Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-parca alt chef de viata ai daca mai schimbi cite ceva
vorbesti cite cevala curs sau inca nu ai indraznit?
deja te apropii de 30 de sapt....mama mia parca ieri ziceai si uite ca mai ai putin
cred ca abia astepti
iti pui o multime de intrebari? oare cu cine va semana? oare seamana cu ambra? oare....oare?
eu am curizitati deastea asa de pe acum si nici nu am in plan dapoi tu ca imediat nasti....
spor la cusut
asteptam sa vedem fiocco di Ambra e di Giorgio
Stefy-sper sa pui si in practica jocurile
mea azi a chitait putin fata de ieri cind am mers dupa ea,a mincat f bine si deja e la somnici de o ora
v-am

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Roxali-deja ai intentat divortul?
te-ai mutat sau s-a mutat el?
acum cum e mai pasnic?
daca nu vrei sa vb desprea asta te inteleg,poti sa treci peste
sper sa ai fortele necesare si sa fii increzatoare
chiar daca acum ti se poate parea totul greu macar te ajuta mama ta si te sustine
oricum de f multi ani o ai linga tine si te ajuta si ar trebui sa se gindeasca si el ca mama ta nu mai are viata ei de mult,a renuntat la tot ca sa isi creasca nepotii asa ca asta cere mult mult respect
ai grija de tine,o sa fie bine
da de nu stai mult in somaj si gasesti ceva de munca,poate si in alt domeniu daca in ala in care erai nu gasesti,fii optimista

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Garvidutzelor,daca va intereseaza sa primiti acasa gratis campioane de la pampers,chicco,etc...puteti sa cereti aici ,,cofanetto in regalo",si vi-l trimit acasa.Mie si cand s-a nascut Ambra mi l-au trimis.Eu sunt prezenta oriunde se da ceva gratis .

ioana-si eu sunt la fel de curioasa ca si tine,dar imi doresc cel mai mult sa fie sanatos.Apoi ma gandesc cu cine va semana,chiar povesteam cu sotiorul,ca s-ar putea sa mosteneasca ochii mamei lui (verzi),si daca va fi brunet ca si el...cine stie?!
Povestesc la curs,chiar daca .E altfel ca prima data,ca o stiu pe asistenta.Chiar a zis si ea ca m-am schimbat,de cand am devenit mama,ea ma tinea minte cred,ca eram crispata,si nu vorbeam decat fortata.Acum cred ca mi se lumineaza fata,cand povestesc de Ambra,de nastere,etc...
O sa fac poze,sa va arat fiocco.Mai am putin,si e gata elefantelul,apoi tre' sa iau danteluta care se pune pe margine,s-o cos si pe aia.

roxali-chiar ca sunt nesimtiti,dupa cate ai facut pt. servici...si nu e doar asta.Ar trebui sa se gandeasca oricum ca fratele lor are o nevasta si o familie...daca s-au comportat asa,ce au rezolvat?!Era mult mai normal din partea lor sa incerce sa va faca un bine,nu contrariul.In fine,asa e lumea asta...in ziua de azi e tot pe interes...

georgiana-felicitari pt. dintisori!
Si eu cred ca e de la mancare,daca s-a intamplat sa vomite doar o data,cand e virus vomita de mai multe ori,si nici nu mananca,bea doar apa.

bionda-ma bucur pt. tine ca ai vointa,sper sa realizezi ce iti doresti.Daca ai vointa,si rabdare o sa reusesti...e normal sa-ti fie frica sa conduci,la inceput.La fel era si sora mea,ca si tine,a astepta ani de zile pana sa se inscrie,de frica...si uite ca acum nu se da jos din masina toata ziua.O sa vezi,ca va trece frica,odata ce ai permisul,si conduci masina ta...

andreea, Ambra si 29+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ma bucur ca v-a placut site-ul cu modele de goblen,pt. copii e ceva f. frumos,adica vad la sufletelul meu cat se bucura cand vede personajele ei preferate,ma gandesc ca va fi f. incantata sa le aiba pe toate,pe o perinita...

Am descoperit de la ce a facut Ambra febra,are rosu in gat.Maine dim. o sun pe pediatra,sa vad ce sa-i dau,ca a inceput si sa tuseasca,si nu prea poate manca.
Am inteles aseara si eu si sotiorul de ce are probleme de constipatie.A trecut-o pupů,si in loc sa se puna sa faca,ea strangea curutul,de frica,cred.Si normal,ca nu face cand trebuie,apoi i se aduna si o doare cand face.Nu stiu cum sa o facem sa nu-i mai fie frica,inca e prea mica sa inteleaga ca tre' sa faca in fiecare zi,altfel are probleme...

Hai ca azi am avut si eu timp de povesti,mai rar se intampla .
Ma duc,ca a venit sotiorul de la lucru...

