Mamici si Gravidute ITALIA (62)
Raspunsuri - Pagina 10
slimatei spune:
neatza
wow fetelor ...ce ati mai scris..imi place![]()
eu iar dorm in picioare ..stefi iar nu avea chef de somn astnoapte..nustiu ce se intampla..
am incercat sa o fac sa nu doarma ziua deloc, dar daca nu doarme ziua ajunge prea obosita seara si salta cina...
daca o trezesc fortat e mofturoasa prea tare dupa
cred ca am sa adoptez alta tactica sa o las sa doarma doar o ora la pranz ..asa reusesc sa dorm si eu noaptea intreaga..caci pt mine orele astea's importante de la 24- 5..somnul care-l simt cel mai bine si ma odihnesc..asa ca ma culc cu ea la 2 si ma trezesc la 6 vreau, nu vreau... am incercat sa o fac sa adoarma aseara si mai fortat ..dar n-am avut cu cine caci s-a pus pe un plans ..de zici ca facea crize de isterie..abia astept sa gasesc o solutie... nu stiu de unde dereglarile astea..poate o fi de la vreme
ieri ne'a vizitat o pisicutza..asa de uimita am fost de asemanare,ca am crezut ca s-a intors o pisica de'a noastra..nustim ce s-a intamplat cu ea..dar sigur acelasi destin a avut ca toate celelalte
...deh, stam la strada principala si e aproape imposibil sa poti tine fortat o pisica in casa ca-i place sa misune si e tare curioasa
iar cum circula astia pe aici aproape cu suta...
(de asta se zice ca pisica de curiozitate a murit)...
lasand paranteza aparte..vroiam sa va povestesc de reactia celor doua pisicute
diffidente amandoua..dar se atrageau.. cand una facea un pas inainte, cealalta facea altul inapoi..si tot asa..
a durat un pic pana au prins confidenta si eu ma bucuram de momentele astea de socializare ale ei...ce spectacol!
...pan' la urma nu se mai desparteau..unde se ducea una se ducea si cealalta.. dar asa paralel![]()
a invita'o in casa... ea n-a refuzat
.. i-a aprins si becu' sa vada
...a invitat'o sa stea hopa,hopa.....ma mir ca nu i-a dat si papa..daca ar fi fost mai mare si putea sa deschida si frigiderul sigur o facea
oricum interesul si l-a pierdut repede tare..
ceea ce ma facut curioasa e ca are un stranu comportament de'as exprima sentimentele..atata timp cat era langa ea pisica..se vedea o oarecare indiferenta..insa nu cred ca era asa..caci daca vedeam ca nu se joaca cu ea...incercand sa o aduc in casa de afara...se punea pe bocit ca vrea la pisica .. am mai abservat asta in comportamentul ei si alte dati si in alte circumstante..
spre exemplu inainte de a veni ta'su ieri la pranz..il striga de numa' numa..cand a venit.. l-a salutat asa idn mers ca ea avea treaba (se juca nustiu cu ce)
..s-a uitat la el(probabil ce'o fi in capusorul ei..e acasa e aposto
) cat timp, a stat acasa ta'su, nu prea a fost asa atasata..in schimb cum a plecat s-a pus pe un bocit..in zadar incercam sa ii explic ca vine tata inapoi..
asa si cu copii ..cand iesim din casa "hai la bimbi" ok... cand mergem la bimbi..ea n-are nici o treaba...rar sa o atraga ceva poate vre-una din jucariile lor.. in schimb daca plecam de la bimbi.. e jale, sa ma tin... cine stie poate asa isi manifesta ea acum sentimentele..poate e doar o perioada..nustiu cum sa explic manifestarea asta
revenind la pisica am observat ca si-a pierdut interesul..am incercat sa il starnesc... am inceput sa-i fac mai-mai si sa ma joc si eu cu ea..la care pisica tot in joaca a incercat sa -mi de'a cu zampa..ma cam ingrozeau artiliile ei desfacute..in caz ca era stefi n-as fi permis..si am certat-o cu aratatorul ... -nu, nu ,nu se face asa
la care stefi, foarte amuzata s-a napustit asupra ei.. sa ii explice si ea aceeasi poveste
pe sine ca ia placut tare faza...
pe mine m-a amuzat si mai tare, cum o zice ea ..mai ales ca a continuat sa-i spuna si lu' ta'su aseara, cand a venit..
in fine ,ia facut si ea mai-mai..i-a bagat si dej'tele in ochi ca sa-mi arate mie ca are si e incantata![]()
a tras-o urechi, de coada ... pisica nik nu zicea..defapt motanul:)
dupa asta mi-am dat seama ca nu era pisica noastra... desi cu inima deschisa as vrea sa pot sa il tin ca e foarte util pt stefi, daca ar tine numai de dorinta noastra sau numai de un factor..
nici nustiu de unde a aparut,si stau intre dorinta si rationament asta ar insemna sa ii fac un sac de vaccine,produse antipurici,daca e motan am scapat de pui..asta e una in bine,dar mai sunt altele... si toate necesita un sac de bani..mai bine mai fac un copil la cat ma costa ma ajunge mai putin
si ma mai gandesc si la faptul ca tu cheltui acesti bani(cum de multe ori am facut-o prima de stefi) pt ca simteam nevoia sa avem un puisor drag noua..si de cele mai multe ori cand reuseam sa ne atasam cel mai tare dadea masina peste ei..si ce folos ...ca nu poti sa-i legi gat cu zgarda ca pe caini(multi imi ziceau atunci, drept consolare
fati un copil si va fi mai bine..lasa matele)...ma gandeam la un catelus de talie mica..s-ar lua cu el..dar aici iar intervin cam aceeasi probleme..singura ca nu poate sa sara gardul![]()
mama ce m-am lungit si azi...
va pup o zi placuta !
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
andreea mersi..sper sa se bage soatza ...ca daca ar fi dupa mine ..nu s-ar mai descarca nimic de pe net..un pic ca mi-e frica de virusi..deja aveam computerul infestat..nu'mi imaginez daca voi descarca.. si alt pic ca nu le am![]()
imi aduc aminte ca cu mult timp in urma si ioana imi daduse un program dar nu am reusit sa ma descurc... nu o fi fost asa de greu dar mai bine nu ma mai bag decat sa mai combin altceva..
ma bucur ca ai reusit sa ai o zi frumoasa si relaxata
te cred cu kilele si mai ales foamea,dar dupa prima experienta si eu as sta atenta..
cu campioanele gratis eu am avut parte de doua
una de la cursuri si alta de la spital cand am nascut ma mai pus sa completez ceva si mi-a mai trimis un pachet acasa..nu cine stie ce..minuscule campioncine...
multa sanatate Ambrei!
fetelor o zi buna sper sa revin...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
katiapam spune:
Buon giorno
ce activitate pe aici ![]()
harnicutelor
Chiccutza-ce fericire pe chipul copiilor ![]()
se vede ca v-ati simtit minunat
ai fost o mireasa superba,slaba,si cu copilasii deja linga voi ![]()
vad ca esti si tu pasare de noapte ca si Ely si Roxali
Ely-sanatate multa
incearca sa ti pasul cu noi
am noroc ca al meu sot nu are idei deastea ca nu-mi da masina,e drept ca mai demult ii era frica cu mine ca nu era sigur pe mine dar acum cind mergem undeva imi plaseaza cheile mie
si inca primesc numai laude ![]()
eu m-am inscris in noiembrie 2006 si am luat carnetul in iunie 2007
tot asa am nimerit si eu cu vacante,cu foglio rosa scazut si cu examen picat ca aveam emotii dar la a doua tura deja stiam ce ma asteapta ![]()
Stefy-numai patatii ai tu cu pisicile
mie una nu-mi plac
ai vazut ce bestie avem noi in curte
Georgy-multi ani inainte si multa fericire
noi am fost rapizi,s-a precipitat totul dintr-o data ![]()
Kemsy-ti-ai adus masina acasa? ai inceput sa conduci?
ce masina e? micra cum ziceai mai demult?
eu mai nou conduc zi de zi
la noi iara s-a lasat cu plinsete la gradi,mi-au spus ca dupa ce plecam ii trece repede ca nu ne mai vede si e linistita si cumnite in rest
si cind merg dupa ea o vad serena si linistita
imi spun mereu ca ma suna daca plinge si nu vrea sa stea
azidimineata am mers cu sotul s-o lasam ca a trebuit sa mergem la roma si am lasat-o si mai devreme putin,
sper sa treaca perioada asta,si data trecuta facea la fel la inceput
ieri ne-am distrat cu hello kitty si-a gasit haina de carnevale de anul trecut si a vrut s-o imbrace
la picioare destul de scurta in rest i-a venit bine
i-am facut si pozici daca vreti le incarc
ne auzim mai tirziu
p.s-am fost azi la coloqio per domanda di lavoro la o cooperativa
poate ma suna sa ma trimita cine stie.....daca i-a placut de mine la d-na de la cooperativa,speriamo bebe
![]()
Mami de Giulia -20/06/07
Berarpiri spune:
ely-lasa-mi adresa de e-mail,ca nu stiu ce se intampla...ca si cu Stefania,imi da ca nu e buna adresa,daca o scriu eu din capul meu,de pe mess.
Multa,multa sanatate!Sper si eu sa nu ia si Denise...tu cum te simti?
stefania-si eu iubesc animalele enorm de mult...cand eram mica visam sa am o crescatorie cu muuuulte animale(pisici,caini).Daca am sta in chirie la casa,as lua un catel,chiar daca ar fi greu sa-l conving pe sotior,dar l-as lua oricum.
Eu zic ca asta e modul lui Stefy de a-si exprima sentimetele,sa stii ca si Ambra facea asa cand venea tati de la munca,acum tipa de fericire,si se ascunde,ca sa mearga s-o gaseasca.
katia-sper sa te cheme de la cooperativa!
Cred ca te doare sufletul,cand o vezi pe Giulia ca plange,dar poate o sa treaca si perioada asta de acomodare.
'Tre sa sun la pediatra,de aia nu dorm...vreau sa merg,sa o consulte,ca tuseste cam urat.Sigur ii da ceva sirop...dar din cauza ca nu am programare,tre' sa sun acum,si imi zice secretara la ce ora as putea merge.Mi-e f. groaza,ca poate sunt copii bolnavi pe-acolo,dar n-am ce face,nu o pot lasa cu tusea asta.

pe toate!!!
andreea
,
Ambra si
30+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Sunt asa de obosita,ca nu mai rezist...iar s-a trezit Ambra azi-noapte (apropo,stefania si Ambra face ca si Stefy,adoarme f. tarziu).Dupa-masa,cand mi-e somn mie,Ambra are chef de joaca,si pe cand adoarme imi sare somnul...si tot asa...
Sper si eu sa imi ravin don oboseala asta.Mai sunt 2 luni pana in ianuarie,dar daca merg tot in ritmul asta,nu stiu zau...
Gravidutelor scuzati ca am uitat ieri sa scriu adresa de unde puteti cere cadoul gratis cu campioanele de la Pampers,Chicco...
ioana-noua nu ne-a dat nici un cadou in spital,cand am nascut...am primit doar astea 2,de care vorbeam,si atat.
Am reusit sa vorbesc cu pediatra,si merg maine la 12.50 cu Ambra,s-o consulte.Azi nu avea loc.
Ma pun in pat,poate poate reusesc sa dorm umpic...
andreea
,
Ambra si
30+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Stefy-sper sa pui si in practica jocurile mea azi a chitait putin fata de ieri cind am mers dupa ea,a mincat f bine si deja e la somnici de o orav-am ![]() Mami de Giulia -20/06/07 |
pai marea majoritate a jocurilor deja le faceam din intuitie asa cu ea..nu chiar cum sunt scrise ,dar ceva de genul...
wow ...10 ani.. la cati mai multi fericiti!
si noi avem vreo 8 decand suntem impreunasi 5 juma'de matrimoniu
noi certuri serioase inca nu am avut ..inca n-avem de la ce
asa mici discusiuni si mici suparari de la "nu-i" au mai fost... dar trecatoare..s-au rezolvat cu comunicarea...
iti tin pumnii pt munca!
la [buburuza ] tare haioasa din ce spui tu cu tricicletachiccutza albumul cu Poze imi da error..iar cel cu Alte poze nu vad nici o poza :(
georgi Felicitari si voua pt cei 10 ani de convivenza si la mai multi fericiti!
..asa-i ca nu schimba cu nimic pezzo de hartie?
de n-ai spus nimic de Giulia inseamna ca a fost ceva trecator? sper sa fie bine
ely scuze era doar o afirmare haioasa ..zic eu..
stiu cum e cu timpul..fiecare si-l organizeaza, cum crede,si cum se simte in stare.. eu n-am ce face ca mama natura nu ma lasa sa dorm
nu zic ca uneori nu ma simt si eu slabita si as vrea sa dorm..ma bag in pat spre ex. la pranz cu stefi si daca nu ma ia somnul imediat renunt..sa nu mai pierd timpul..ma apuc de altceva..oricum face mult si minutele cat stau intinsa langa ea..
eu te intrebam de bb2

apropo de permis si ore de condus..mama mia, ce mult e ora la voi..am mai auzit eu ca in Firente e dublu de aici..la noi ora de condus acum 2 ani eu am platit 18 euro..
ce peripetii ai mai avut si tu...
si noi tot o masina avem si o impartim si e naspa tare..
cand am mers sa o cumparam ..am ales-o amandoi..dar defapt a fost a lui ideea
as vrea sa am una a mea.. am multe idei de care as vrea dar raman momentan doar cu ele
eu am facut un pact cu soatza la inceputul "carierei mele de soferitza"
..cat timp invat sa-mi treaca frica, cand mergem undeva conduc eu.. pana incep sa merg singura ..vreau sa zic ca de cand ..am luat masina prima data de una singura..nu mai am curaj sa-i spun ca conduc eu cand e si el cu mine
ai grija de tine si micuta
multa sanatate!trimit mesajul ....
