Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 13
RamonaCopot spune:
AVALON duble felicitari mamico! Sa va creasca puiutii mari si sanatosi si sa va umple zilele de bucurii, sa va fie viata mereu ca o raza de soare. LA MULTI ANI bebelasilor tai!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 |
NASHPA MA GAGICA....CHIAR CA MERITA UN PAR PE COCOASA!!!!!!!!!!

SI MA-SA NU II ZICE NIK DACA IL VEDE ASA TELELEU????MACAR SA TE AJUTE EA...

[/quote]
Tu esti mai noua pe aici si nu stii ce episoade am avut cu ma-sa si inca mai am. Ieri parca va ziceam ca s-a dus si a pus centrala pe 20, dupa ce eu o pusesem pe 22
. Azi am chemat pe cineva si mi-a montat termostatul la noi in camera, ca altfel cred ca o si paruiam pana la urma, de-mi mai face din astea.Pe ma-sa nu ma pot baza deloc. Pana acum nici macar nu a fost curioasa sa ia bebele in brate, sau sa-l pupe..nu mai zic sa-i cumpere si lui ceva, sau sa-i dea si lui un 5 lei asa cum se obisnuieste cand vezi prima data bebelusul
. Pacat ca nu poti sa-ti alegi si familia!
Ramona,
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Ramonika mesaj de la AVALON: in urma cu 21 de ani mi-am cunoscut sotul pe data de 6 nov. iar astazi au venit pe lume Dragos 2,6 kg si Emil 3 kg, minunile noastre asteptate atata amar de ani. felicitari draga mea ![]() |
Doamne ce vestiu bune vin azi! Sa Dea DD sa primim numai din acestea
Avalon! Sa fie sanatosi si sa creasca intr-un an cat altii in 7 cele 2 minuni mici care au venit sa va lumineze viata. Sa fiti fericiti... acum cand sunteti o familie completa!
Ramonika
pentru vesti
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
NASHPA MA GAGICA....CHIAR CA MERITA UN PAR PE COCOASA!!!!!!!!!! ![]() ![]() SI MA-SA NU II ZICE NIK DACA IL VEDE ASA TELELEU????MACAR SA TE AJUTE EA... ![]() |
Tu esti mai noua pe aici si nu stii ce episoade am avut cu ma-sa si inca mai am. Ieri parca va ziceam ca s-a dus si a pus centrala pe 20, dupa ce eu o pusesem pe 22
. Azi am chemat pe cineva si mi-a montat termostatul la noi in camera, ca altfel cred ca o si paruiam pana la urma, de-mi mai face din astea.Pe ma-sa nu ma pot baza deloc. Pana acum nici macar nu a fost curioasa sa ia bebele in brate, sau sa-l pupe..nu mai zic sa-i cumpere si lui ceva, sau sa-i dea si lui un 5 lei asa cum se obisnuieste cand vezi prima data bebelusul
. Pacat ca nu poti sa-ti alegi si familia!
Ramona,
[/quote]
SI DE CE NU VA MUTATI LA MAMA TA DACA SOACRA-TA E ASA NEBUNA?!!?CA FACI TU ACUM SINGURA CU ASTIA DOI PE CAP SI CU BEBE SARACU

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
lylyana.ion spune:
FELICITARI AVALON!!!
BINE ATI VENIT PE LUME DRAGOS SI EMIL!!!
SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI, SA MERGETI REPEDE ACASA!!! RECUPERARE GRABNICA AVALON!!!

FELICITARI MAMI TIUSCA!!! 
FELICITARI MAMI PISHKO!!! 
CAMY, BINE ATI VENIT ACASA!!! FLAVIUS, O VIATA LUNGA SI LINISTITA, LIPSITA DE GRIJI!!!

SIMINA, MA BUCUR CA MAYA ESTE BINE SI CA ATI VENIT ACASA!

Lili
39 cu
Alexandru
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 SI DE CE NU VA MUTATI LA MAMA TA DACA SOACRA-TA E ASA NEBUNA?!!?CA FACI TU ACUM SINGURA CU ASTIA DOI PE CAP SI CU BEBE SARACU ![]() |
Sotul o sa plece la sf lunii pt 6 luni in afara tarii sa lucreze si cred ca o sa ma mut atunci la mama. AM avut si mai am inca retineri ca mama e intr-un orasel micut, doar cu numele oras si am zis ca aici sunt medici mai buni, un spital mare, in caz de nevoie, Doamne fereste, dar vad ca si aici stau si o astept pe pediatra de 3 zile si nu mai vine.
Plus ca acasa nu am internet
.Ramona,
RamonaCopot spune:
Mamicilor, voi cate grade aveti in camera bebelului? Si cand le faceti baie cu cate grade faceti mai cald?
Oare sa ma incumet sa-i fac baie singura la Dominic, sau sa astept pana maine cand e si el acasa sa ma ajute macar cu prosopul? Voi ati facut vreuna baie singurica la bebe? La mine ar fi prima data, ca pana acuma mama l-a spalat si parca mi-e putin teama.
Ramona,
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Mamicilor, voi cate grade aveti in camera bebelului? Si cand le faceti baie cu cate grade faceti mai cald? Oare sa ma incumet sa-i fac baie singura la Dominic, sau sa astept pana maine cand e si el acasa sa ma ajute macar cu prosopul? Voi ati facut vreuna baie singurica la bebe? La mine ar fi prima data, ca pana acuma mama l-a spalat si parca mi-e putin teama. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Cumatra mea facea asa: pregatea absolut tot pe pat... punea si cadita acolo, apa ... scutec... prosoape... tot aproape sa ajunga cu mana la ele... apoi dezbraca bebe si il spala singura daca sotul nu reusea sa ajunga... Ii era greu... dar se descurca... Intai se asigura ca sunt 24-25 grade in camera. Daca ai curaj... incearca singura... nimeni nu te obliga sa nu renunti fara sa termini de spalat bine... il clatesti si gata... Eu as incerca decat sa stau sa ma rog de lume

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Vad ca am ramas singura pe forum, asa ca ma pun si eu sa imi odihnesc ochii macar pana se trezeste printisorul meu.
O seara placuta la toata lumea!
Ramona,
mihamora spune:
Tiusca ,Pishco - felicitari!!Sa va traiasca bebelusii.
Camy -am vazut scumpetea de baiat,ma bucur ca sunteti bine.
Avalon- ce frumoss!!! Sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi!
RamonaC - nu mai fi trista,incet incet fa=l sa contribuie si el, baita dureaza putin, asa ca, sa plece dupa ce ii terminati de facut baita.
De la 3 saptamani numai singura am facut baie la bebe, prima oara e mai greu,dar o sa devii experta.In schimb daca tati e acasa intotdeauna sa ii ceri ajutorul, chiar daca tu stii ca poti face si singura totul![]()
Unde il speli, in camera sau in baie? daca il speli in camera e usor sa il pui imediat pe prosopel. La baita ar trebui sa fie 24 de grade in camera.
Michelle
36 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE