Mamici si Gravidute ITALIA (62)
Raspunsuri - Pagina 11
ely2304 spune:
sal fetele.....va onorez si asta seara cu prezenta,sunt mai bn...astazi am stat in pat pana la pranz,iar prin casa nu am facut nimic,am papat si atat,sa speram k maine va fi si mai bine!
andreea:imi pare rau pt Ambra,poate este numai o raceala de sezon...nu-ti face griji,k sa eviti sa i-a si alte raceli,este ff sanatos sa pape multe fructe cu vit C...USTUROI(eu il fac cu iaurt,gen crema si il mai pap cu carnita)pana anul acesta eu nu am racit...incearca sa te odihnesti,schimbai programul de somn (cel de seara)dk poti,eu cred k este f tarziu pt ea...dimineata la ce ora se trezeste?
adresa:ely2304@yahoo.it...multa sanatate la pitic!
georgy:primul suc a fost de morcov,mar si portocala...dar te sfatuiesc sa nu faci aceasta "combinatie"k iese urat de tot...
numai in caz de constipatie amesteca toate aceste fructe..am patit-o cu tutza mea,eram la plimbare cand au apucat-o nevoile,pbl e k era varza pana la gat a trebuit sa o schimb de toate cele!acum ii dau suc de portocale,il fac eu la storcator uneori sau de mandarine,ii storc suculetul direct in gurita apoi ii dau sa pape dk vrea..cam atat...cu fructele...aveti un meniu bogat voi...incet va ajungem din urma!
ma bucur k GIULIA e mai bn.
tu esti bn?
stefania:am vz pozicile f dragute,ce fetita mare aveti...ba ai inteles bn...vrem bb2 dar la anul dk dd ne ajuta...ne intelegem k TANDA SI MANDA prin gaura cheii...![]()
katia:vz pozicile...ce domnisorik frumusik
doamne ce okii are..frumos costumasul cu hello kitty..ii sta f bine!bafta la cooperativa.poate e cu noroc!ce program are piti la gradi?![]()

asta seara gata cu scrisul,ma duc la nani devreme k maine nu vreau sa stau in cap de oboseala,profit k imi este mai bn si stau cumintik...noapte-buna!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
slimatei spune:
neata
capuccino,laptici si ceiut la pitici...
multumim de complimente
o zi buna!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
ali nustiu daca ai primit e-mail..dar am trimis si PM-uri asa cum m-ai asigurat tu ca pot sa-ti spun ce-mi trece prin bibilica
m-am asigurat sa-ti rapesc o gramada de timp...
sper sa ai timp ...imi cer scuze de marime
..iti multumesc anticipat !
azi e vineri 13
..brr..credeti in superstitii?![]()
eu nu... am auzit un banc de dimineata despre ghinion...
cica unul era tare ghinionist si credea tare in asta...
niciodata nu lua partea buna a lucrurilor..poate ghinionul care crede el ca-l avea, defapt era partea buna..ceva de genul(cum cred eu) ca daca ai nu ai prins autobuzul care tocmai ti-a scapat de sub oki..nu e ghinion ci tb sa te incurajezi cu alte motivea... putea sa faca accident,sa se rastoarne, etc..sau alte motive din astea...
si totusi sa spun partea comica a bancului despre bietul ghinionist...
ghinionistul nostru mereu se plangea ca nu avea noroc..intr-o dimineatza femeia il paraseste, ajunge la servici in ritardo si este licentiat..ce mai viata lui la punctul asta nu mai avea sens... asa ca spre searase hotaraste sa mearga intr-un bar sa bea o bere...
in timp ce ducea berea la gura vine unul si-i da doua palme si ii ia berea... ghinionistul se pune sa planga.. la care barmanul il intreaba...
-pai bine mai,ala iti ia berea, iti da doua palme si tu te pui sa plangi? ce fel de om esti?
