Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ce a patit Lacrimioara2???

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor...suntem acasa de ieri, nu am apucat sa citesc nimic, sunt obosita ...dar v-am lasat cateva poze cu Flavius la semnatura mea.
Felicitari tuturor mamicilor si urez mult noroc celor care urmeaza..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS

POZE

Mergi la inceput

Oare daca se duce la asistenta cu ceva spaguta si ii zice ca e ceva urgenta, nu o baga la dr? Sau sa inteleg ca asta nu e dr ei si vrea sa-l consulte si pe el?

Ramona,

Mergi la inceput

CAMYYYYYYYY...ce scumpete de Falviusica ai! Bine ati venit acasa! Sa fiti mereu sanatoasi, ca frumosi sunteti si puiutul vostru scump sa va aduca mereu zambetul pe buze.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

camy...foarte frumos ingerasul tau..e asa finut....gingas...asa..ingeras....e ca un fulg....ASTA E!!!!!e un fulgusor

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor...suntem acasa de ieri, nu am apucat sa citesc nimic, sunt obosita ...dar v-am lasat cateva poze cu Flavius la semnatura mea.
Felicitari tuturor mamicilor si urez mult noroc celor care urmeaza..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS

POZE

Vaai Camy ce frumos puisor, si ce linistit doarme el........
Sa va traiasca, sa fiti sanatosi cu totii si sa va aduca numai bucurii

BINE ATI AJUNS ACASA !!!

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Povestile cu 2 liniute:

La Iarina: am renuntat la anticonceptionale cand am stabilit nunta (cununia civila o aveam facuta de anul trecut) dar a durat 2 ani pt. cele 2 liniute... au venit la fix ca sa nu fie nevoie de investigatii pt. infertilitate. Asa ca a fost bucurie mare.

Acum... dupa cele 6,5 luni la pat cu cerclaj sotul nici gand sa mai vrea un copil. Dar anul trecut am scos steriletul (dupa ce mi-a provocat o anemie care a necesitat tranfuzii de sange) si nici alte metode nu am mai folosit. Am zis ca daca prima data a durat 2 ani, poate nici nu mai e cazul de metode anticonceptionale. Si... a durat 9 luni pana la 2 liniute. Tati a avut reactie gen "crezi ca esti gravida sau esti sigur gravida?" + a spus mamei lui dupa cateva saptamani de rumegat vestea, prietenilor abia-abia sau deloc.
Dar, lunile au trecut, BB2 este baiat (cum parca ar fi preferat si pt. primul, desi isi adora printesa). Acum e mandru ca va fi tata de baiat, plus ca a prins curaj pt. ca nu am mai facut cerclaj si cum-necum, a fost mai bine ca la prima sarcina, macar ca nu am mai stat la pat. Si ma ajuta, cu Iarina - cand e cazul; cu gatitul, cumparaturi - exclusiv el, ca si la prima sarcina... asa ca pana la urma e si BB 2 f. asteptat. Din ce in ce mai rar sunt replici de genul "am vrut eu neaparat 2, dar ajungea si unul". Si e un mare progres de la prima replica: "Imi iau fata, ma mut la mama si vin inapoi cand o face BB un an"
Acum, e greu cu 2 dar sunt convinsa ca satisfactiile sunt mai mari si niciodata nu vei zice "de ce au fost 2" ci "de ce am ramas la unu"

Gata, probabil ca intre timp ati adormit prinde bine pt. cele cu insomii.

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Povestile cu 2 liniute:

La Iarina: am renuntat la anticonceptionale cand am stabilit nunta (cununia civila o aveam facuta de anul trecut) dar a durat 2 ani pt. cele 2 liniute... au venit la fix ca sa nu fie nevoie de investigatii pt. infertilitate. Asa ca a fost bucurie mare.

Acum... dupa cele 6,5 luni la pat cu cerclaj sotul nici gand sa mai vrea un copil. Dar anul trecut am scos steriletul (dupa ce mi-a provocat o anemie care a necesitat tranfuzii de sange) si nici alte metode nu am mai folosit. Am zis ca daca prima data a durat 2 ani, poate nici nu mai e cazul de metode anticonceptionale. Si... a durat 9 luni pana la 2 liniute. Tati a avut reactie gen "crezi ca esti gravida sau esti sigur gravida?" + a spus mamei lui dupa cateva saptamani de rumegat vestea, prietenilor abia-abia sau deloc.
Dar, lunile au trecut, BB2 este baiat (cum parca ar fi preferat si pt. primul, desi isi adora printesa). Acum e mandru ca va fi tata de baiat, plus ca a prins curaj pt. ca nu am mai facut cerclaj si cum-necum, a fost mai bine ca la prima sarcina, macar ca nu am mai stat la pat. Si ma ajuta, cu Iarina - cand e cazul; cu gatitul, cumparaturi - exclusiv el, ca si la prima sarcina... asa ca pana la urma e si BB 2 f. asteptat. Din ce in ce mai rar sunt replici de genul "am vrut eu neaparat 2, dar ajungea si unul". Si e un mare progres de la prima replica: "Imi iau fata, ma mut la mama si vin inapoi cand o face BB un an"
Acum, e greu cu 2 dar sunt convinsa ca satisfactiile sunt mai mari si niciodata nu vei zice "de ce au fost 2" ci "de ce am ramas la unu"

Gata, probabil ca intre timp ati adormit prinde bine pt. cele cu insomii.

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

fRUMOASA POVESTE !!

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

In sfarsit am ajuns acasa, cu bine!!! revin cu detalii

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Magda e tare fraza "imi iau fata, ma mut la mama si revin cand face bebe 1 an". Cred ca la multi le trece prin minte asa ceva, daca s-ar putea, mai ales cand pe la 3 noaptea bebe plange saracu ca-l doare burtica si nu poti sa-l linistesti nicicum si el pufaie si se intoarce de pe o parte pe alta...si se vaita ca la 7 el trebuie sa mearga la serviciu.

Ramona,

Mergi la inceput