Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

da da da... sunt dincolo de Carpatii astia! ce, te faci ca nu ma vezi?

si tu stai mama la serviciu ca doar tb.sa faci rost de bani sa-ti cumperi hartie sa ii scrieti scrisoarea aia lu' mos craciun... nu vezi ca veni vorba? ce-ai uitat? lasa ca ma duc eu in parc cu Adeluta ne jucam si pentru tine ca nu suntem jucate de 2 zile! ieri si luni si eu tot asa, am facut ce-am facut pana s-a facut ora 17 si s-a intunecat! Noroc cu Adeluta ca nu stie inca exact cum o duc cu vorba...

luni i-am zis ca "mergem la elena, pe urma la supermarket, pe urma in parc" si cand sa iesim afara de la supermarket ia soare de unde nu-i.... se facuse deja ora 17! am consolat-o zicandu-i "lasa mami ca asteptam sa iasa iar soarele si mergem atunci, ok?" si fata a inteles! nu si-a pus nici macar o data problema ca dureaza vreo alte 14 ore! ... in schimb daca ii ziceam "lasa ca mergem maine" era jale!
iar ieri am facut mancarica dimineata, iar pe la amiaza a inceput o ploicica numa' buna sa stam acasa! si iar s-a facut ora 5! cum sa mai iesim la topogane? vrei sa ne pape catelu?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

alooooooooooo... desteptarea! capu' sus ochii-n tavan! scoateti nasul din perna! vad ca nu v-ati prea inviorat! vreti sa se inchida subiectul? (musso ai fost tare cu previziunile astea )

pe unde mai umblati fete dragi? alina.a nu te-am mai vazut de mult pe aici! dar eu ti-am vazut pozele recente cu Elisutza bulinutza! faina gimnastica fac fetele acolo... cu orele petrecute in limba engleza cum e? va zice ceva? Adeluta de exemplu a capatat 2 ticuri "aooo".... bla-bla ce zice ea acolo... si pe urma "shiiiiiiiiii..." si iar "shiiiiiiiiii...", "oke" "oke"... "pa,pa" (oke fiind OK-ul pe care il mai zicem noi din cand in cand!)... stie fata SI engleja? stie! FRANCEZA STIM DE DEMULT... mai stiti povestea cu "ce matin, comme chaque matin, le petit Colin..."

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

de Timi stiu... umbla HAI-HUI toata ziua si eventual se lupta iar cu diversificarea! SUCCES si rabdare iti dorim din nou! stim ca stii ca nu-i usor dar trece si asta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetili!
Karli, mercic de raspuns. Sigur ca il pregatesc pe micutz deja . Ii spun intruna povesti cu Mos Craciun care aduce multe jucarii si dulciuri si multe altele frumoase si i-l si arat la TV. Ma gandeam doar sa nu se sperie, sa se socheze Doamne fereste. Sper ca nu, eu sper ca va fi frumos...

Destepta---aaarea! Hai, fara lugu-lugu, cafelutze, ceisoare, alea alea. Jos din pat imediat ca avem treaba. Haoleo, asa-mi facea maica-mea sambata dimineata :"jos din pat ca avem treaba, sa bagam aspiratorul!". Asta in cazul fericit in care nu se apuca ea sa il bage deja ca sa ne trezim in zgomotul ala enervant de-mi venea sa-mi tai venele cu pieptanu'

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata.

scot eu nasul la lumina. nu pe al meu, ci pe al lui David, proaspat curatat si operat cu succes. a fost super ok, fara nimic neprevazut, fara voma si alte episoade prea spectaculoase. doar dupa ce mi l-au adus a fost un pic mai agitat, ca un hopa mitica, eu il puneam jos, iar el se ridica imediat. dar pun pariu ca ar fi fost aproape la fel de agitat si daca l-ar fi luat in sala de operatii doar sa-l gadile la talpi, ca el fara ma-sa e distrus .
oricum, agitat a fost doar vreo 10 minute, apoi doar un pic marait si apoi a tras un somn de a rupt patul in doua.

mai greu a fost sa asteptam sa ne vina randul, de pe la 1 pana la 4, chiar in orele de somn ale mandrului, care n-a pus geana pe geana pt ca erau copii si a preferat sa se zbenguiasca cu ei.

gata, a trecut. daca inainte de operatie mai aveam ceva reticente, acum sunt convinsa 100% ca am luat decizia cea buna.

Jadi, .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vio, la gradinita la David, anul trecut se speriau de Mos doar cei micuti (de vreun an), dar cei mai marisori (cam 2 ani) erau bucurosi. Al meu, care atunci avea 1 an si 3 luni nici nu s-a speriat, nici nu s-a incantat peste masura, a luat cadoul si s-a carat rapid din fata lui .
acum ii mai zic ca daca e cuminte vine Mosul si ii aduce cadouri sau ca daca nu e cuminte, nu mai vine (in functie de circumstanta). pare sa priceapa ca totusi Mosul e ceva de bine .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza........
vivela, ma bucur ca ati trecut cu bine si peste asta! sanatate multa lui david si sa-i fie de bine "interventia"
eu n-am mai ajuns de dimineata la doftorul cu transvaginala datatoare de placeri nebanuite, pt ca mi-a fost lene! de fapt m-am enervat cu statia lui 178 de la Gara , pe care "ba o vedem si nu e" , si am decis sa aman pana pe 26 cand am alta programare ....sper sa fie ok.....
andrei se mieuna de dimineata din cauza maselelor. soacramea era disperata: vino acasa ca plange copilu! i-a dat nurofen si morcov sa roada si era mai bine!!!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

felicitari pentru reusita operatiei, Vivela!
ma bucur ca a trecut si asta si poate de acum David va raci mult mai putin si tu vei dormi bine, fara sforaiturile lui si teama pe care o aveai.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
eu n-am mai ajuns de dimineata la doftorul cu transvaginala datatoare de placeri nebanuite, pt ca mi-a fost lene!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Nu stii ce pierzi...

Mergi la inceput

Vivela, , bravo, sa va fie de bine si cu multa sanatate!

Mergi la inceput