Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Felicitari pishco!!! sa ai un bebita papacios si sanatos!!!

35+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

iata si povestea noastra la aflarea marii vesti:
dupa o perioada de 6 luni de pauza dupa anticonceptionale (perioada in care ne-am protejat)am hotarat sa incercam, si spre fericirea noastra s-a intamplat chiar din prima luna. banuiam ceva dar nu eram sigura. am facut un test si cand am vazut doua liniute am izbucnit in plans(de emotie). sotul meu m-a luat in brate si m-a pupat, dupa care a inceput sa sune restul familiei spunandu-le ca vor fi bunici, unchi, matusi (dupa caz).
cred ca imi va ramane mereu in minte fericirea cu care anunta el pe toata lumea ca va fi tatic. la fel este si acum cand vine acasa intai burtica si apoi pe mami.
la toate fetele

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia86

iata si povestea noastra la aflarea marii vesti:
dupa o perioada de 6 luni de pauza dupa anticonceptionale (perioada in care ne-am protejat)am hotarat sa incercam, si spre fericirea noastra s-a intamplat chiar din prima luna. banuiam ceva dar nu eram sigura. am facut un test si cand am vazut doua liniute am izbucnit in plans(de emotie). sotul meu m-a luat in brate si m-a pupat, dupa care a inceput sa sune restul familiei spunandu-le ca vor fi bunici, unchi, matusi (dupa caz).
cred ca imi va ramane mereu in minte fericirea cu care anunta el pe toata lumea ca va fi tatic. la fel este si acum cand vine acasa intai burtica si apoi pe mami.
la toate fetele

33+

foarte frumos .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, mami KRELIA! BB RARES!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Felicitari, d-na RAMONA NEGRU! Casa de piatra!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Azi am fost la serviciu si am o groaza de recuperat...tot citesc sa ajung la zi.

pt. Camy si Bb sositi acasa.

Am ratat agitatele de dimineata si acum astept Bb de azi, vad ca unii s-au reprogramat... mai pastram agitatele pe aproape.

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

URGENT - va rog din suflet sa o ajutati pe colega noastra de odisee Lacramioara2 cu o programare la echo la Dr. Herghelegiu. Cine este dispus sa cedeze programarea sau o poate ajuta altfel sa ajunga la dr. - va rog PM user Lacramioara2.
Multumim

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Eu am contractii la mersul cu masina pe drumuri proaste "din totdeauna", cum vine vorba.

Cu uitatul stau din ce in ce mai "bine": uit daca mi-am luat sau nu pastilele (vitamine, no-spa); uit in "drumul" de la chiuveta la masa de bucatarie ce aveam de facut, ce sa mai zic de "excursia" din dormitor in bucatarie...de ce am plecat de fapt?!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Felicitari, Tiusca, pt. formatia de 4!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Felicitari, mami PISHKO si BB de mami PISHKO!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput