Strumfi de iul-aug 2007 (162)
Raspunsuri - Pagina 5
jadi spune:
Buna dimineata si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de ieri!
Noi am avut in vizita prietenii nostri de concedii cu 2 baieti plus 2 ai mei, au facut o nebunie in toata casa. Dodo are un ditamai cucui ca i-a nimerit un tren in fata si Vlad s-a gandit sa scoata toate jucariile din cutii sa le aseze frumos in usa de la camera lor si apoi sa stivuiasca si cutiile acolo de ziceai ca e cazemata. Noi stateam frumos la bucatarie fericiti ca se joaca aia mici in liniste Si desi la 10.30 erau in paturi, nu a fost chip sa ii culc pana la 12 noaptea. Noroc ca le facusem baie la pranz si pregatisem rucsacul de gradi ca aseara imi venea sa ii atarn in cui pe amandoi.
Lui Dodo i-am luat un tort, i-am pus lumanare si i-am cantat LMA si avea ochii umeziti de emotie. Si a suflat asa frumos, altfel decat la petrecerea de 2 ani, parca a crescut asa de mult in astea 4 luni! Si a fost incantat de carti si jucarii. Noi i-am luat o pisica sa completeze colectia (baietii mei sunt innebuniti dupa pisici) plus un Rory cu care a dormit azi noapte in pat. Partea proasta e ca daca apesi pe sapca soferului, scoate tot felul de sunete, am tresarit noaptea in somn de cateva ori.
Au fost si socrii la noi si am profitat ca mi-a trimis mama 3 salai si mi i-a facut socrela pane si la 11.30 Vlad urla ca vrea snitel de fapt vroia peste dar ii confunda. Dodo a mancat si el cu o pofta, cred ca il mostenesc pe sotul meu, eu mananc atat de rar peste si niciodata cu vreo placere prea mare .
Cam atat, sunt cam obosita dar vine mama in weekend, poate apuc sa ma odihnesc si eu!
musso17 spune:
neatza
slaba activitate,ma intreb cat o sa mai tina subiectul.
inteleg ca nimeni nu stie daca fii-miu e de serbat de sf mihail...trebuie sa vorbesc cu un preot ca sunt curioasa.
housepocket,bravo pentru calatorie.
luna,sanatate adelisei.
Vivela spune:
neata
la multi ani si de la noi pentru sarbatoritii de ieri, sa traiti si sa infloriti!
era sa-l cheme si pe David si Gabriel, dupa ce vreo cateva luni discutasem cu sotul ca copilul nostru o sa aiba un singur prenume, si ala va fi David, dupa ce am nascut si chiar inainte sa plece spre starea civila sa-l declare, cica: "eu m-am gndit sa-l cheme si Gabriel" . m-am opus cu o privire de lauza fioroasa, numele e chiar frumos , dar na, sunt mai reticenta la schimbari bruste .
eu mi-am luat vineri rezultatul la analizele de sange, cica-s perfecta, toate sunt in parametri normali. vreti si voi secretul sanatatii absolute? mancat prost, dormit prost si stres cat cuprinde!!!
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
jadi spune:
„In ceea ce priveste radacina Mihu cu derivatele Mihnea, Miu, nu credem ca se regaseste in Mihail datorita campului semantic nou, oglindit si in literatura populara, in special in balada. Numele au avut si au mult de spus in ceea ce priveste caracterizarea personajelor. Mihnea, cu forma prescurtata Mihu, este un prenume specific romanesc, format pe teren romanesc, intr-o perioada veche, fara sa fie derivat de la Mihail (…) Forma prescurtata Mihu, prezenta in numeroase versiuni ale baladelor populare, are ca determinant substantivul „copilu’“ nu din rationamente stilistice (rima) cum s-ar crede, ci „copilu“, „bastardul“, frumos, viteaz, dar nefericit, infratit doar cu codrul in care se gaseste frate, tata, sora, iubita. Sentimentul amaraciunii, generat de singuratate sau injustitie este mahnirea, rezultat al actiunii verbale a mahni, verb incadrat intr-o veche si bogata familie lexicala, ce figureaza in toate dictionarele, vechi si noi, cu etimologia necunoscuta. Inregistrat in limba veche, in primele traduceri ale textelor religioase, este folosit cu o mare frecventa ca sinonim al verbului a intrista…“
Asta ama gasit eu!
musso17 spune:
multumesc jadi.
deci mihnea vine de la mahnit..nasol,nu m-am gandit nici o clipa cand l-am ales...dar sa vad parte plina apaharului sa speram ca va fi mahnit de injustitiesi nu de singuratate..hai ca bat campii.
CarlaV spune:
'Neata,
Eu sunt terminata de somn, mandra mea mica s-a trezit azi-noapte din 60 in 90 minute. Am pus-o sa suga, ca altfel nu adormea la loc repede, desi ea nu de foame s-a trezit. Am numarat 6 treziri, apoi am pierdut sirul.
Vivela, felicitari pentru analize si multumim pentru reteta, ce simplu era .
Luna, sanatate multa Adelisei, exact asa a fost si la noi.
Cateva poze cu Saby ieri: http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3?authkey=Gv1sRgCKH6qtW9-NmCjwE#5401800764433612642
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
musso, vad ca jadi ti-a spulberat...iluziile! mihnea nu prea suna a mihail, asa cum nici marius nu prea suna a fi serbat de Sf.Maria, asa cum imi explica "stiintific" nasul lui, andrei care se intituleaza tot marius!
carla, cu cine se pupa Saby???
jadi, ati facut party in toata regula! ce bine ca mananca ai tai peste! andrei n-a mancat niciodata, in orice forma ar fi fost preparat.....
vivela, felicitari pt analize! tzine-o tot intr-un stress si intr-un nemancat, daca-ti prieste!
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
CarlaV spune:
Saby se pupa cu Bob .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
Bob-Bob, dar Bob who? bob dilan, bob marley????????
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
sunflower1979 spune:
salut!
urez si eu cu putina intarziere "la multi ani!" sarbatoritilor de ieri. va doresc din suflet sanatate, o viata frumoasa si daca ati mai avut si greutati, sa ramana in urma!
Georgiana si eu am ramas uimita cand am auzit ieri ca si numele Mihnea se sarbatoreste; asa cu extinderi ajungi cine stie la ce nume care doar seamana.
asa viitor sumbru ii prevezi tu forumului...eu ce mai citesc? oricum micky a zis ca nu pleaca!
Carla eu sunt pur si simplu topita dupa Saby. o arat colegelor de la servici parca ar fi a mea, asa mi-e de draga. sa fie sanatoasa si ea si surioara si sa va bucurati de ele.
Luna eu zic ca la cat de calita e Lis, a luat-o si pe ea un guturai, nimic serios. sper sa fie ok si sa poti sta linistita la servici, fara griji. sanatate multa!
Jadi te cred ca baietii tai te umplu de nervi, dar esti asa comica la povestit ca as tot citi postarile tale. nu mai zic de incurajarile tale de mama patita cu de toate! multumim.
Simo sper ca ti-a mai trecut raul. cat despre bb2, nu stiu de unde le mai scoateti, ca ma stric de ras!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"