O seara placuta!

andreea, Ambra si 30+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Andreea-ma bucur ca ti-ai facut timp pt noi
din cite am inteles eu e vb de Roxali si sot nu de fratele lui
adica familiarii lui au spus ca i-a dat ea papucii acum
poate am inteles eu gresit
aici deja ne-am invatat cum merge treaba....din pacate daca faci bine de 100 de ori e destul sa faci o data rau ca apoi numai aia vad,intotdeauna tapul ispasitor e altul
asteptam fiocco
faina chestia cu coffaneto
in spital ati primit cadouri cind ati nascut fetelor?
unde am nascut eu se dau cadouri cu reviste,tot felul de produse pt bb si adeziv cu baby auto
am primit atunci 2 adezive unul il pun pe viitoarea masina
pitica mea tot calare pe tricicleta e ,v-am spus ca i-am luat un bb cu accesorii si se cam trage pe jos cu ea o figura de numa
la anul cind da caldura neaparat incepem si noi cu prima tricicleta/bicicleta
cu serviciul am mai scris si era sa pierd mesajul si nu mai stiam ce s-a intimplat ca am pierdut paragraful
deocamdata nimic,am intrebat,am de mers la interviu sa vad despre ce e vb
daca nu e asta a fi altul dar ceva tot iasa sint optimista
nu ma stresez ca de sint nervoasa si stresata si nemultumita iara ajung sa ma oftic mereu si ajung la cearta si asa bine ne merge relatia ca nu merita sa lasam nimic sa ne strice seninatatea
deja am avut experiente din cauza stresului si incercam sa le facem fata uniti si impreuna si in 10 ani de cind sintem impreuna e normal sa mai avenm cite un hop
in ianuarie avem 10 de cind sintem impreuna si 9 de matrimonio
o seara faina va doresc!

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

in ianuarie avem 10 de cind sintem impreuna si 9 de matrimonio
o seara faina va doresc!

Mami de Giulia -20/06/07

Felicitari!!! V-ati casatorit repede! Noi in decembrie facem 10 ani de cand suntem impreuna si 3 luni de la casatorie!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

salutari fetelor!
ma tot chinui sa pun niste poze si am deschis alt cont.deocamdata sunt doar poze mai vechi,dar vin si cele noi(la noapte daca reusesc).
va si sper sa intru mai tarziu

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

salutare natiune...ce harnici sunteti!imi dati tema "de noapte"sa zic asa...v-am citit cu mult interes desi ma dor okii in cap...astazi m-am simtit tare bn de dimineata,cald soare,tutza mea linistita,zambareata...pana cand am intrat in casa(am fost vreo 2h pe afara..nu exagerez dar erau cred 20gr la soare)nush cum dar am reusit sa-mi stric ziua.poate durerea de gat e de vina,cea de cap...boooooo nici eu nush cum de s-au schimbat toate in 2h...si acum tremur de frig,desi in casa sunt cel putin 23grade,plus k am stuffa aprinsa...am mainile sloiiiiiiiii....frisoane..sper k maine sa nu stau in pat!vb ieri de gripa porcina,iata k la noi aici sunt deja 3cazuri de care am auzit eu,toti vecini cu mine...cel mai mic copil are 4ani...iar ceilalti 26-27ani cred..sa speram k nu ma "loveste"si pe minenu mi-e frik pt mine k sunt destul de rezistenta,am mai avut pbl de sanatate si pana nu m-a daramat febra(am avut 40,5)nu m-am lasat ..dar mi-e teama pt tutza k e mik si sufera mai mult k mine dk se imbolnaveste!nush ce sa mai zic,oricum din cate am auzit este k o gripa "normala"doar k apar alte simptome gen:dureri de burta,voma,diaree,dureri de cap si febra peste 39.asa k fetelor fiti atente...mai bine prevenim decat sa combatem!

andreea:lasami pozicile pe adresa de e-mail dk ai tp si te simti bine..adresa este aceeasi k si aici...imediat o sa ma uit si la pozicile cu goblenuri...k sunt curioasa!despre restul nush ce sa zic,ai gria de tine si AMBRA si GEORGIO(ink nu m-am obijnuit cu numele)mai vb...

bionda.multumim pt aprecieri,nu-ti mai face atatea pbl legate de bb ALBERT,K ESTE MIC MARE,slab ..gras...te umplii de ganduri negative!DENISE are si cu cine semana,in partea mea suntem toti destul de inalti,tata are 1,85cm..frate-miu 1,90cm cred k am spus tot...plus k nu cred k putem valuta acum cum vor fi pe viitor,poate vor creste mai mult mai tarziu!ai incredere in puterile tale si sigur vei reusi sa-ti iei si permisul de conducere,cat despre cheltuieli din cate stiu eu poti plati in rate...asa k nu pierde tp-ul si apuca-te de treaba!curaj gaina k te tai.asa se zice pe acasa la mine

trm acum k m-am lungit...apoi va povestesc cu permisul meu de conducere!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

katia:ma bucur k piticul tau sta la gradi...cred k este greu la inceput atat pt tine cat si pt ea,pe mine ma apuca groaza de pe acum desi mai este o gramada de tp pana va merge!iti tin pumnii sa ai noroc,sa gasesti un loc de munk cat mai bun pt tine!oi-oi am uitat sa-ti spun de jucarie.e ff frumoasa...in rest cum iti merge?multi ani inainte,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!voi nu aveti nici un gand de bb2?dk ai dezbatut subiectul scz nu am fost pe faza...

