Mamici si Gravidute ITALIA (62)
Raspunsuri - Pagina 17
katiapam spune:
Irina-stai linistita 
am inceput discutia sa ne mai descretim fruntile ![]()
asa mai stim cite ceva din viata fiecaruia
deja impartim multe momente impreuna ![]()
oricum sesiunea e aperta
cine doreste si are placerea noi citim cu drag
fetelor voi ce mai gatiti?
am zile cind nu mai am inpiratie
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
imi vine sa propun meniul zilei poate avem inspiratie mai multa ![]()
dar nu va stresez ca prea multe lansez pe aici apoi devin antipatica ![]()
Mami de Giulia -20/06/07
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri 'Neatza! In sfarsit am dormit si eu 5 ore,cand a sunat ceasul azi-dim. la 7,nu mi-a venit sa cred ca eram odihnita.Am fost sa fac analizele de asta m-am trezit asa devreme. Am terminat fiocco aseara.Tre' sa incep pernita lui Ambra,ca altfel nu o termin pana la Craciun. Sper sa revin mai tarziu,daca ma lasa Ambra. pe toate!!!andreea , Ambra si 30+cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
Superbe amandoua!!! Asa de rau imi pare ca n-am fost si eu inspirata la Giulia! Nici macar nu i-am cumparat ca mi se parea asa "italienizata"ideea( am eu o pasarea
) dar acum parca imi pare rau!Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
georgyiuly spune:
| Citat: |
ati mai auzit/intimplat sa gasiti bani in posta? ca apoi va povestesc Mami de Giulia -20/06/07 |

Vrem si noi!!!...citesc si povestea cand o gasesc, acum recuperez!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
georgyiuly spune:
Scriu repede ca ai mei dorm de o ora si eu e net"!![]()
Ieri am fost la pediatru...Giulia mea se face mare: 8.470 kg, si 72.5 cm!E bine...ia discret in greutate si de aceia dimineata mi-a zis sa-i bag un bieron de lapte praf..e care bineinteles ca azi dimineata nu l-a vrut..asa ca i l-am facut cu cereale si l-a mancat cu lingurita!![]()
In rest profitam de vremea buna si stam pe afara!Sotul munceste de nu mai poate saracu ( lucreaza in perioada asta la o fabrica de ulei de masline si fac 16-18 ore e zi)...asa ca asteptam sa se termine sa mai stam si noi toti 3!
Povestea noastra : noi ne-am cunoscut intamplator intr-un bar in iulie 1999, o perioada am fost amici ( eu eram cu altcineva), frecventam acelasi grup de cunoscuti...el era foarte un prieten cu prietena mea si eu sufeream de o gelozie ciudata ca nu manifestam interes fata de el..momentan!La petrecerea ce Craciun...in timul unui dans "intre amici" m-a pupat e gat( nu si-a exlicat nici el de ce..cica asa i-a venit)si s-a arins scanteia!![]()
De atunci suntem impreuna...insa drumul a fost greu tare!
Suntem caractere foarte diferite..iar la vremea aia eu nu eram deloc"imblanzita" iar el nu era dispus la compromisuri!
Dupa vreo 4 ani de tirra-molla ne-am despartit convinsi ca nu suntem facuti unul pt celalalt!
Dupa 2 luni n-am mai rezistat si ne-am reevaluat prioritatile si ne-am intors impreuna...dispusi sa facem compromisuri unul pt celalat,de ai lasa celuilat libertatea de a alege singur, de a imparti totul impreuna!
Cu italia asta afurisita:s-a hotarat asa de odata sa plece si plecat a fost...a facut tot posibilul si dupa 3 luni am venit si eu la el!La noi functioneaza cam asa-....ori impreuna mereu ...ori singuri!
Acum 3 ani a avut un accident si pot spune ca a fost groaznic..mai ales ca am hotarat sa nu spunem nimanui acasa...asa ne-am reevaluat din nou prioritatile si sa pretuim tot ce avem( chiar daca nu e mult)...urmatorul pas a fost Dorinta de a o avea pe Giulia...de a fi o familie!
Ne mai ciondanim si noi cateodata ca de ..asa e viata dar ne respectam si nu ne-am vb urat sau jignit niciodata!
Acum asteptam vara sa ne punem si noi la munci constructive pt bebe 2 ( daca totul va fi bine, bineinteles)!
Andreea, Katia- fiecare poveste e speciala ...cuprinde atatea sentimente si amintiri frumoase
!
M-a luat nostalgia la ora asta
!
bonaviciosilor, mamici si coilasi...vad ca pe noi ne-a ocolit ana acum! Sa va faceti bine repede!
ma duc la somn!!!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
georgyiuly spune:
P.S: Giulia mi-a bulit tastele "P" si "B"...scuze ca nu le nimeresc mereu ...am scris in graba!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
Berarpiri spune:
ioana-stiu ca va fi f. greu dupa ce nasc,daca nu imi revin pana atunci la normal cu somnul.Dar n-am ce face,problema e ca nu sta Ambra cu sotiorul cand se trezeste noaptea...altfel as putea dormi ,mi-e cam groaza ca ma intreb ce-o sa fac dupa ce se naste Giorgio.O sa se trezeasca unul pe celalalt,si tot asa...dar pe de alta parte ma mai gandesc ca n-o sa fiu nici prima nici ultima...sanatosi sa fim,ca asta e cel mai important...
Eu veneam cu idei culinare,dar mai bine evit subiectul...sunt f, pofticioasa,si cand vad ca se vorbeste de mancare nici nu citesc,mai bine asa,decat sa ma ia ceva pofte...
georgiana-felicitari!Creste bine Giulia...ce trece timpul...
Asa e,fiecare poveste are farmecul ei,si e deosebita in felul ei...si voi ati trecut prin multe,dar a invins iubirea.
Ma bucur ca-ti place fiocco.Poate nici eu nu le faceam dar aveam o prietena in perioada aia,care mi-a explicat cum se face,si asa m-am pus pe treaba...ca oricum stateam acasa,timp aveam cat vroiam.
Am ales personajele pt. pernita,cred ca luni o incep.
Contractiile nu ma lasa,si iar o sa stau treaza la noapte.Ambra a dormit de la 20.30-22.30...pana la 2 sta sigur nu doarme.
Noapte buna la mamici,pitici si
-ci!!!
andreea
,
Ambra si
31+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Neata!
E calda cafeluta, capuccino sau laptic, ceiut ...
Tot fara chef de net sant...de fapt nu am chef de nimic...de munca da![]()
Azi ma duc la coafeza acasa poate mai imi revin
Baietoiul are meci si multe lectii...
Pe fata am tratato pentru traheita cu tratament omeopat ...super ,a functionat sa vedem cand il termina daca mai apre tusea
e o ceata pe la noi
o zi buna fetelor
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
katiapam spune:
hello
Georgy-ce mare a crescut Giulia
chiar ca in fiecare poveste se simte dragostea
si voi aveti o poveste frumoasa,tot iubirea invinge ![]()
si daca aveti deja planuri de bb 2 e super
poate ma molipsiti
cine stie poate dupa ce imi rezolv toate cu casa ![]()
Andreea-cum te mai simti?
cred ca ti-e tare greu cu atita oboseala
ce personaje ai ales de pernita?
cred ca o sa iasa frumoasa
Roxali-noi sintem aici ![]()
cind ai chef ne gasesti,fa-ti parul,fa ce-ti place si incearca sa te detasezi putin
toate se rezolva la timpul lor
ne gasesti in zona
cind vrei
cu subiectul de retete ziceam asa ca sa ne vina inspiratia dar nu e bine pt pofte
LA MULTI ANI!Kemsy
sa fii sanatoasa,sa ai parte de dragoste si fericire o zi frumoasa
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgyiuly
![]() ![]() ![]() Vrem si noi!!!...citesc si povestea cand o gasesc, acum recuperez! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)7 luni poze Giulia nunta noastra |

hai sa va povestesc:)
cind eram gravida si inca mergeam la lucru asta prin ultimele luni,am lucrat pina am intrat in luna 8 in acea perioada gaseam bani in posta......
chestia e ca de multe ori veneam cu sotul la ora 13 sa mincam si la ora 14 ieseam sa mergem inapoi la lucru,ajungem acasa controlam posta si nimic...intram mincam cind iesim gasim 10 euro
ne uitam unul la altul,oare de unde sint....cine stie o fi gresit posta careva si i-a pus la noi
asta era martea,trece ce trece vine joia alti 10 euro
ne ziceam ca ceva se intimpla ca nu e normal sa gasim bani in posta,
de multe ori eram acasa ma uitam cind ajungeam si cind ieseam iar gaseam bani,la inceput cite 10 euro apoi cite 20 regulat gaseam in posta martea si joia timp de mai bine de o luna mereu ziua la amiaz si nu am reusit nici in ziua de azi sa aflam de unde erau
era f ciudat ca nu stiam ce sa mai cred ca deastea nu se aud.....si acum ridem si cind ne uitam in cutie intrebam daca sint ceva bani

Mami de Giulia -20/06/07