Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Romanita ,Asa este micutii vin cand vor ei
Ramonaradu ati astept 2 ani,dar merita asteptarea

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor, in sfarsit am avut si eu putin timp sa deschid calculatorul sa va anunt marea veste.
S-a nascut si minunea mea prin cezariana programata la 9:10 pe 28. 3.300 kg, 51 cm si apgar 10, premiantul mamii.
Este un cuminte, frumos si sanatos. Urez in continuare burticutelor sarcini usoare si nasteri si mai si.

pishko +39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Felicitari tiusca, ma bucur ca a mai luat bebe in greutate, sper sa reusesti sa il faci pe matei sa te ajute si sa nu mai fie gelos.

Flicitari pishko, sa iti traiasca bebelul, sa fie sanatos!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Multumesc Ramonaradu! iti dai seama ca si pustiul meu o sa toooot scrieeeee ca si numele de familie e mai lung, dar na! noi i-am pus doua nume sa aiba de unde alege!

35+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Fetelor, in sfarsit am avut si eu putin timp sa deschid calculatorul sa va anunt marea veste.
S-a nascut si minunea mea prin cezariana programata la 9:10 pe 28. 3.300 kg, 51 cm si apgar 10, premiantul mamii.
Este un cuminte, frumos si sanatos. Urez in continuare burticutelor sarcini usoare si nasteri si mai si.

pishko +39

Felicitari!!!Sa va creasca mare premiantul,sa fie sanatos si fericit !Poate ne spui si numele.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

RamonaC-si la mine lohiile dureaza de 2 sapt si sunt urat mirositoare.Am fost la doctor si mi-a facut control pe masa,care spre surprinderea mea,nu a durut.Si al meu bebe are un ochisor care curge.Nu a trecut cu ser fiziologic si d-na doct.ne-a dat nettacin.O picatura de 3ori pe zi.
Va pupic

Felicitari pentru bebe si sa aveti parte numai de bucurii si zile senine in formatia de 4. Chiar asa, cum il cheama? Pozica cu el ne trimiti si noua?
Ce a zis dr de lochiile alea? Eu nu stiu cand apuc sa ajung la dr, ca nu vreau sa il las pe Dominic cu soacra-mea . Ti-a luat lama cu secretie pentru laborator, sau doar s-a uitat inauntru?

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Pishko felicitari pentru bebe premiant. Sa fie asa toata viata!

Si cred ca trebuia sa incep mesajul trecut cu: BUNA ZIUA, dar eu is cam uituca si voi ma stiti deja, asa ca ma scuzati , nu?

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Buna gagici!
Va mai aduceti aminte si de noi?Am nascut pe 22 oct.un printisor tare "finut"2350gr si 45 cm.Acum deja am facut si noi falcute si nu mai suntem chiar asa "finuti".Am reusit sa citesc si eu ceva din urma.A fost tare grea recuperarea.Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici si tin pumnii ptr.cele ce urmeaza sa nasca.
Noi suntem bine,am un bebe super cuminte care doarme si mananca.Rar plange,un pic la baie si un pic cand schimbam pampersul.Mai rau este cu Matei,care spre suprinderea mea,nu a reactionat cum ma astptam.Este si gelos dar il si iubeste.Trebuie sa ne obisnuim in formatia de 4.
RamonaC-si la mine lohiile dureaza de 2 sapt si sunt urat mirositoare.Am fost la doctor si mi-a facut control pe masa,care spre surprinderea mea,nu a durut.Si al meu bebe are un ochisor care curge.Nu a trecut cu ser fiziologic si d-na doct.ne-a dat nettacin.O picatura de 3ori pe zi.
Va pupic

sa va traisca sa fiti sanatosi

37+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Multumesc fetelor.Pe "gogoasa" mea il cheama Razvan Mihai.Am nascut natural,fara epidurala.Travaliul a fost lung si dureros cu toate ca toata lumea ma asigurase ca a doua nastere decurge repede.Alaptez exclusiv si vreau sa zic ca nu mi-a fost deloc greu.De fapt la al doilea copil imi pare totul mult mai usor si fara stresul de la primul.Mai stresata sunt cu cel mare ca-l vad ca sufera si nu as vrea sa fie asa afectat de venirea lui Razvanel.Sper sa treaca cat mai repede,
Controlul a fost fara luat secretie,ci cu degetul pe care apoi l-a mirosit(chiar asa a fost)si a zis ca este ok.

Colici nu avem inca si nici de la mancarica nu prea ma abtin.Am evitat fasolea,varza muraturile etc.Beau o cafeluta mica dimineata si as manca dulciuri non-stop.Incerc sa ma abtin dar nu pot mereu.
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

Ramo.Tii telefonul pe silent sau nu poti raspunde?

pe silent .
te sun eu acum.

Ramona,

Mergi la inceput