- sunt ghinionist domnule!...asa de ghinionist n-am mai vazut... de dimineata m-a lasat femeia, serviciul mi l-am pierdut, m-am dus sa ma asez pe linia de tren sa treaca trenul sa ma taie..acesta si-a schimbat cursul, m-am dus sa ma spanzul-funia s-a rupt, pistolul s-a blocat cand am vrut sa ma impusc..
acum vin cu ultimii mei banuti sa beau o bere...si pun otrava in pahar si mi-o bea altul...pai spuneti cum sa nu plang?offf...nu sunt de'a dreptul ghinionist!
care-i partea buna?![]()
va pup
o zi buna...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
Berarpiri spune:
Am terminat de cusut elefantelul,dar pana sapt. viitoare n-am sanse sa-l termin,ca maine nu am timp sa cumpar ce imi mai trebuie...mi-e o ciuda,ca vroiam sa-i incep la Ambra.Dar lucreaza sotiorul,si maine seara avem invitati la cina,asa ca dim. am treaba acasuca.
ely-chiar ca ai platit mult scoala de soferi...nu te lasa,insista sa conduci si tu,ca pana la urma cedeaza sotul.Cere-ti si tu drepturile,pai nu se poate asa.
Am inteles dc mi-a dat ca nu e buna adresa,eu am scris si tanase,pe langa restul.Iti trimit pozele.
Ma bucur ca esti mai bine!Si eu mananc mujdei de usturoi,mai ales in sarcina asta as manca in fiecare zi,doar ca nu imi permit (imi place cu cartofi prajiti
).Stiu ca face f. bine.Ultima data a mancat si Ambra,ma ramas mirata,dar mi-a parut f. bine.Sper sa mai manance,ca e f. sanatos.
stefania-pacat ca nu a mai venit pisica,poate e mai bine asa.Ce sa-ti zic,ca eu ma atasez si de pestisori,iti inchipui de un animal
...chiar ieri am dus ultimul pestisor care a mai ramas (restul au murit) inapoi la magazin,ca nu vroiam sa-l vad si ep el cum moare.Nu avem noroc deloc la ei,am mai avut si alta data,si au murit.Asa ca nu mai vreau sa sufar cand ii vad morti.
Mersi pt. ,,corna"...am astepta aproape o ora azi la pediatra...important e ca nu are nimic grav Ambra,doar mucusori,mi-a dat un sirop omeopatic.
E f. scumpica Stefy,s-a schimbat...se vede in unele poze ca e smechera.Ce fain ca ai curtea,asa iese afara cand vrea.
andreea
,
Ambra si
30+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
katia-am vazut pozele,multe inimi o sa cucereasca printeas ta cu ochisorii ei
.Cred ca sa aiba Ambra costumasul lui Giulia,nu l-ar mai da jos de pe ea...a mea e fixata rau,cand ii place ceva,nu-l mai lasa nici cand doarme.
Multa sanatate!
georgiana-ma bucur ca nu a mai vomitat Giulia,inseamna ca a fost de la mancarica,cine stie dc nu i-a picat bine in ziua aia...Ce bine ca mananca de toate,asa nu ai motive de stres.Pana acum cateva luni,si Ambra manca de toate,acum ma chinui cu ea...s-a smecherit de cand pricepe una-alta.
Noapte buna!
andreea
,
Ambra si
30+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
slimatei spune:
neata!
multumim de complimente andreea
ma bucur ca Ambra e bine!
... cat despre animalute, tocmai asta e problema..ca te atasezi si ti se rupe inima daca se intampla ceva cu ei...
mi-a adus sotul niste gutui..ca sa le mananc asa nu-i ca-mi plac cine stie ce...sunt bune, dar nu ma omor...asa ca am sa caut o reteta de gem ceva sa le fac..ca de nu se strica...la cat le tregem noi cu fructele...
mai vroiam sa zic ceva da' nu-mi mai amintesc...
va pup pe toate si un we frumos!
papa buuun
slimatei spune:
i-am cumparat lui stefi www.clementoni.it/more.php?id=11476&nprod=Le%20Parole" target="_blank">jocul asta..dar am ramas un pic dezamagita de cat de putine imagini erau(doar 12), in comparatie cu cat costa.. pe cutie scria 36 de cartonase..dar erau puse in calcul si bucatele cu cuvinte... per me non vale... asta e naspa, ca nu stii la ce sa te astepti si cand nu poti controla...
dupa i-am luat www.clementoni.it/more.php?id=11484&nprod=Le%20mie%20Prime%20Parole" target="_blank">asta..si chiar daca cartonasele sunt mai mici dar sunt mai multe...