roxali:imi pare rau pt pbl pe care le ai,nush ce sa zic sincer,nu te da batuta..lupta pt ceea ce-ti apartine..sti k noi femeile obtinem totul dk vrei,fa-o pt copilashii tai!o sa incerc sa-ti fiu aproape cu gandul dk te ajuta cu ceva,vroiam totusi sa te intreb,sotul e italian?din cate obs eu da..poate ma insel..orice si oricum ar fi nu te da batut k legile sunt aceleasi pt toti..

georgy:imi pare rau pt gogosik ta,nush ce poate fi,probabil a mancat cu pofta si i-a cazut greu la stomacel.asa cum spun si fetele nu a digerat..e pt 1-a oara cand papa carnita de pui?tu respecti ceea ce spune pediatrul legat de alimente?adik ii adaugi treptat cate ceva?eu din propria experienta(la sfatul pediatrei nu tin cont de toate)am incercat pana acum totul cu DENISE,chiar si carnita(de pui,vita,iepure)ii place totul..nu ii dau in fiecare zi dar 1-2 pe saptamana "gusta"cate putin din fiecare,cert este k nu am avut pbl cu ea deloc,multumim lui d-zeu--digera ff bine,nu are dureri...doar cu suculetul de fructe,k se imbaloneaza putin dar revine la "forma initiala"dupa ce trage cateva partzuriaveti grija de voi!

slimatei:da din pacate am ramas"setata"prost din acest punct de vedere,nici nu pot intra mai devreme de ora 17,pt k nu-mi permite net-ul asa este abonamentul...apoi sti cum e ,vine soul,pana gatesc,pap,fac baitza la tutza,strang si pun la loc se face destul de tarziu,numai in week-end pot intra 24 din 24h..ar mai fi dimineata o posibilitate pana in ora 9 dar din pacate sunt ff lenesa,imi place sa dorm,rar ma trezesc devreme...nu pot fi matinala k tine,imi lipseste ceasul biologic!cateodata as vrea sa ma pot trezi dar parca mai tare se lipesc genele cand vreau sa deschid okii...nush dk tu ma intrebai de bb2....SPER SA NU FAC CONFUZII,da avem de gand dk d ne ajuta pt anul viitor...apoi gata..cu acest capitol!ai ramas la fel de comica,cand povestesti despre peripetiile Stefaniei,este tare nazdravana....tin pumnii,cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele!

cred k am raspuns la toata lumea...o sa incerc sa tin pasul cu voi,dragele mele...numai ceva rau ne poate desparti,pana atunci va trebui sa ma suportati!trm k la msj-ul anterior am intampinat greutati...sper sa nu se stearga,k adiooooooo cine-si mai aduce aminte tot ce trebuie scris la cate am pe cap(dureri)

Mergi la inceput

acum va povestesc pe scurtde permisul meu de conducere!am inceput scoala greuuuuuuu tare,de teama refuzam sa merg sa ma inscriu,dar pana la urma m-am dus...am inceput in luna iulie2006...si l-am luat in iunie 2007,dar nu pt k am picat ci doar pt k erau atat de multe de invatat k ma intorceam acasa tare confuza si nush dk eram pregatita,intre tp au fost vacantele de vara,iarna(tp pierdut pt mine)apoi mi-a scazut foaia roz,alte cheltuiele alta distractie,ghinionul meu a fost k dupa examenul la sala(scris...asa cum stiti cu toate...la calculator cu schedina)mi-am luxat piciorul pe cand ieseam de la farmacie(ma dusesem sa-mi cumpar un test de gravidutza,care a fost neg prin urmare)apoi am piedut alte 30zile ..si s-a lungit carnatul rau de tot...m-am bucurat k am luat din prima si sala si la oras k in rest numai ghinioane am avut...cheltuiala a fost destl de maricik,600euro sala...apoi orele de condus 36euro la ora...nu mai stiu cate am facut,dar am depasit 1.200 pana la terminare...a fost bn k am platit in rate si nu am simtit atat de tare (am avut si tp)iar acum sotul meu drag nu ma lasa sa conduc...1:pt k e "putin"fricos..gelos...cred eu...2:pt k avem numai o masina..cu toate k asta nu este o scuza pt k socrii au 2 si 1 mi-au spus mereu k e a mea,dar numai cand o voi "conduce bine"asa k tot fara masina sunt!sa speram k se rezolva si pbl asta..k asa de mult imi doresc sa pot merge unde vreau cand vreau...iar momentan nu pot!asa k fetelor ambitionati-va rau si luati-va carnetul si mai mult de atat nu ascultati ce spun BARBATII!GATA ma duc la nani,k imediat imi face capul BOOOOMMMM....asa de rau ma doare!noapte buna,oriunde a-ti fi!

Mergi la inceput