papa buuun
slimatei spune:
wow .. piti..
e de o frumusete rara... cu ochisorii ei superbi si carlioti...
o sa rupa randurile intre baieti..si mai ales o sa le frenga inimile..ca o sa aibe de unde alege![]()
sper sa se obisnuiasca repede la gradi
ioana treaba cu pisicile a trecut..m-am resemnat.. si nu-mi mai trebuie.. dar a fost frumoasa ziua de ieri..mai ales sa-i vad reactia lui stefi..mai ales ca de vreo cateva zile l-a abandonat pe Teddy(pooh) pt alt plus.. pisica...v-am pus poza, adica dovada
am
azi pisica n-a mai aparut..daca n-am tratat-o bine...
mi-ar fi placut sa avem si noi un cutu ca al tau, dar din pacate nu ne lasa condominiu
si asa pt pisici faceau figuri, desi le tineam mereu in casa (aveam letiera)si ce disturbo le starnea..n-am inteles
dar asa-i in condominiu.. e destul unul sa fie contra..
andreea cred ca tb sa fie o prob de la tine cu e-mail-ul..
multumesc de parerea ta in legatura cu stefi..chiar ma interesa sa stiu o parere... ce scumpa tb sa fie Ambra..Doamne ca tare iti mai umple sufletul...
wow ...o crescatorie ..eu m-as multumesc cu mai putin
daca mi'as permite...
Multa sanatate Ambrei, sper sa nu veniti cu alti microbi.."metto le corna" cam asa se zice ca te duci la medic sa curi ceva si vii cu altele..
mie mi'e groaza sa ma gandesc ca tb sa ma duc la pediatru...ca si stefi da semne..vine iarna cred ca e normal un pic de rosu'n gat .. dar sper sa nu fie cazul ..nu deocamdata si cu gripa asta "porcina"..
fac si eu ca cei de la Colorado.. cica s-a razvratit factoria si ne ameninta![]()
prima era mucca nebuna, apoi aviaria de la pasari..acum si porcul e impotriva...ce'o mai urma?
...calul impedicat![]()
sper sa va sincronizati cu somnul si sa te odihnesti cat poti
wow...
am reusit sa pun si eu pe net fotografiile azi..
am schimbat si eu semnatura
la aproape doi ani...
va pup o seara placuta ..iesim si noi la o plimbare ..ne scoate in sfarsit tati ca are liber....
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
papa buuun
katiapam spune:
am venit de pe teren ca apoi mai incolo iar trebuie sa iesim
asta e.... si la noi aceeasi treaba cu o masina
facem turni ![]()
asa zic si eu Stefy pina nu lucru ce sa fac cu 2 masini,nu ca nu prind bine dar cu a 2 masina se maresc si cheltuielile-benz-passaggio proprietą + asigurare-e ceva.....ntz ntz deocamdata ![]()
ca mi-au venit inapoi simptomele de raceala
Stefy-ioi ce dulce e Stefy si ce a mai crescut
eu zic ca toata seamana cu tine
ce poze faine si haioase ai
aia cu am manusi ioi ce tare sint
si pe moto-scuter ala e tare de tot
si aia cu ptty cum se termina plimbarea ![]()

multam de complimente ![]()
Mami de Giulia -20/06/07
georgyiuly spune:
Sa vedem daca ma lasa łGiulia sa scriu ceva:
Ely: ce suculet ii dai..ca eu inca nu i-am dat nimic!Mancarica cat de cat respectam pediatra...mai combin si cu ce se mananca prin tara:Ce mancam noi in nici intr-un caz nu ca noi mancam picant!
Pt ea legume(dovleac, bieta, carof, morcov, dovlecel, spanac), carnita( vita, pui, iepure) , branzica( ii place ricotta, cresenza, stracchino), fructe(mar, para,banana,pruna), iaurt si biscuiti!
Episodul cu vomitatul nu s-a mai repetat, multumesc pt raspunsuri la toate 
!
Katia am vazut-o pe piti a ta e o dragalasa foc..are niste ochi asa expresivi
!
Stefania ai fetita mare...am vazut ca joaca Zuma
!Scumpa tare!
Si a mea adoarme tarziu..la noi e de vina taica-su ca vine acasa la ora la care ar treui sa adoarma Giulia ( 10-10.30) si cum intra el pe usa zboara somnul!!!
Pana nu ne bagam noi in pat nu adoarme ...si asa ne apuca miezul noptii!
As mai vrea sa zic cate ceva dar ma miorlaie Giulia ca nu o ag in seama..pe mai tarziu!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

mea azi a chitait putin fata de ieri cind am mers dupa ea,a mincat f bine si deja e la somnici de o ora