Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Iupiiiiiiii a venit si Simina cu Maya acasa. Astea da vesti bune pentru un inceput de weekend!
Doamne ajuta!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

, mami SIMINA si MAYA!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

In sfarsit am ajuns acasa, cu bine!!! revin cu detalii

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

sim welcome back...ne-am facut griji pt voi....cum a mers pana la urma...ce diagnostic v-au dat???mama ce sperietura ai tras cred ca....

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor...suntem acasa de ieri, nu am apucat sa citesc nimic, sunt obosita ...dar v-am lasat cateva poze cu Flavius la semnatura mea.
Felicitari tuturor mamicilor si urez mult noroc celor care urmeaza..

Bun venit inca o data Camy si Flavius. Sa fiti sanatosi si fericiti 1000 de ani!!

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

RamonaC, daca se intoarce de pe o parte pe alta si pufaie, tot e bine, al meu nici nu auzea ca plange, daca il trezeam sa mi-o puna el in brate (din cauza operatiei), mi-o dadea si in secunda urmatoare sforaia (in aceeasi camera cu noi). Si acum, daca intreaba cineva, fata lui nu a plans cand era Bb (ca doar statea mami cate 2 ore cu ea la san pt. ca doar asa nu plagea).
Dar toate trec, cand a facut Iarina 3 ani m-am simtit ca si cum ar fi facut majoratul. Acum astept sa savurez iar fiecare moment si, cand va fi timpul, sa facem un nou "majorat".

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

In sfarsit am ajuns acasa, cu bine!!! revin cu detalii

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Ma bucur ca sunteti acasa.... inseamna ca printesa e bine. Sper din suflet sa mai stea internata in spital cand la randul ei va fi mamica... si niciodata altcandva

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Magda e tare fraza "imi iau fata, ma mut la mama si revin cand face bebe 1 an". Cred ca la multi le trece prin minte asa ceva, daca s-ar putea, mai ales cand pe la 3 noaptea bebe plange saracu ca-l doare burtica si nu poti sa-l linistesti nicicum si el pufaie si se intoarce de pe o parte pe alta...si se vaita ca la 7 el trebuie sa mearga la serviciu.

Eu sper din suflet ca al meu sa nu indrazneasca sa faca asta ( sa pufaie ca bebe plange) macar sa nu-mi arate... ca nu ies scantei... se aprinde casa

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Shtephy, ai PM

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Mesaj de la Avalon

In urma cu 21 de ani mi-am cunoscut sotul, pe date de 6 nov, iar astazi au venit pe lume Dragos 2.6 kg si Emil 3 kg, minunile noastre asteptate atata amar de vreme.
Avalon

Draga de Avalon, sa-i traisca frumosii

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mesaj de la AVALON:
in urma cu 21 de ani mi-am cunoscut sotul pe data de 6 nov. iar astazi au venit pe lume Dragos 2,6 kg si Emil 3 kg, minunile noastre asteptate atata amar de ani.

felicitari draga mea

Mergi la inceput