nustiu daca va intrat linkul mai sus... oricum e vb de asta:www.clementoni.it/main.php?liv1=catalogo&liv2=prima_infanzia" target="_blank">Le mie primele parole si de www.clementoni.it/main.php?liv1=catalogo&liv2=prima_infanzia" target="_blank"> Le parole
de la clementoni...
stiu ca e pt copilasi mai maricei..dar i-am luat ca sa se obisnuiasca macar cu imaginile prima si dupa poate reusim sa combinam si altceva... si am vazut ca-i plac tare...mai mult decat sapientino comp. pe care-i luasem...nu zic ca nu se joaca cu el, dar cred ca inca e prea mica sa inteleaga prea multe...
cred ca mai mult ii plac astea, ca sunt ca cartile de joc..si lu' ma'sa -i plac cartile..observ ca din ce in ce mai tare mi se aseamana si nu numai la fizionomie![]()
nici nu stiu ce o sa-i iau de Craciun, ca de papusi nu prea ii plac ..am mai mers asa prin magazine..dar n-a atras-o, nici Ciccio bello..desi am vazut unul frumos tare
..era cred ca cat ea de inaltime dar si pretul era in jur de 90 euro![]()
da' poate ne da ea o idee pan' la urma ..continui sa o port prin magazine..![]()
voi mai aveti ceva idei?
papa buuun
slimatei spune:
daca ar fi mai mare Stefi...as pune'o sa scrie o scrisoare Mosului
sper sa nu primeasca raspuns din asta
:
Un copilas ii scrie lui Mos Craciun:
- Trimite-mi un fratior.
Mos Craciun raspunde:
- Trimite-mi-o pe mamica ta mai intai !
Berarpiri spune:

da figura mai esti,stefania!
Se vede ca esti bine dispusa.
Eu cred ca o sa-i cumparam un Mickey Mouse de Craciun.Vroiam sa-i luam o papusa,dar a vazut acum 2 seri,intr-o revista de la Eleclerc' un Mickey Mouse care si vorbeste (bineinteles ca ea nu stie),si de atunci intr-una ne zice sa-i cumparam ,,micky".Sunt multe jucarii la reducere in perioada asta,mai ales la mag. asta (Conad Eleclerc),era o revista plina doar de jucarii in oferta.Si sper sa-i fac si penita cu personajele ei preferate,si gata.Eu zic ca ajunge ca si cadou de Mos Craciun...
La cat a adormit Stefy aseara?Ambra a adormit la 24.15,e devreme,avand in vedere ca toata sapt. adormea pe la 1...
Ma duc sa mai stau umpic in pat,ca iar m-am trezit azi-noapte la 4 ( a tusit f. tare Ambra),apoi s-a trezit Ambra la 7,acum doarme iar,dar o trezesc,nu o mai las sa doarma mult,ca altfel sta noaptea tarziu.
andreea
,
Ambra si
30+
;
katiapam spune:
Neata!
Stefy esti mortala 
ne spui bancuri,glume si ne bine dispui
se vede ca esti mai cu chef de viata ![]()
bravo!
frumoase jocurile si educative
inca e devreme pt ele dar mai invata cite ceva
a mea e cu bebe mic are deja destui dar tot nu ar refuza
noi cred ca luam bucataria hello kitty ca stiu sigur ca-i place
la noi problema e spatiul ca avem doar o camera dar ne descurcam noi
cealalata camera nu se poate folosi,e friguroasa tare de tot
avem banco scuola,am eliminat cortul ,sacul de jucarii,patutul si caruciorele de baby si mai urmeaza bucataria ![]()
Andreea-sanatate Ambrei
asteptam poze cu fiocco
cred ca o sa fie incintata Ambra de Mickey ![]()
mai ales cind au ce-si doresc
spor la pregatiri pt deseara si o seara frumoasa alaturi de prieteni
noi nu stim ce combinam inca......
si Giulia cauta costumul si sta cu el imbracata de nici la masa nu-l da jos de nu sta bine la masuta de caposul ala de pisic
,depinde cum are chef si ea
eu l-am luat anul trecut cind mergea la gradi si trebuiau costumati de carnevale
a mea a primit un mickey mic de la cineva care a fost la paris la disney dar nu prea il baga in seama deloc
mai trec eu pe aici mai incolo
poate mai veniti la cafea
multumim pt complimente
Mami de Giulia -20/06/07