Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

http://www.trilulilu.ro/dragos_adrian/2e9de6a9023ff5

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
greieras m-ai omorat cu schimbatul ordinii,cum? pui intai mancare,apoi spalatul,etc...ntz,ntz..nu,o zi epilat,o zi coafat,o zi manichiura,o zi shoping,o zi cu fetele,o zi cu sotul si o zi cu casa...
mai vio,ce zici tu acolo cu eco transvaginala si bucuria..

andra,ce mai faceti?ce mai face mara cea frumoasa?

edit:fii-miu scrasneste din dinti de mi se ridica parul in cap,doar ziua,voit,incerc sa-l ignor..parca mai era cineva.

Mergi la inceput

Deci, eu trag concluzia ca e de bine si la intalnirea cu doctoru'!

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Musso....pai cam asa ma gandeam si eu.....cum sa schimb ordinea????
Ca ce mi-as dori eu...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

pai incerca o saptamana ca macar tre zile sa faci ceva si pentru tine..uite,eu printre cumparaturi,plati si alte alea mai strecor un pluover sau vreo crema..macar sa stiu ca exist,ca altfel o iau pe campii.

Mergi la inceput

Pai eu incerc...incerc...dar nu reusesc sa echilibrez.....ce sa echilibrez ca sunt coplesita...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, esti mortala .
Georgi, stiu ca voiam sa-ti zic ceva dar am uitat, in orice caz, era de bine . Cum e cu mainile, ai gasit vreo crema buna?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, georgi, greierash, carla

Tema de dezbateri ca sa nu se-nchida subectu' sa se-ntristeze [georgi[/b]: vroiam sa va intreb daca voi organizati ceva pentru strumfei de . Mai precis eu as vrea sa aduc un vecin sa il imbracam in Mos si sa le aduca daruri lui laur si raducu (vecinul si prietenul lui). Acum problema e: oare se sperie? O sa-i placa?
Eu imi amintesc cat de fericite si emotionate eram eu si surorile mele cand venea Mosu'. Se imbraca nasul meu si am crezut pana la 9 ani ca El e. Era tare frumos. Si acum am casete audio cu inregistrarile poeziilor pe care i le recitam lu' Mosu. Deci, ce ziceti?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata!

Vio eu zic sa incerci cu MOSUL! cel adevarat of course...! si sunt sigura ca nu se sperie nici un copil la varsta asta daca ii arati in prealabil o poza cu MOSU' ... si mai ales daca povestesti frumos despre el dinainte, astfel incat sa-i creezi copilului starea necesara sa-l astepte cu bucurie! Musai sa adaugi faptul ca MOSU' aduce cadouri multe! (JUCARIIIIIIIIIII bomboane.... nebunii etc.. fiecare cu ce stie ca-l/i sensibilizeaza pe micutz/a/i/e).. eventual dupa ce ii canta o colindutza ceva si isi recunoaste faptele bune de peste an! ... insa cu toata siguranta asta teoretica de care zic mai pot spune ca de la Adeluta de exemplu prevad urmatoarele momente de mare taina: intra MOSUL cel batran, cu barba alba, cu fes rosu... ala, ala... si Adeluta se si da cu fundu'napoi pana ajunge in bratele mele, se pune cu fata la pieptul meu si scoate cate-un ochi sa mai vada ce face CELEBRUL MOS ... o sa fie interesata strict de cadouri, de cutiile colorate numai daca nu e prea invaziv mosul cu ea! ca daca ii cere sa vorbeasca, a pus-o! mosul of course! deci la asta ma astept eu! ca sa merg cu intrebarile mai departe... voi? oricum o sa povestim si dupa Craciun ce-au facut/cum au facut copilasii.. dar e haios sa vedem ce surprize ne ofera strumfii nostri, ca la varsta asta le trec tot felul de chestii prin cap!

Ieri ma uitam cu Adeluta la niste poze de pe cand eram gravida... si ii zic printre altele ca "uite ce burtica mare avea mami.. acolo in burtica era Adeluta" si ea "ba nu" si eu "ba da" , iar ea "nu, ba da" si pe urma ii explic, uite tu erai in burtica cand erai mica mica, asa ca bebe (de jucarie).. si intr-o zi a mers mami la spital si doctorul te-a scos afara... iar ea "nu, doco' " (nu doctorul).. si atunci zic "dar cine?" .... iar ea profund incurcata de exercitiul de imaginatie, cum era ea in burtica (daca asa am zis c-a fost) si cum o fi iesit a facut o fatuca asa de dulce de fetita mirata/intrebatoare/chiar incurcata... pe urma o intreb "dar de unde crezi tu ca ai venit?" iar ea se gandeste un pic si imi zice: "din apa" ... adevarul de fapt asta e! pe jumatate! nu-i asa? stie fata ce stie... o mai avea ceva amintiri de-atunci?

si pt.ca am ratat niste zile/niste bancuri vi le spun acum:
AP - acordul parintilor
Pe Transfagarasan, in alerta, urca Aro-ul politiei in marsarier. Un trecator ii intreaba:
- Da bine mai baieti, de ce urcati voi pe traseul acesta periculos cu spatele?
- Pai, ne-am gindit ca daca sus nu gasim loc de intors, vom putea veni la coborare cu fata.
Dupa un timp, din nou echipajul politiei, coborand Transfagarasanul, tot in marsarier. Trecatorul din nou:
- Pai bine mai baieti, de ce coborati Transfagarasanul cu spatele?
- Am gasit loc de intors!

Atentie! de la 12 ani in sus!
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in fund !
- Afara !
- Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea!

Atentie! de la 18 ani in sus!
Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau . Una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce ne-mai-virgina. Cealalta o intreaba:
- Cum e? Povesteste-mi!
- Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit!
Prietena sa, intrigata, intreaba:
- Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac?
- Nuuuu!
- Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi?
- Da! E ca durerea de masea!
- De ce ca durerea de masea?
- Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata!

Have fun!

eu imi flutur valiza-n vant si batista-n gara si plec la treburi; ete c-a iesit si UN SOARE MAAAAAAAAAARE numa' bun sa ne insoteasca la topogane azi! pupici!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neata!
karli, nu cumva esti in Piatra Neamt? ca si la mine a iesit acelasi soare si e caaald afara si frumos... numa' bun de stat la servici pana se intuneca!

va doresc o zi frumoasa si o dimineata cu soare si o cafea calda, aburinda...mmnnmmmm!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput