Strumfi de iul-aug 2007 (162)
Raspunsuri - Pagina 4
brazuca25 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI: STRUMFI, MAMICI, TATICI, FRATIORI/SURIOARE ! Si noi ne sarbatorim azi, eu si sora mea purtam numele sfintilor de azi, special sa ne putem sarbatori ziua impreuna. Deci va fac cinste virtual si voua
Din pacate era cat pe ce sa sarbatorim la urgente, pentru ca domnisoara fiica-mea mai nou sa crede alpinista si aseara a reusit performanta sa cada in cap de pe bratul unui fotoliu direct pe parchet. Are un cucui maaaare si nu suporta nici sa o atingi pe cap. Si eu ma laudam ca e tare cuminte Deny si nu face traznai.
In caz ca nu am facut-o pana acum, le felicit din inima pe proaspetele mamici si pe noile gravidute! Sa aveti copilasi sanatosi, cuminti si sa va aduca numai bucurii!
Si spor la treaba celor ce incearca sa mai faca un bebe! Sa auzim vesti bune cat mai curand.
mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
oanamada spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care se srbeaza azi! Sa fiti iubiti, sanatosi si mereu voiosi!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
violetan spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi,cu multa sanatate, bucurii si surprize placute!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
andicu spune:
La multi ani pentru cei care-si sarbatoresc numele azi, de Sf. Mihail si Gavril!
Urari in special pentru Dodo Gabriel- Sa-ti traiasca doamna Jadi! si pentru Razvn Gabriel _ Xerxe, sa-ti traiasca!
musso17 spune:
fetele,
cica au spus astia la stiri ca fii-miu se incadreaza la sf mihail..am fost sunata si felicitati,dar eu stiu ca nu..
mychydutza spune:
neazaaaaaa.............
multumesc de urari ieri ne-am "sarbatorit" la dublu, si eu si soatza!
nikole, sa va fie de bine mutarea! Brasil, Brasil.....si felicitari pt albastrica!
simo, foarte, foarte tare! sanatate multaaaaa.............
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
housepocket480 spune:
Buna
M-am intors si eu la baza si cat am fost plecata la Bruxelles, am avut ocazia sa ma intalnesc cu oanamadasi cu Catinca.
Oana e o draguta si a fost o gazda foarte buna, am reusit sa ajungem intr-un magazin cu jucarii de langa Bruxelles si desi i-am luat lui Matei destule, tot imi pare rau ca nu am luat si alte jucarii la care am ramas atunci in gandire.
Despre Cati ce sa va spun: e mult mai frumoasa in realitate decat in poze, vorbeste foarte clar si stie foarte multe lucruri (chiar unde sta, desi sta de putin acolo). Dar ce mi-a placut mult este ca e foarte cuminte, nu pleaca de langa mama ei deloc. In magazin sta foarte cuminte langa mama ei si nu alearga ca Matei peste tot.
Ma bucur mult ca v-am cunoscut si daca mai vin pe la Bruxelles mi-ar placea sa ne mai vedem. Pupici
Cat despre aeroport, nu era nimeni cu masca pe fata (numai eu bineinteles) si nu mi s-au parut speriati ca noi. Plus ca la intalnirea la care am fost vin reprezentanti din toate tarile Europei si desi spun ca au numeroase cazuri de gripa, ei o trateaza ca pe o gripa normala si nu se panicheaza ca noi.
Pupici la toata lumea
Mama lui Matei Alexandru
Luna1 spune:
Hola!
La multi ani sarabatoritilor de Mihail si Gavril. Se incadreaza aici si Cosmin fiind botezat si Gabriel insa numai la biserica.
Nikole felicitari pentru Albastrica, abia astept sa pui poze cu ea, poate nu mai dispari iar.
Eu sunt super obosita fie-mea a tinut-o in febra de ieri de la pranz pana azi dimineata, doar febra 38.5-39 insa nimic altceva, nu tuse, nu muci, nimic. Incep sa cred in raceli pentru ca cu o seara inainte am mers la artificii (aici pe 5 noiembrie nu e numai aniversarea casatoriei mele ci si o sarbatoare nationala mare si atunci sarbatoresc cu artificii in weekend, zici ca e de revelion in Romania), si cand am ajuns acasa era Lis era bocna. Presupun ca de aceea si febra de ieri.
Ma rog la Dumnezeu sa nu devina mai serios ca si eu si al meu suntem super ocupati la serviciu si nu putem lipsi, eu pana miercuri, joi vineri si luni sunt in concediu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)