Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:

La multi ani scumpa mea fata!!! Te iubeste mami enorm si iti promite ca nu ai sa mai suferi niciodata!!!

fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Mesaj de la Avalon In urma cu 21 de ani mi-am cunoscut sotul, pe date de 6 nov, iar astazi au venit pe lume Dragos 2.6 kg si Emil 3 kg, minunile noastre asteptate atata amar de vreme. Avalon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Draga de Avalon, sa-i traisca frumosii ![]() ![]() ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |

EXTRAORDINAR!!!!!!!!!!!!

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() [b]La multi ani scumpa mea fata!!! Te iubeste mami enorm si iti promite ca nu ai sa mai suferi niciodata!!![b]![]() ![]() fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
SIM?!!! CUM E FATA?BINE???

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
miany75 spune:
buna ,fetelor!
Felicitari Krelia sa-ti traiasca "printesicu" Rares,sa fie sanatos ,papacios si necolicos si tu sa te refaci cat mai repede sa te bucuri de minunea ta.!..
Camy bine ai venit acasa si sa fiti mereu fericiti alaturi de comoara voastra,Flavius...sa-ti traiasca si sa fie sanatos si cuminte si sa o bucure in fiecare zi pe mami..!!
apropo de cele 2 liniute, la noi au venit greu dupa vreo 11 ani de "mariagge" , cu o sarcina pierduta ,tratamente si inseminari...acum totul s-a intamplat fara vreo interventie (decat cea divina) si surpriza a fost mare pt amandoi..am facut testul seara la ora 12 (eram racita bocna si cu febra),al meu sotior dormea si l-am trezit cand am vazut cele 2 liniute pe un test ,care il aveam de la ultima inseminare si care expira luna aceea...nu i-a venit sa creada si mi-a zis sa merg a doua zi la medic ...ca sa fim siguri...a doua zi cand l-am sunat si i-am zis ca am mai facut un test si tot pozitiv ,iar dr a confirmat sarcina....s-a convins si a anuntat pe toata lumea din jurul lui...
A fost un copil mult asteptat si mult dorit ,care in cele din urma s-a grabit sa vina mai repede la mami si la tati...desi noi mai aveam rabdare inca o luna...ma bucur ca DD a avut grija de noi toti si suntem bine...asta e pe scurt povestea noastra...
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
My_Lady0091 spune:
AVALON....E DE 2 ORI MAMA FERICITA SI IMPLINITA.....OARE CE SENTIMENTE OR INCERCA-O???? TRE SA FIE MEGASENTIMENTE....E SUBLIM LUMEEEEEEEE.....ASTA DA CADOU DE LA DOAMNE DOAMNE!!!!

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

many_bani spune:
Dragele mele,
Intru si eu cateva minute, am consultat lista si am vazut multi fulgusori. Ma bucur tare mult ca sunt bebei la termen, sanatosi si felicit si eu mamicile carora le doresc si insanatosire grabnica.
Fetelor vreau sa va multumesc ptr. gandurile voastre, atat din ziua in care a venit Vlad pe lume cat si ptr. urarile de ziua mea. Asa cum a zis Andrecluj, da am primit cel mai frumos cadou din viata mea, insa tot de ziua mea am pierdut catelul care avea un loc special in viata noastra. Il aveam de 12 ani si a fost ca un copil care se lasa asteptat, ptr. noi. Asa cum zice sotul meu, a asteptat sa-l aducem pe Vladut acasa, s-a asigurat ca totul este bine si s-a dus. Ce nu stie el este ca a luat cu el si o parte din sufletul nostru. Dar s-a incheiat un cap. iar Vlad a deschis un nou cap.
Acum sa las partea trista si sa va zic in cateva cuvinte cum a fost nasterea la noi. Membrane rupte pe la 2,30, la 3,30 eram la camera de garda a spitalului, am avut atata apa ca nu stiam ce sa mai fac, eram asa jenata. Am fost dusa in sala de travaliu iar cand contractiile au ajuns dese(2-3 min) moasa a sunat dr. care a zis ca vine spre spital sa se pregateasca sala de operatie, eu tot speram la o nastere naturala, dar nu aveam dilatatie. a urmat operatia iar la 7,15 min. a fost scos Vlad, am auzit primul tipat, am auzit cand neonatologul a strigat ca are 3,800 kg si ca este ok, a urmat marea intalnire, adica a fost adus sa ne pupam. Aceasta imagine ma va insotii toata viata. Apoi 24 ore in post operator, dupa care am fost mutata in sectia de mamici siiiiiiiiii alaptatul. A fost atat de frumos sa-l tin in brate sa-l analizez, sa-l pup, lapte nu prea aveam asa ca timpul il petreceam mangaindul. Incet incet a venit si laptele, eu am uitat ca sunt operata si stateam cu ochii pe ceas sa treaca timpul sa merg la alaptat.
Duminica pe 01.11. am mers acasa, a fost greu dar atat de frumos, insa Vlad este un bebe destul de cuminte daca este mancat si schimbat.
Am incercat sa spun in cateva cuvinte experienta mea si pr. cele care urmeaza sa nasca sa nu se teama, este minunat ceea ce urmeaza.
Va pup si o sa incerc sa recuperez si sa tin pasul cu voi, sper sa si reusesc.
Am uitat sa va spun ca Vlad a avut 54 cm la nastere

38 +
Vlad
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Eu sper din suflet ca al meu sa nu indrazneasca sa faca asta ( sa pufaie ca bebe plange) macar sa nu-mi arate... ca nu ies scantei... se aprinde casa 36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile) Mihneaaniversarea nuntii POZE |
La mine de ce crezi ca ies flacari
de 2 zile? In seara asta aveam planificat sa-i facem baie, ca marti a facut baita ultima (inainte sa plece mama) si acuma imi zice ca tre sa mearga la bar, ca are un coleg nou si tre sa-l ajute. De parca pe mine de ala nou sau de barul lor ma intereseaza

. Daca nu am sta la ma-sa...mai ca l-as trimite eu la masa acuma! Sa-si ia jucariile si sa se intoarca cand e barbat!
ce draci am

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
miany75 spune:

FELICITARI AVALON!!! asta da cadou aniversar...SA VA TRAIASCA MICUTII SI ZILELE VOASTRE SA FIE MEREU PLINE DE CADOURI FRUMOASE!!!

Simina bine ati venit acasa si LA MULTI ANI CU SANATATE MICUTEI MAYA
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui RamonaCopot
La mine de ce crezi ca ies flacari de 2 zile? In seara asta aveam planificat sa-i facem baie, ca marti a facut baita ultima (inainte sa plece mama) si acuma imi zice ca tre sa mearga la bar, ca are un coleg nou si tre sa-l ajute. De parca pe mine de ala nou sau de barul lor ma intereseaza ![]() . Daca nu am sta la ma-sa...mai ca l-as trimite eu la masa acuma! Sa-si ia jucariile si sa se intoarca cand e barbat! ce draci am ![]() ![]() ![]() Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
NASHPA MA GAGICA....CHIAR CA MERITA UN PAR PE COCOASA!!!!!!!!!!

SI MA-SA NU II ZICE NIK DACA IL VEDE ASA TELELEU????MACAR SA TE AJUTE EA...

A L I N A
36 saptamani