cu voi.sper numai sa am timp indeajuns.

Mergi la inceput

Bidonsky-ne amintim cum sa nu
nu prea ai scris dar poti sa incepi cind vrei daca iti face placere
sarcina usoara si bb sanatos
ce curajoasa esti,felicitari
tot mai multe trec la bb 2 sau au de gind
poate ne arati pozici cu voi
azi am dus pitica la gradi,cind am ajuns a plins,dupa ce am intrat a mers la maestra si a si tacut,pe cind m-am intor sa pelc deja era liniste iar cind am mers dupa ea a chitait putin si ne-am intors acasa a mincat f bine
sper sa fie bine si maine
p.s.-Bidonsky-cind mai facem modificari la listuta te trecem la gravidute,ati ales numele sau inca nu? asa completam listuta cu toate datele

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

nici la scris mesaje nu ma mai pricep si imi merge fff greu netul.ce sa va mai spunnnnn....Sunt foarte speriata de nastere avand in vedere ca la Andrei am stat 30ore in travaliu.Dar majoritatea spun ca la a doua nastere e mai usor si mai rapid.Nici nu mai stiu ce sa cred.Oricum sper sa fie totul bine macar cum a fost la Andrei si urmatorul(Bogdan)sa fie la fel de bun si cuminte ca el.De aceea am avut curaj sa-l fac si pe al doilea asa repede.Deabia astept sa innasc si sa reiau totul de la capat cu alaptat ,infasat plansete si toate cele.A,Bogdan e numele pe care o sa il punem baietelului din burtica. Asa ca nou intrata vafac cinste cu un ceai.

Mergi la inceput